Sampler
کاربر سایت
Football gaming چيه
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
میگم امسال EA بازی فوتبالو از ما گرفته
هم فیفا 14 مضخرف بود
هم WC 14
Football gaming چيه
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
واقعا قبول دارم. رو درجه ی Legendary با بارسلونا با بدبختی یه گل به ختافه میزنم. در عرض ده ثانیه گل رو جبران میکنن ... خیلی زور داره ...تنها عیبای فیفا14
یکی داوریش بود
یکی غیر قابل باور شدن بازی رو آخرین درجه نامردا یه شوت که میزنن تو چارچوب از اینور زمین میکشه اون ور توپ دقیق جلو پای بازیکنشون میفته (اصلآ 1٪ هم توپ خراب نمیکنن )
واقعا قبول دارم. رو درجه ی Legendary با بارسلونا با بدبختی یه گل به ختافه میزنم. در عرض ده ثانیه گل رو جبران میکنن ... خیلی زور داره ...
من با من يونايتد تقريبا همه تيم ها رو از لب تيغ مي گذرونم با اختلاف زياد شكستشون مي دم و فقط تا الان دو تا تيم برام دردسر شدند يكيش چلسيه كه خيلي اذيتم مي كنه يكيش هم نيوكاسل كه در سنت جيمز پارك بدجوري غوله به نظرم خيلي راحت ميشه روي درجه لجندري بازي ها رو بردتنها عیبای فیفا14
یکی داوریش بود
یکی غیر قابل باور شدن بازی رو آخرین درجه نامردا یه شوت که میزنن تو چارچوب از اینور زمین میکشه اون ور توپ دقیق جلو پای بازیکنشون میفته (اصلآ 1٪ هم توپ خراب نمیکنن )
بهترین راه حل بازی در لجندری مود، بازی به صورت ULTRA ATTACKING هست. خیلی گل می خوری اما خیلیم گل میزنی![]()
من هم از همین بَدم میاد. مثلا تو بازی با Granada من Barcelona رو برمیدارم و 7-6 میبرم. خوب خیلی تخیلیه! برای همین همیشه رو World Class بازی میکنم که به واقعیت نزدیک باشه ...بهترین راه حل بازی در لجندری مود، بازی به صورت ULTRA ATTACKING هست. خیلی گل می خوری اما خیلیم گل میزنی![]()