FIFA World Cup 2014: Brazil | Xbox 360

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در وب سایت abgx گزینه XEX CRC بازی A309036A هستش با ریجن NTSC در صورتیکه iso ورژن complex که من چک میکنم XEX CRC رو میزنه A07F449A با ریجن Free و در اخر XEX وریفای نمیشه بقیه دوستان هم همین ورژن رو دارن؟

چرا بازی سنتر انقدر دوستان بی معرفتن؟به کسی بر نخورده ها از روز ازل تا الان 90 درصد سوالاتی که اینجا پرسیدم کسی جواب نداده با اینکه همه تو کارشون بلدن و خودشونم یه روزی از کسی یاد گرفتن ولی متاسفانه اینجا فقط بحث خودنمایی هست نه کمک

چرا بازی سنتر انقدر دوستان بی معرفتن؟به کسی بر نخورده ها از روز ازل تا الان 90 درصد سوالاتی که اینجا پرسیدم کسی جواب نداده با اینکه همه تو کارشون بلدن و خودشونم یه روزی از کسی یاد گرفتن ولی متاسفانه اینجا فقط بحث خودنمایی هست نه کمک

بعضي اوقات فوروم خاك ميخره و الان هم از اون موقع هاست شما اين بازي سنتر رو نميشتاسيد يك تاپيك جي تي اي ٥ ٤١٤ صفحه جواب داشته :d

Sent from an iPhone to hidden planets

بچه ها کسی راه حلی یا ترفندی برای افزایش قدرت بازیکنای ایران نداره؟
خیلی داغونن.....

اون تمرین هایی که میکنی خیلی خوب بالا میبره اورال بازیکن هارو. من از همون قسمت جام جهانی شروع کردم، بین همون 5-6 تا بازی اول هر بازیکن اورالش 2-3 تا بالا رفت. حالا اگه بخوای از حالت Road to Rio بری که دیگه خیلی بهتره.

بچه ها کسی راه حلی یا ترفندی برای افزایش قدرت بازیکنای ایران نداره؟
خیلی داغونن.....
من road to world cupرو با ایران رفتم موقع جام جهانی نکونام 81 شده بود کریمی هم 78، در کل تیم خوب جون گرفته بود، فقط اسپانیا رو سخت بردم اونم 5 به 4 اگه نه بقیه تیم هارو راحت بردم

من road to world cupرو با ایران رفتم موقع جام جهانی نکونام 81 شده بود کریمی هم 78، در کل تیم خوب جون گرفته بود، فقط اسپانیا رو سخت بردم اونم 5 به 4 اگه نه بقیه تیم هارو راحت بردم
ببخشید من نمی تونم اینو قبول کنم که شما با ایران اسپانیایی رو که به طرز عجیب و غریبی قوی درست شده رو زده باشی مگه اینکه رو حالت آماتور بازی کرده باشی

ببخشید من نمی تونم اینو قبول کنم که شما با ایران اسپانیایی رو که به طرز عجیب و غریبی قوی درست شده رو زده باشی مگه اینکه رو حالت آماتور بازی کرده باشی

من تو بازی آنلاین با ایران به نیمه نهایی رسیدم. خیلی از دوستان هم قهرمان شدن. شما باور کن :d

یه ذره ک بازیتون خوب باشه،توی world class‍م ک بازی کنید میتونید برنده شید...تجربه این وسط عامل مهمیه،از اونور این سیستم road to world cup هم روش امتیاز دهیش یُخده زیادی تاثیر گذاره رو بازیکنا...

به قول دوستمون اگه یه ذره بازیتون خوب باشه با ایران همه کار می تونید انجام بدید، البته رو Semipro بردم ولی قطعا دوستان رو World Class هم توانایی برد دارند.
حیف که پچ لایو نیومده و ریسک نمی کنم بیام لایو اگه نه >:) :-"
راستی چرا پچ لایو نمیاد؟ نکنه مثل pes دوماه بعد بیاد.
آپدیت جدید برای Squad ها نیومده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or