Fifa10 Online Mode / Ultimate team

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خوب اینطور که به گوش ما رسیده فردا آلتیمیت تیم برای دانلود میاد!
که احتمالا 1200 پوینته!:دی
پوینتارو آماده کنید بریم سراغ یه کل کل اساسی مثل قبل
اما من خوندم 400 پوینت هستش مطمئنی 1200 پوینت؟

درود من تقریبا لایو نمی یام ولی به خاطر التیمیت تیم شاید روزی 1 ساعت فیفا بازی کنم. حالا باید دید که دقیق چجوری طراحی شده.

اما من خوندم 400 پوینت هستش مطمئنی 1200 پوینت؟
بعید میدونم 400 باشه!
زیادی ارزون میشه! آخه سر این یکی خیلی کار شده

درود.

بچه ها من یک مشکل پیدا کردم. همیشه توی سری فیفا به طور مثال فیفا9 میشد از DLC ها با چند گیمرتگ استفاده کرد. به طور مثال در 9 من با دوتا گیمرتگ التیمیت رو بازی کردم ولی حالا توی 10 با یک گیمرتگ دیگه دانلود کردم و حالا با گیمرتگ اصلی نمی تونم استفاده کنم !؟ کسی میتونه کمک کنه؟​

درود.

بچه ها من یک مشکل پیدا کردم. همیشه توی سری فیفا به طور مثال فیفا9 میشد از DLC ها با چند گیمرتگ استفاده کرد. به طور مثال در 9 من با دوتا گیمرتگ التیمیت رو بازی کردم ولی حالا توی 10 با یک گیمرتگ دیگه دانلود کردم و حالا با گیمرتگ اصلی نمی تونم استفاده کنم !؟ کسی میتونه کمک کنه؟​
والا تو خود یوزر رستریکشنش بری نوشته میشه استفاده پس تغییری ایجاد نشده البته گفته رو یک کنسول میشه استفاده کرد و رو کنسول دیگه نمیتونید منتفل کنید.

سلام من 2 تا مشکل دارم...اول از کجا بدونم پوینت اروپا به من می خوره یا آمریکا...دوم از کجا بگیرم این پوینت رو.....چرا بجه ها لیگ نمی زارین ؟؟؟

سلام من 2 تا مشکل دارم...اول از کجا بدونم پوینت اروپا به من می خوره یا آمریکا...دوم از کجا بگیرم این پوینت رو.....چرا بجه ها لیگ نمی زارین ؟؟؟

نبود؟ FIFA BAZHA چه بی حالن......من تو لایو AMIR1362 هستم هرکی ادعا داره منو اضافه کنه بترکونمش:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: که اینجوری شه

اتفاقا همه با اومدن آلتیمیت فیفا باز شدم تو فرندهای من همه دارن فیفا میزنن فقط اکانت من الان گلد نیست تا آخر اسفند یه 3ماهه شارژش میکنم.

آخرین ویرایش:
سلام
گیم ترگ من اینه.لطفا add کنید بازی کنیم.بد نیستم!
mehdee2
منتظرم

امروز اومدم بازی کنم گفت شما 5تا بازی تریالتون تموم شده و باید بازی بخرید در حالی من بیشتر اینا بازی کرده بودم و با پوینت هم خریده بودم بدشم که تو استور میرفتم واسه خریدش برام فیری بود اما وقتی میزدم میگفت
this content not available
باید چیکار کنم؟

منم هستم
Hojabr
چلسی
شبها تا 1 آنلاینم

آخرین ویرایش:
من Regency M Altar هستم خوشحال میشم با ایرانی ها بازی کنم بازیم معمولی...

drogba.jpg

آخرین ویرایش:
اقا اینایی که quit می کنن می رن رو اعصاب

مگه وقتی quit کنی 3-0 حسای نمی شه؟؟؟؟
ظاهرا نمی شه!!!
یارو تا گل می خوره میاد بیرون اه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or