FIFA09 XBox Live League

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بنده در اینجا اعلام میکنم در صورت پیش نیومدن مشکلات غیر قابل پیش بینی به نغع هیچ نهادی از بازی ها کنار نخواهم رفت.
احتمالا صعود از گروه رو هم زیر 10% میدونم با وجود حسام ، امیر و علی(ملقب به دامادعلی):دی
پ.ن: شما برای قرعه کشی از درسی که در آمار سال دوم خوندین استفاده کردین یا سایت هایی که برای انتخاب Random هست؟:دی

درس آمار شیوه های زیادی داشت:دی

احمدرضا شما کلا 2% شانس صعود داری :دی

عجب گروهی بندی.. میگم نمیشد به 4 یا 8 گروه تقسیم میکردی..؟ چون تجربه میگه که....

من میخاستم با قدرت ظاهر شم اما حیف که بچه های پارسال نیستن از من حمایت کنن به خاطر همین شاید کسی تو مقدماتی بامن بازی نکنه اونن وقت ... :(

یه سوال داشتم اگه مقدماتیو کسی بازی نکنه اون وقت اونایی که زیاد آنلاینن رو به مرحله ی بعد میفرستید؟ :biggrin1:

خب اینجا در حضور همه ی دوستان اعلام میکنم که من در این لیگ شرکت نمیکنم ،خوشبختانه نه نیاز به اثبات قدرتم برای کسی دارم نه نیاز به جایزه ی 1600MSP این رقابت ها.
هیچ وقت دلم نمیخواد از خودم تعریف کنم ولی آقای مدیر این رقابت ها باید یاد بگیره به قدیمی ترین شخصیت فیفای ایران اینجوری تهمت بیخود نزنه بهتر بگم باید یاد بگیره بزرگ بشه و جنبه ی باخت داشته باشه ، بازی برد یا باخته خوب نیست آدم تا میبازه به عالم و آدم گیر بده و همه رو متهم به دستکاری توی تنظیمات بازی بکنه.
به هر حال امیدوارم جدول بندی لیگ رو هم همون طور که مدیرش دوست داشت انجام بشه به انجام رسونده باشه تا خیلی راحت اول بشه و 1600MSp رو برنده بشه.
به هر حال امیدوارم رقابت های خوبی داشته باشین!

من میخاستم با قدرت ظاهر شم اما حیف که بچه های پارسال نیستن از من حمایت کنن به خاطر همین شاید کسی تو مقدماتی بامن بازی نکنه اونن وقت ... :(

یه سوال داشتم اگه مقدماتیو کسی بازی نکنه اون وقت اونایی که زیاد آنلاینن رو به مرحله ی بعد میفرستید؟ :biggrin1:

احتمالش هست.

امیر گروه بندیت بو داره:biggrin1:
آره ، برای اینکه حسام و احمدرضا و برهان و ... فکر کنم فیفا باز های خوبی باشند ! ;)

آخرین ویرایش:
هنوز شروع نشده خرابش نکنید.. فکر کنید یک جمع دوستانست که میخوایم یکمی بخندیم..

من خودم فن PES هستم اما به خاطر اینکه با بچه ها باشم اومدم تو لیگ ثبت نام کردم..

این 1600 پوینت هم هیچ کدوم از ما احتیاج نداریم فقط به خاطر اینکه یکم انگیزه بین بچه ها باشه..

هنوز شروع نشده خرابش نکنید.. فکر کنید یک جمع دوستانست که میخوایم یکمی بخندیم..

من خودم فن PES هستم اما به خاطر اینکه با بچه ها باشم اومدم تو لیگ ثبت نام کردم..

این 1600 پوینت هم هیچ کدوم از ما احتیاج نداریم فقط به خاطر اینکه یکم انگیزه بین بچه ها باشه..
ما هم به عنوان عضو کوچکی از بازیسنتر حرف شما را کامل قبول داریم!:smile:
مهم اینه که ما یکم بیشتر با هم آشنا بشیم و واقعا زندگی ارزش این چیز ها را نداره!
گور پدر مادیات:biggrin1:(شکلک چرا خالی می بندی:biggrin1:)

سلام
لطفا مارا در جریان مسابقات مقدماتی بذارید
و رنک مارا مشخص کنید دلم می خواد بدونم چندم هستم

لطفا بگید جریان گروه مقدماتی چیه؟ به آنلاین بودن امتیاز میدید یا به بازی و برد

لطفا بگید جریان گروه مقدماتی چیه؟ به آنلاین بودن امتیاز میدید یا به بازی و برد

دوست عزیز ، گروه مقدماتی بازی زیادی نداره که گزارش بشه. شما باید ثبت نام کنید و بعد آن بازی کنید و با توجه به امتیاز و رتبه شما در جدول لیگ احتمال صعود خواهید داشت.

آخرین ویرایش:
گروه 1 ( در کل 8+3 نفر )

AmiQ
Quint
Borix_Hiden
ronaldo_r9
Mahdee2
Console
Terova
Hosein-Tiker
(اسپانسر مالی لیگ)

Amir_2c

+
3
نفر مقدماتی

.............

گروه 2: ( در کل 9+3 نفر )

HesamSnake
Mforce
Stablizer
Vahid_1400
Sohrab Mj
Navid
Navid Of war
darren3pac

+
3 نفر مقدماتی

آخرین ویرایش:
کلا علیرضا زیاد واسه بازی جوش میزنه زمانی که gow بازی میکردیم من گریم میگرفت :biggrin1: (به دل نگیریا )

دمت گرم ولی سعود کار سختی جو تاپیک هم به هم نزنین که لیگ تعطیل میشه حسین تو تو گروهم نیستی ولی مهدی هست .:evil:
امیر یجوری گروه بندی کردی هااااااااااا چرا ما 9 نفر اونور 8 نفر ؟ هااااهاااهااا ( شوخی )

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or