Fifa10 League

امروز با نیما چند دستی بازی کردیم.
خدا بگم چیکارت کنه نیما با اون توپ مشکی مزخرف که وقتی میرسیدم به جلو دروازه سایه بود توپ رو نمیدیدم اصلاً!
ولی در کل از نتایج راضی بودم.:-"
نخیر!:biggrin1:نمیگم خودت یاد بگیری.:biggrin1:
جریان چیه؟همه رو پاس بده به من.:biggrin1:
فردا صبح همگی بیاین اگه میتونید.
از 10 نفر 9 نفر یا رئال برمیدارن یا بارسلونا!
نامردا یه بارم آرسنال بردارید ببینید نسبت به این دوتا تیم چقدر ضعیفتره،واقعاً بازی کردن باهاش سخته.
الان پستت ديدم.
هي من شل ميگيرم تو 10 دقيقه 3-0 برده 3-3 كردي.:-"

توپه تقصير پسر داييم شد.:biggrin1:
قبلا بازي ميكرديم ورداشته بود.
تنها راهي بردم من به نظرم تو زمين باروني.
اصلا نميتونم بازي كنم.

دوستان من میخوام اقای زیرشلواری و MN Prince رو ADD کنم ;) یدست بازی کنیم ببینم چطوریه؟
من بازیم زیاد بد نیست بیشتر هم میبرم تا ببازم ولی میخوام ببینم اونایی که ینقدر بازیشون خوبه چطوری بازی میکنن :biggrin1: دوستان شماها کی هستین با هم بازی کنیم ؟
ADD کنم اشکال نداره؟

دوستان من میخوام اقای زیرشلواری و MN Prince رو ADD کنم ;) یدست بازی کنیم ببینم چطوریه؟
من بازیم زیاد بد نیست بیشتر هم میبرم تا ببازم ولی میخوام ببینم اونایی که ینقدر بازیشون خوبه چطوری بازی میکنن :biggrin1: دوستان شماها کی هستین با هم بازی کنیم ؟
ADD کنم اشکال نداره؟
Add کن داداش....:biggrin1:
حجم درسها داره میره بالا امسالم سال سرنوشت سازه...:biggrin1:
مشخص نیست هر وقت پا بده هستیم:biggrin1:

آخرین ویرایش:
Add کن داداش....:biggrin1:
حجم درسها داره میره بالا امسالم سال سرنوشت سازه...:biggrin1:
مشخص نیست هر وقت پا بده هستیم:biggrin1:
سلام:biggrin1: چطوری؟:biggrin1: پسر عجب بازی بودش:biggrin1: حیف که یکم لگ داشتیم وگرنه 2-3 تا چیپ دیگه هم میخوردی:biggrin1:

سلام:biggrin1: چطوری؟:biggrin1: پسر عجب بازی بودش:biggrin1: حیف که یکم لگ داشتیم وگرنه 2-3 تا چیپ دیگه هم میخوردی:biggrin1:
سلام بر برهان...
کجاش عجب بازیی بود:biggrin1:همش لگ بود:biggrin1:

من تو 90 دقیقه 45 دقیقه در حال دریبلم که این لگ لامسب:mad: نزاشت من بازی کنم یه ذره هم لگ باشه واقعا عادلانه نیست...:biggrin1:
نشد که باهات بازی کنم وگرنه ÷شمات گلد میشد:biggrin1:
psn که راه افتاد بیا در خدمتیم:biggrin1:
مشکل از اینترنت تو هستش:confused::confused:

سلام بر برهان...
کجاش عجب بازیی بود:biggrin1:همش لگ بود:biggrin1:

من تو 90 دقیقه 45 دقیقه در حال دریبلم که این لگ لامسب:mad: نزاشت من بازی کنم یه ذره هم لگ باشه واقعا عادلانه نیست...:biggrin1:
نشد که باهات بازی کنم وگرنه ÷شمات گلد میشد:biggrin1:
psn که راه افتاد بیا در خدمتیم:biggrin1:
مشکل از اینترنت تو هستش:confused::confused:
اون که آره مشکل از اینترنت من هست ولی جالبه من در حد 1ثانیه لگ داشتم:biggrin1: تو چه جوری این قدر لگ داشتی؟:biggrin1: اگه من اندازه تو لگ داشتم نمی تونستم این قدر خوب بازی کنم. پس بگو مشکل کار از کجا بود:biggrin1: آخه من از تو بیشتر از اینا انتظار داشتم:biggrin1:

اون که آره مشکل از اینترنت من هست ولی جالبه من در حد 1ثانیه لگ داشتم:biggrin1: تو چه جوری این قدر لگ داشتی؟:biggrin1: اگه من اندازه تو لگ داشتم نمی تونستم این قدر خوب بازی کنم. پس بگو مشکل کار از کجا بود:biggrin1: آخه من از تو بیشتر از اینا انتظار داشتم:biggrin1:
برهان جان مگه میشه تو 1 ثانیه لگ داشته باشی اونوقت من....:confused:

داش برهان :دی برو کری هات رو واسه یکی بخون که بازیت رو ندیده باشه! تو که پای عمل رسید گفتی نمیدونم رامسرم و اینا 2 3 هفته هم بی سی نیومدی و اخر به من گفتی فروختیش :دی!!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or