Metal Gear Solid
کاربر سایت
اروری که میده برای من در بخش دانلود Squad File است.یکدفعه قطع می شود.
ولی من یوفا رو عین آب خوردن بازی میکنم و مشکلی ندارم با Live ـش.
ولی من یوفا رو عین آب خوردن بازی میکنم و مشکلی ندارم با Live ـش.
من یک رمزی در این بازی میگم که نباید به کسی بگین این کار مثل یک رمز سری میمونه
(((((((((((((((((((تو یک جای مخفی گذاشتم کسی نبینه برین تو کمرا بعد ان را Proکنید وبعد با بازی حال کنید و بگید نوید دمت گرم چه چیزی به ما یاد دادی :cheesygri))))))))))))))))))))))))))))))))
خدایی حال کردم عجب مثالی زدی:thumbup:من هر دوی این بازیها رو بازی کردم و از دید من این 2 بازی خیلی فرق دارن باهم و مقایسشون اصلا عادلانه نیست...یه مثال براتون میزنم:شما Ps2 داشتی؟ روش بیشتر GT بازی میکردی یا Burnout ? بنظر من فیفا دقیقا مث گرانتوریسموه(گیم پلی واقعگرایانه-کند-اتومبیلهای لیسانس شده ی فراوان و...) و پرو هم مث Burnout میمونه(گیمپلی آرکید-سریع و پرهیجان-اتومبیل های تخیلی و ...) من به شخصه بیشتر GT رو سینگلپلیر بازی میکردم یعنی 1 نفره و Burnout رو با دوستان و فامیل وقتی که مثلا میومدن مهمونی....حالا شما بگو گیمپلی کدوم بهتره؟مسلما نمیشه گفت کدوم بهتره چون هر کدوم از این بازیا برای یه هدف خاص ساخته شده اند...فیفا برای بازی تکنفره و پرو برای بازی چند نفره![]()
موافقم...شاید FIFA 08 نسخه x360 در AA مشکلاتی داشته باشد ولی اینکه گرافیکش از PES 2008 هم کمتره دیگه حرف چرتی ـه !این حرف احتمالا نامزد دریافت بهترین جک سال میشه !
پس پرو 2008 را بازی کن میبینی این جولوش خداست
خوب بعد از تمرین کردن پشت سر هم میزدی یا نه در رابطه با این نیگاه میکنم تا قبلش نظری ندارم در رابطه با دوستمون پست شما هیچ سوالی نداشت ایران هم نیست اینم چیزی هست که خودتون میدونید (تروریست) در رابطه با لباس هم یکم مشکل داره ولی نه اینی که شما میگید من ندیدم در کل بازی بسیار بسیار زیاد سخت شده و آدم را بعضی اوقات کفری میکنه منظورم نسخه 360 هست در حالت professional که دوحالت هنوز جا داره تا آخرین درجه در نسخه 360 واقعا گل زدن سخت میشه دوحالت بعدی دیگه فقط باید به فکر دفاع و ضد حمله باید چون به آسونی نمیشه از دفاع گزشت راستی دوستانی که علاقه به فن های مختلف بازید ارن به قسمت تنظیمات دسته برید اونجا همهچیز توضیح داده شده اگرم کسی تونست داور و حالت جدید در بازی گیر بیاره خبر بده
هست یادم رفت انگار که دوست عزیز شما خیلی خودت رو دست بالا گرفتی ما هر چی میگیم شما حرف خودتو میزنی
ایران که تروریسته ؟ !!!! به کنار
نصف بیشتر . بهتره بگم غیر از 20 یا 30 تا کشور الباقی تروریست هستن؟
هر چی هم که من میگم شما یا ندیدی یا مهم نیست؟
اینو شنیدی که میگن عاشق کوره عیب معشوقش رو نمیبینه؟
در رابطه با شما و فیفا صدق میکنه
لابد دویدن بازیکن ها هم که بیشتر به لی لی شبیهه مهم نیست؟ داور و کمک داور مهم نیست
سوت نزدن موقع اوت و کرنر رو هم که اصلا نشنیدی؟
فرم و شکل هیکل بازیکنا هم که همه مثل آرنلد کول دارن و همه مثل کوزه هستن با
این تفاوت که قداشون کوتاه وبلنده و همه مثل هم میدوند ( سر پایین ) از نقات قوته؟
راستی یکی از افتخاراته این فیفا 08 رو که دوربینه پروهست یادم رفت انگار که
Gears of war بازی میکنی
من میدونم سخته ولی همینه دیگه چون 5 شبه دارم بازی میکنم به امیده اینکه یه چیزی
تو این بازی ببینم که بتونم منم مثله شما ازش خوشم بیاد ولی موفق نشدم
آقای پدر خوانده لطف کن اگر میخوای جواب بدی منطقی باش و الکی دفاع نکن
موفق باشید