برادر من فکر کنم join هه مرحله ی اول شدینمن اسم لیگ رو وارد کردمو پسورد رو.بعد رفتم دیدم تو یه گروه قرار گرفتم.کجای کارم اشتباه بود؟ اشکال نداره.من بازیمو شروع میکنم ولی تو این گروه هم از گروه 1 بود هم 2.فقط من از گروه 1 نبودم.فکر کنم DJmilad هم بود
من شما را از گروه دوم بیرون کردم تا join گروه اول بشی.من اسم لیگ رو وارد کردمو پسورد رو.بعد رفتم دیدم تو یه گروه قرار گرفتم.کجای کارم اشتباه بود؟ اشکال نداره.من بازیمو شروع میکنم ولی تو این گروه هم از گروه 1 بود هم 2.فقط من از گروه 1 نبودم.فکر کنم DJmilad هم بود
گروه 1 ( در کل 13 نفر )
AmiQ
Quint
Borix_Hiden
ronaldo_r9
Mahdee2
Console
Terova
Hosein-Tiker
Amir_2c
Fardad gh
Dj Milad GT
SsamirsS
reliantDalton
.............
Name: BC 2A
Pass: 2009
آقایون من دیر فهمیدم
هنوز هم میشه JOIN شد؟
من بازی هارو خوب شروع نکردم.ولی بهتر شدم.چرا اینقدر بی نظم هستش؟ تا حالا به چند نفر چند بار invite دادم نمیان.(از جمله مدیر لیگ!) خوب اگه بازی نکنیم که مسخرست.خیلی بی نظمه.یه ساعتی باید بزارید که بگین و همه هم بیان.اینجوری نمیشه.این تاپیک قبل شروع لیگ داغ تر بود
سلام به همگی
امیر انجام دادن بازی های لیگ تا کی وقت داره ؟
بی نظمه ؟!!!!!من بازی هارو خوب شروع نکردم.ولی بهتر شدم.چرا اینقدر بی نظم هستش؟ تا حالا به چند نفر چند بار invite دادم نمیان.(از جمله مدیر لیگ!) خوب اگه بازی نکنیم که مسخرست.خیلی بی نظمه.یه ساعتی باید بزارید که بگین و همه هم بیان.اینجوری نمیشه.این تاپیک قبل شروع لیگ داغ تر بود
من به کسی گیر ندادم.منظورم شخص خاصی نبود.کلی گفتم.شما درست میگید.نمیشه گیر داد که سر یه موقع بیاد ولی اینجوری هم کسایی که زودتز بازی کنن برد کردند.چون معمولا کسایی که چند تاا بازی اولشونو مثلا میبازن دیگه نمیان و کسایی که هنوز با اونا بازی نکردند ضرر میکنند.کسایی مثل من هم فقط یه ساعتای خاصی میتونن بیانو کسی نیست. ولی من چیز بدی نگفتم که اینقدر ناراحت تون کنم[