FIFA12 Multiplayer PC

سلام

تاپیک مولتی پلیر فیفا12:
بحث در مورد قسمت انلاین بازی
اخبار
پچ ها و مشکلات

pc-fifa12.jpg

نسخه پی سی فیفا12 هیچ فرقی با نسخه کنسولی نداره حتی گرافیک بهتری هم داره!
گیم پلی نسخه پی سی تغییراتی زیادی کرده که در ادامه توضیح میدم!
از خصوصیات مهم بازی برای ما ایرانی ها مسابقات دوستانه هستش که دو نفر با هم مسابقه میدن و یک نفر سرور میشه و دیگری بهش وصل میشه و باعث میشه پینگ خیلی خوب داشته باشیم و بدون لگ بازی کنیم!

دوستانی که اورجینال خریدن اعلام کنند!
----------------------------
ایدی دوستانی که انلاین بازی می کنن:
1-isatis1
2-HRN7
3-eshariat
M4T1N-4
5-alidishdang
6-qozmyox
7-BK-73
8- Moh3N_aXis
9-fabregas1369
alidishdang-10
aliesfenag-11
arya_666-12
gregar010-13
persian_cavalry-15
sirnima68-16
a_110_t-17
12545698-19
ali_pouya-20
alireza67-21
babahamadi-22
bk-73-23
capitanjack99-24
eshariat-25
hossein710-26
hrn7-27
isatis1-28
karimi888-29
mehran_winner-30
mohammadsalar-31
novid7013-32
onlygod29-33
qozmyox-34
saber-d-35
siromid-36
kianoosh76-37
tondar20-38
HAFEZ_H-39
ffaarrhhaadd-40
muhammadzangene-41
42-MALEKY
43-Mehdiiii
44-kparsakia
45-insomniac_nillo
46-oldsam
-------------------------
پست اول اپدیت خواهد شد!

آخرین ویرایش:
اقایون با توجه به اینکه بنده هم می خواهم در چند روز اینده به فیفا مولتی بپردازم و بیام و حالتون رو بگیرم:d یه سری سوال داشتم !
یک این فیفا کاملا شبیه فیفای کنسول هست یا نه؟ چون من تا حلا تو live بازی میکردم برام مهم که بدونم!!!
دوم اینکه اگه بخوام یه دسته بگیرم که کاملا کارایی دسته هایه کنسول رو تو pc داشته باشه بهترین نوعش کدومه!
خواهشنم نگین که برو اون تاپیک و این تاپیک چون میخواستم این سوالات را از خودتان جویا شوم:d

اقایون با توجه به اینکه بنده هم می خواهم در چند روز اینده به فیفا مولتی بپردازم و بیام و حالتون رو بگیرم:d یه سری سوال داشتم !
یک این فیفا کاملا شبیه فیفای کنسول هست یا نه؟ چون من تا حلا تو live بازی میکردم برام مهم که بدونم!!!
دوم اینکه اگه بخوام یه دسته بگیرم که کاملا کارایی دسته هایه کنسول رو تو pc داشته باشه بهترین نوعش کدومه!
خواهشنم نگین که برو اون تاپیک و این تاپیک چون میخواستم این سوالات را از خودتان جویا شوم:d
1-بله هیچ تفاوتی نداره. گیم پلی و .. همگی مثل کنسوله.
2-اگه می خوای یه دسته با عمر و کارایی بالا بگیری و هزینه هم می تونی بکنی دسته خود xbox برای pc رو بگیر. همونه دقیقا فقط یه گیرنده وایرلیس داره که به usb می خوره.

داداش من طبق راهمایی دوستان بازی کرک رو نصب کردم توی پوشه فیفا بازی رو شناخت ولی توی بازی کانکت نمیشه اصلا الان 2 روز هستش تا حالا 1 بار هم نشده مشکل کجا هستش ؟ این رو هم بگم از خود ارجین بدون این که بخواد دانلود کنه بازی که من ریختم رو شناختش کامل الان هم پلی بازی توی ارجین اومده میتونی راهنمایی کنی

همون xbox از همه بهتره...98% گیم هارو هم میشناسه...

بچه ها خداییش یا شماها صبر ایوب دارید یا من فقط مشکل Delay دارم :دی
شما ها چیکار میکنید با این Delay لعنتی ؟ راه حلی داره ؟

اقایون من رفتم تو H2H بازی کنم میگه SQUAD شما اپدیت نیست و نمیتونی بازی کنی!!!
چطور اپدیتش کنم!
درضمن توی اون ستینگش یجا واسه اپدیت داره که فک کنم واسه افلاین و تاثیری تو انلاینش نداره!

اقایون من رفتم تو H2H بازی کنم میگه SQUAD شما اپدیت نیست و نمیتونی بازی کنی!!!
چطور اپدیتش کنم!
درضمن توی اون ستینگش یجا واسه اپدیت داره که فک کنم واسه افلاین و تاثیری تو انلاینش نداره!
توی اورجین کلیک راست کن روی بازی check for update رو بزن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or