Fifa08 شروعی دوباره برای فیفا

دوستمون Godfather علاوه بر اینکه چشم بسته فیفا بازی میکنه مثل اینکه گوشاشم میگیره چون اون اوایل که من گفتم داور فقط برای پایان نیمه ها سوت میزنه ایشون اظهار بی اطلاعی کردن!!!!!
ایرادای خنده دار دیگه که میتونید امتحان کنید:
یه دونه از بازیکن هاتون رو در جریان بازی در منوی بازی تعویض کنید(یعنی بذارید برای تعویض)بعد قبل این که اوت یا Freekick بشه که بازیکن بخواد تعویض بشه برید و با یه تکل از پشت قشنگ بازیکن حریف رو درو کنید و وقتی داور خطا گرفت بازیکن شما که تعویض میشه بعدش هیچ اتفاق خاصی نمیفته یعنی یه جورایی داور Invisible ما یادش میره.همین حالت وقتی با تکل بازیکن حریف رو درو میکنید اگر داور اوانتاژ بده بعد اون بازم یادش میره که کارت بده
همین موضوع به ظاهر کوچیک باعث میشه که کسی 08 رو تو لایو بازی نکنه چون خود من وقتی حریف میخواد ضدحمله بزنه و موقعیت گل داره با یه تکل ساده خطا میکنم اونم یا کارت نمیده یا حداکثر کارت زرد بده پس دیگه ببین چه غوغایی میشه(تمام بازی هام رو Professional بازی میکنم)
حتی اگر Pes2008 مزخرف باشه وقتی که لایو دستم برسه مثل قبل Pes2007 بازی میکنم نه 08!
اینم اضافه کنم که هوش مصنوعی دروازه بانا یه چیزی تو مایه های ساشا ایلیچ هست چون من یه پاس تو عمق دادم و دروازه بان ان قدر توپو نگاه کرد تا بازیکنم بهش رسید و زد زیر طاق دروازه در صورتی که 1 متر هم توپ با دروازه بان فاصله نداشت و اون میتونست بگیره.
همیشه Ea ادعا داره که ما به جزییات بازیکنا خیلی توجه میکنیم منم یه چیزی به چشمم خورد اینه که به طرفدارای A.s.roma بگم که Mancini دیگه سیاه پوست نیست بلکه سفید پوست هست اونم چه سیفیدی!
Godfather قرار بود ایرادایی از پرو بگیری که بخوای جواب منو بدی ولی تنها ایرادی که میتونی بگیری اهنگ های مزخرف منو و اینکه تیمای کمتری تو پرو لایسنس شدن.
اگر هم میخوای به خاطر اهنگ های فیفا اونو بهتر از پرو بدونی بهتره از این به بعد به جای Fifa08 بگی Jukebox08!

دوستمون Godfather علاوه بر اینکه چشم بسته فیفا بازی میکنه مثل اینکه گوشاشم میگیره چون اون اوایل که من گفتم داور فقط برای پایان نیمه ها سوت میزنه ایشون اظهار بی اطلاعی کردن!!!!!
ایرادای خنده دار دیگه که میتونید امتحان کنید:
یه دونه از بازیکن هاتون رو در جریان بازی در منوی بازی تعویض کنید(یعنی بذارید برای تعویض)بعد قبل این که اوت یا Freekick بشه که بازیکن بخواد تعویض بشه برید و با یه تکل از پشت قشنگ بازیکن حریف رو درو کنید و وقتی داور خطا گرفت بازیکن شما که تعویض میشه بعدش هیچ اتفاق خاصی نمیفته یعنی یه جورایی داور Invisible ما یادش میره.همین حالت وقتی با تکل بازیکن حریف رو درو میکنید اگر داور اوانتاژ بده بعد اون بازم یادش میره که کارت بده
همین موضوع به ظاهر کوچیک باعث میشه که کسی 08 رو تو لایو بازی نکنه چون خود من وقتی حریف میخواد ضدحمله بزنه و موقعیت گل داره با یه تکل ساده خطا میکنم اونم یا کارت نمیده یا حداکثر کارت زرد بده پس دیگه ببین چه غوغایی میشه(تمام بازی هام رو Professional بازی میکنم)
حتی اگر Pes2008 مزخرف باشه وقتی که لایو دستم برسه مثل قبل Pes2007 بازی میکنم نه 08!
اینم اضافه کنم که هوش مصنوعی دروازه بانا یه چیزی تو مایه های ساشا ایلیچ هست چون من یه پاس تو عمق دادم و دروازه بان ان قدر توپو نگاه کرد تا بازیکنم بهش رسید و زد زیر طاق دروازه در صورتی که 1 متر هم توپ با دروازه بان فاصله نداشت و اون میتونست بگیره.
همیشه Ea ادعا داره که ما به جزییات بازیکنا خیلی توجه میکنیم منم یه چیزی به چشمم خورد اینه که به طرفدارای A.s.roma بگم که Mancini دیگه سیاه پوست نیست بلکه سفید پوست هست اونم چه سیفیدی!
Godfather قرار بود ایرادایی از پرو بگیری که بخوای جواب منو بدی ولی تنها ایرادی که میتونی بگیری اهنگ های مزخرف منو و اینکه تیمای کمتری تو پرو لایسنس شدن.
اگر هم میخوای به خاطر اهنگ های فیفا اونو بهتر از پرو بدونی بهتره از این به بعد به جای Fifa08 بگی Jukebox08!
:cheesygriافت فریم وحشتناک وگیم پلی ارکید پرو رویادت رفت بگی رفیق

