FIFA World Cup 2014: Brazil | Xbox 360

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تنها عیبای فیفا14
یکی داوریش بود
یکی غیر قابل باور شدن بازی رو آخرین درجه نامردا یه شوت که میزنن تو چارچوب از اینور زمین میکشه اون ور توپ دقیق جلو پای بازیکنشون میفته (اصلآ 1٪ هم توپ خراب نمیکنن )

تنها عیبای فیفا14
یکی داوریش بود
یکی غیر قابل باور شدن بازی رو آخرین درجه نامردا یه شوت که میزنن تو چارچوب از اینور زمین میکشه اون ور توپ دقیق جلو پای بازیکنشون میفته (اصلآ 1٪ هم توپ خراب نمیکنن )
واقعا قبول دارم. رو درجه ی Legendary با بارسلونا با بدبختی یه گل به ختافه میزنم. در عرض ده ثانیه گل رو جبران میکنن ... خیلی زور داره ...

واقعا قبول دارم. رو درجه ی Legendary با بارسلونا با بدبختی یه گل به ختافه میزنم. در عرض ده ثانیه گل رو جبران میکنن ... خیلی زور داره ...

بهترین راه حل بازی در لجندری مود، بازی به صورت ULTRA ATTACKING هست. خیلی گل می خوری اما خیلیم گل میزنی :دی

تنها عیبای فیفا14
یکی داوریش بود
من با من يونايتد تقريبا همه تيم ها رو از لب تيغ مي گذرونم با اختلاف زياد شكستشون مي دم و فقط تا الان دو تا تيم برام دردسر شدند يكيش چلسيه كه خيلي اذيتم مي كنه يكيش هم نيوكاسل كه در سنت جيمز پارك بدجوري غوله به نظرم خيلي راحت ميشه روي درجه لجندري بازي ها رو برد

بهترین راه حل بازی در لجندری مود، بازی به صورت ULTRA ATTACKING هست. خیلی گل می خوری اما خیلیم گل میزنی :دی
من هم از همین بَدم میاد. مثلا تو بازی با Granada من Barcelona رو برمیدارم و 7-6 میبرم. خوب خیلی تخیلیه! برای همین همیشه رو World Class بازی میکنم که به واقعیت نزدیک باشه ...

من که هیچی نمیخوام کلا فقط اینکه زیر توپ زدن حریف و درست کنن
طرف رو حبس میکنی توی 18 خودش بعد میزنه زیرش میفته دقیقا رو سینه مهاجمش ... 95 درصد توپا همینجوری میشه
در حالیکه به نظرم توپی که دفع میشه باید برسه به تیم مهاجم یا نهایتا بره توی اوت یا لااقل بیفته 4 متر اون طرف تر از مهاجمه
اون تیم مدافع فقط باید با پاس کوتاه از اون حالت در بیاد
البته میدونم درست نمیکنن این مورد رو ...
یه سوالم داشتم بچه ها ... ورلد کاپم مود انلاین داره ؟؟

تو Fifa 14 مشکل داوری ندیدم تا حالا !!! اما قبول دارم که فوقق العاده سخت تر از نسخه های قبلشه ! امیدوارم Fifa World Cup هم همینطور باشه !

دوستان بحث فیفا و ایرادهاش رو ببرید تو تاپیک خودش اینجا تاپیک جام جهانیه لطفا اجازه بدید فقط مسائل مربوط به این بازی اینجا مطرح بشه.

یکم بنظر من آسونتر شده که این خوب نیست.رفته سمت فیفا 13 که نتیجه بازیاش گاهی وقتها شبیه بسکتبال میشد.
ولی فیفا 14 این اتفاقا توش نمیفته که خیلی زیاد توش گل زده بشه چون درگیریهای وسط زمین بیشتر شده
امیدوارم تو نسخه کاملش اینجوری نباشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or