Fifa10 League

راستی من قبلا به EA هم که وصل میشدم نمیتونستم با خارجیا بازی کنم.تو 09 مشکل نداشتم.روزی 7-8 بازی رنک میکردم ولی الان حداکثر تو یک نیمه ارتباط قطع میشه.دلیلش چیه به نظرتون؟حل میشه؟از تنظیماته اینترنت نیست؟
البته دو تا بازیمم تو همین لیگ نیمه تموم موند.
منم از همون اولش با خارجیا تک و توک اتفاق افتاده که بتونم بازی کنم...
با ایرانیا راحت بازی میکنم...
کسی هست که با خارجیها هم راحت بازی کنه:confused::confused:

منم از همون اولش با خارجیا تک و توک اتفاق افتاده که بتونم بازی کنم...
با ایرانیا راحت بازی میکنم...
کسی هست که با خارجیها هم راحت بازی کنه:confused::confused:

من که قبل این چند روز که نمیتونم به سرور وصل شم با خارجیا هم راحت بازی میکردم و به ندرت وسط بازی قطع میشد

راستی یکی از این خارجیا به من گفت که تو سایت www.bringit.com ثبت نام کن و پولی بازی کن
من که از $ خوشم نمیاد:biggrin1: شما اگه دوست داشتین امتحان کنین

من که قبل این چند روز که نمیتونم به سرور وصل شم با خارجیا هم راحت بازی میکردم و به ندرت وسط بازی قطع میشد

راستی یکی از این خارجیا به من گفت که تو سایت www.bringit.com ثبت نام کن و پولی بازی کن
من که از $ خوشم نمیاد:biggrin1: شما اگه دوست داشتین امتحان کنین
یعنی سر پول بازی کنیم؟؟؟:biggrin1:
چه حالی بده...:)
پسر اینجوری باشه من مایه دار میشم:cool:

من تو 09 راحت باهاشون بازی میکردما.نمیدونم چرا اینجوری شده.شاید به خاطر سیخ زدن به mtu های سیستمه.این کارو انجام دادم چند وقت پیش:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=25315
شماها نکردین از این کارا؟
بچه ها من راحت با خارجیا بازی میکنم!:p
ولی نمیدونم کی شما هستین واسه بازی تو لیگ:(
منو اد کن.یوزرت خیلی سخته زورم میاد ادت کنم.

پسر اینجوری باشه من مایه دار میشم:cool:
کم دیدم آدمی انقدر خوب از موقعیتاش استفاده کنه.جدا بازیت خیلی خوبه.آمار بازیامونو که میبینم اکثرا یک شوت خارج چارچوبم نداری. بعضی وقتا یک ضربه دروازه هم نمیزنم.بیشتر موقعیتاتم گل میکنی.البته دفاعت به خوبیه حمله ات نیست.
وقتی بازی میکنیم سعی میکنم تا جایی که جا داره ازت بازی یاد بگیرم.چه کنم که این گل زدن رو هنوز که هنوزه یاد نگرفتم!:biggrin1:

کم دیدم آدمی انقدر خوب از موقعیتاش استفاده کنه.جدا بازیت خیلی خوبه.آمار بازیامونو که میبینم اکثرا یک شوت خارج چارچوبم نداری. بعضی وقتا یک ضربه دروازه هم نمیزنم.بیشتر موقعیتاتم گل میکنی.البته دفاعت به خوبیه حمله ات نیست.
وقتی بازی میکنیم سعی میکنم تا جایی که جا داره ازت بازی یاد بگیرم.چه کنم که این گل زدن رو هنوز که هنوزه یاد نگرفتم!:biggrin1:[/QUOTE]
من نوکرتم...;)
تا مطمءن نشم گله عمرا نمیزنم:biggrin1:
اره تو دفاع بد سوتیایی میدم....:-":evil:
یاد گرفتن نداره باید خوب نگاه کنی ببینی کی تو موقعیته واسش بسازی تا بزنه... اگرم یارو خیلی دفاعش خوب بود بزار رو high pressure زور چپون بزن تو دروازش:biggrin1:
دریبل زدن هم خیلی تاثیر داره که تقریبا هیچکدمتون نمیزنید...
اون skill moves رو بخون چندتاش که راه دستتره رو یاد بگیر خیلی تاثیر داره..:biggrin1:

عذر میخوام کامنت من اف تاپیک هست
میخواستم ببینم کسی اینجا تو وصل شدن به سرورهای بازی مشکلی نداره؟
چون که سایت EA درحال حاضر فقط با قیلتر شکن باز میشه برای من والبته تعداد دیگری از بچه ها هم همین مشکل رو دارن متاسفانه منم به همین دلیل نتونستم کانکت بشم

عذر میخوام کامنت من اف تاپیک هست
میخواستم ببینم کسی اینجا تو وصل شدن به سرورهای بازی مشکلی نداره؟
چون که سایت EA درحال حاضر فقط با قیلتر شکن باز میشه برای من والبته تعداد دیگری از بچه ها هم همین مشکل رو دارن متاسفانه منم به همین دلیل نتونستم کانکت بشم

منم دقیقا همین مشکل رو دارم!!!! وبدون هیلتر شکن نمیتونم وصل شم!!!!! خیلی جالبه که بعضی ها اصلا مشکل ندارن و راحت بازی میکنند.:confused:

من نوکرتم...;)
یاد گرفتن نداره باید خوب نگاه کنی ببینی کی تو موقعیته واسش بسازی تا بزنه... اگرم یارو خیلی دفاعش خوب بود بزار رو high pressure زور چپون بزن تو دروازش:biggrin1:
اون skill moves رو بخون چندتاش که راه دستتره رو یاد بگیر خیلی تاثیر داره..:biggrin1:
زيادي جو نگيرتت.
دست اخري كه با هم رو كم كني بازي كرديم .رفت تو 120 بعد يه گل زدم بهت قطع شد.:biggrin1::biggrin1:
اگه واقعا يه مزيت داره اين بازيت در مقابل ديگران نه من اينكه خيلي دريبل ميزني.

آخرین ویرایش:
من نوکرتم...;)
زيادي جو نگيرتت.
دست اخري كه با هم رو كم كني بازي كرديم .رفت تو 120 بعد يه گل زدم بهت قطع شد.:biggrin1::biggrin1:
اگه واقعا يه مزيت داره اين بازيت در مقابل ديگران نه من اينكه خيلي دريبل ميزني.[/QUOTE]
همینمون کم بود تو واسه ما شاخ بشی..
فک کنم جو تورو گرفته!!!!
بهت گفتم هر وقت شرطی خواستی بزنی بیا جلوت بازی کنم در غیر اینصورت آرام باش...;)
TRUTH HURTZ KID!

آخرین ویرایش:
همینمون کم بود تو واسه ما شاخ بشی..
فک کنم جو تورو گرفته!!!!
بهت گفتم هر وقت شرطی خواستی بزنی بیا جلوت بازی کنم در غیر اینصورت آرام باش...;)
TRUTH HURTZ KID!
بحث حقيقت نكن ها...:biggrin1:
به قول يارو گفتني براي هر كي لاتي براي ما ...:biggrin1:
كلا همون دريبل رو نزني هيچ كاري نميكني.:biggrin1::biggrin1:
كلا يه تيم بر ميداري ميانگين speed رو 120!!!!
يكي ميذاري سمت چپ يكي ميذاري سمت راست.:biggrin1:
مثله man-city
فوتبالو نميشه پيش بيني كرد حالا اونم با تو شرطي...
پستت هم درست كن استاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or