aryan1
کاربر سایت
خب سوال قبل رو که جوابی نگرفتم
سوال بعدی
کسی نسخه complex رو برنرمکس کرده؟من دوتا رایت کردم جفتش رو کنسول نمیخونه
من با ورباتيم با سررعت ٢.٤ زدم مشكلي نبود
Sent from an iPhone to hidden planets
خب سوال قبل رو که جوابی نگرفتم
سوال بعدی
کسی نسخه complex رو برنرمکس کرده؟من دوتا رایت کردم جفتش رو کنسول نمیخونه
آقا کسی از fifa 15 خبر نداره؟ واسه ایکس باکس 360 میاد؟!
خوبه که ایران رو هم داره
چرا بازی سنتر انقدر دوستان بی معرفتن؟به کسی بر نخورده ها از روز ازل تا الان 90 درصد سوالاتی که اینجا پرسیدم کسی جواب نداده با اینکه همه تو کارشون بلدن و خودشونم یه روزی از کسی یاد گرفتن ولی متاسفانه اینجا فقط بحث خودنمایی هست نه کمک
بچه ها کسی راه حلی یا ترفندی برای افزایش قدرت بازیکنای ایران نداره؟
خیلی داغونن.....
من road to world cupرو با ایران رفتم موقع جام جهانی نکونام 81 شده بود کریمی هم 78، در کل تیم خوب جون گرفته بود، فقط اسپانیا رو سخت بردم اونم 5 به 4 اگه نه بقیه تیم هارو راحت بردمبچه ها کسی راه حلی یا ترفندی برای افزایش قدرت بازیکنای ایران نداره؟
خیلی داغونن.....
ببخشید من نمی تونم اینو قبول کنم که شما با ایران اسپانیایی رو که به طرز عجیب و غریبی قوی درست شده رو زده باشی مگه اینکه رو حالت آماتور بازی کرده باشیمن road to world cupرو با ایران رفتم موقع جام جهانی نکونام 81 شده بود کریمی هم 78، در کل تیم خوب جون گرفته بود، فقط اسپانیا رو سخت بردم اونم 5 به 4 اگه نه بقیه تیم هارو راحت بردم
ببخشید من نمی تونم اینو قبول کنم که شما با ایران اسپانیایی رو که به طرز عجیب و غریبی قوی درست شده رو زده باشی مگه اینکه رو حالت آماتور بازی کرده باشی
ببخشید من نمی تونم اینو قبول کنم که شما با ایران اسپانیایی رو که به طرز عجیب و غریبی قوی درست شده رو زده باشی مگه اینکه رو حالت آماتور بازی کرده باشی

یه ذره ک بازیتون خوب باشه،توی world classم ک بازی کنید میتونید برنده شید...تجربه این وسط عامل مهمیه،از اونور این سیستم road to world cup هم روش امتیاز دهیش یُخده زیادی تاثیر گذاره رو بازیکنا...ببخشید من نمی تونم اینو قبول کنم که شما با ایران اسپانیایی رو که به طرز عجیب و غریبی قوی درست شده رو زده باشی مگه اینکه رو حالت آماتور بازی کرده باشی
به قول دوستمون اگه یه ذره بازیتون خوب باشه با ایران همه کار می تونید انجام بدید، البته رو Semipro بردم ولی قطعا دوستان رو World Class هم توانایی برد دارند.ببخشید من نمی تونم اینو قبول کنم که شما با ایران اسپانیایی رو که به طرز عجیب و غریبی قوی درست شده رو زده باشی مگه اینکه رو حالت آماتور بازی کرده باشی