ازتمامی ارکید بازها(ببخشید پروبازها) میخوام اینجا پست ندن لطفا godfather جان جواب این جماعت
جهان سومی رو نده بزار با خودشون مشغول باشن:cool:

سلام به همه
کسی می تونه مختصر و مفید راجع به تغییرات 08 نسبت به نسخه 07 تو دو خط زحمت بکشه و برای من توضیح بده. ممنون
اره الان رفقای ارکید باز وسوپرماریو باز(ببخشیدپروباز) میان راجع به فیفا برات 2خط که چه عرض کنم 2000
خط کامنت میدن که فیفا بده ونمیشه باهاش فوتبال واقعی بازی کردولی پرو و.....خیلی خوبه عالیه ولی
مثلا معلوم نیست داری باکدوم تیم بازی میکنی وافت فریم رو باید تحمل کنی کلا باید ادم صبوروپرتحملی
باشی تابتونی پروبازی کنی

اره الان رفقای ارکید باز وسوپرماریو باز(ببخشیدپروباز) میان راجع به فیفا برات 2خط که چه عرض کنم 2000
خط کامنت میدن که فیفا بده ونمیشه باهاش فوتبال واقعی بازی کردولی پرو و.....خیلی خوبه عالیه ولی
مثلا معلوم نیست داری باکدوم تیم بازی میکنی وافت فریم رو باید تحمل کنی کلا باید ادم صبوروپرتحملی
باشی تابتونی پروبازی کنی

مرسی از کامنتت. ولی نگفتی چه فرقی کرده 08 با 07 ( کلا من از پرو یا پس و هر بازی شرقی دیگه ای متنفرم و از فیفا 98 تا 07 رو بازی کردم و به نظر من هیچ ایرادی بهش وارد نیست)

مرسی از کامنتت. ولی نگفتی چه فرقی کرده 08 با 07 ( کلا من از پرو یا پس و هر بازی شرقی دیگه ای متنفرم و از فیفا 98 تا 07 رو بازی کردم و به نظر من هیچ ایرادی بهش وارد نیست)
ببخشید این ارکید بازها برای ادم حواس نمیزارن
باید گفت تنها فرق اساسی که کرده بهترشدن گرافیکش وگیم پلی هست به این صورت که توجه به جزییات
بیشترشده نورپردازی عالی کارشده وکلا سیستم شبیه سازی توی فیفا همیشه خوب بوده این تغییرات
برپایه همون 07 هست گیم پلی بازی بهترشده (سخت تر شده)در هین انجام بازی این رو متوجه میشی که
باید تعویض کنی واین مسئله(تعویض کردن)تاثیرگذاره وروند بازی رو تغییر میده
نکات منفی هم داره
1_داور قابل دید نیست
2_استادیومهای کمی لایسنس شدن(مثلا استادیوم رئال لایسنس نشده وتیمهایی که ورزشگاه ندارن تو
یه استادیوم مشترک بازی میکنن)(همه تیمهای بزرگ به جزرئال تو استادیوم خودشون بازی میکنن)
3_هوای ابری وبارانی نداریم
(درکل این یه بازی گرافیکی هست ومحدودیت های خودش رو داره که متاسفانه بعضی ها این رو مثل خیلی
چیزهای دیگه نمیفهمن به نطرمن ارزش گرفتن روداره)

کسی میدونه چطور میشه از کاشته های حریف گل نخورد من 10 تا کاشته بهم کامپیوتر زده 9 تاش گل شده یکیش هم خورده به تیرک.قهرمانی رو هم برای همین کاشته از دست دادم هر چی میزنه میره تو گل راهی نداره؟من تنها راهی که گل میخورم همینه

_داور قابل دید نیست

باید برید قسمت تنظیمات و داور را فعال کنید البته برای نسخه pc اینجوری هست که فکر کنم برای 360 هم اینجوری باشه چون از 360 پورت شده و پلتفرم اصلی 360 هست

به نطرمن ارزش گرفتن روداره

تو ایران همه بازیها ارزش دارند بخریدم چون داریم یک بیستم قیمت واقعی آن پول میدهیم و برای بازیهایی مثل Halo 3 که تازه کم هم پول میدهیم!

باید برید قسمت تنظیمات و داور را فعال کنید البته برای نسخه pc اینجوری هست که فکر کنم برای 360 هم اینجوری باشه چون از 360 پورت شده و پلتفرم اصلی 360 هست

چی پورت شده فیفا 08 360 یه بازی دیگه هست اصلا ربطی به ورژن pc نداره داور هم نمیشه فعال کرد

:cheesygriافت فریم وحشتناک وگیم پلی ارکید پرو رویادت رفت بگی رفیق
گیم پلی ارکید؟!افت فریم من تا حالا تو پرو ندیدم به اون اندازه ای که بخواد قابل توجه باشه.دیگه هر ادم بازی نشناسی میدونه که سرعت پرو از فیفا تو گیم پلی خیلی بیشتره.
گیم پلی ارکید از نظر شماست ولی نه از نظر کسایی که دارن صبح تا شب تو لایو پرو میزنن.
گیرم که این ایرادایی که شما گرفتی درست(که این ایرادا اصلا وجود خارجی ندارن)اون ایرادایی که من گرفتم خیلی وحشتناک تر از این 2 تاست که تازه اونام مشتی بود از خربار.

NeverH00Dبا شما هستم که واقعا تمام تاپیک های فیفا را ریختی اگر قانون را نخوندی یک سر بزن
ببین دیگه توی این تاپیک پست نده همون جور که من از همه ی فیفا دوستان خواهش میکنم دیگه توی تاپیک های پرو پست ندین در صورتی که باز جو خراب کنی به مدیران گزارش میدم چون واقعا دیگه مسخرشو در آوردین خواهشا فقط فیفا دوستان بیاد در رابطه با تکنیک ها و کارهای جدید در بازی توضیح بدن

فكر كنم بيشتر از 1000 بار درمورد فيفا و PES توضيح داده شده كه پست هاي مقايسه اي زده نشه و تاپيك ها رو خراب نكنيد. اين تاپيك آخه چه ربطي به PES داره؟

NeverH00D شما هم اگه بازم از جور پست ها بزنيد از سايت اخراج ميشيد!

به جای این بحثها یکی جواب منو بده که از بس کاشته گل خوردم شبیه کاشته شدم:cheesygri.یعنی این همه آدم حرفه ای و پر ادعا کسی نمیدونه چطور جلوی ضربه کاشته دفاع کنم؟مثلا دکمه ای که دیوار دفاعی بپره یا بیاد جلو و ...؟

خوب دروازه بان را کنترل کن البته وقتی فاصله نزدیک باشه خیلی سخت میشه ولی همش دارم میگم کسی نیست بیاد لیست کامل تکنیک ها را بزاره مثل همین کنترل دروازه و این چیزا البته دروازه را باید O+جهت ها برای 360 بگیری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or