FIFA World Cup 2010: VideoGame

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا ما به دلیل امتحان نتونستیم چند تا بازی رو بازی کنیم و گذاشتم بعد 8 خرداد که امتحان آیلتس رو دادم ولی اینو از اونجا که به فیفا معتاد شدم نتونستم بازی نکنم.میخوام نظرمو بگم.
مزایا = پنالتی بهتر شده. پاسکاری طبیعی تر شده. شوت های فنی بهتر شده. سانتر و هد به شدت بهتر از 10 شده.البته یکم زیادی آسون تر شده هد زدن(تو 09 هم خوب بود). چیپ هم درست شده.البته این مزیت نیست فقط یه ایراد مسخره بود که فقط 10 داشت و قبلی ها نداشتن.اینم نداره!
معایب= بزگترین عیبش که همه چیزا رو با هم به گند کشید اینه که بازی به شدت آسونه و ما هر کار کردیم رو درجه legendry با یه تیمی مثل ایران یا آنگولا برزیل یا اسپانیا رو نبریم نشد که نشد!!! به خاطر همین بعد 3 روز دیگه واسه من جز تو لایو هیجانی نداره و حال نمیده(راستش لایو هم با این هنوز نرفتم).حالا هر چی میخواد نو آوری داشته باشه وقتی همه بازی هارو 5 تا تو legendry بزنی دیگه کم کم خوابت میگیره
عیب دومش هم کم شدن سرعت بازی در حالت نرمال هست.یه بازیکن کلی طول میکشه یه نیمه زمین رو بدوه. از حالت طبیعی هم بیشتر.دقیقا واسه این زمان گرفتم وا واسه دروگبا ار بادامکی خودمون تو فوتبال واقعی بیشتر شد!
اما یه عیب که کلا این چند تا فیفای اخیر داشتن و هنوزم برطرف نشده اینه که بازیکنای تکنیکی مثل مسی اون قدری که تو واقعیت کارایی دارن اینجا کارایی ندارن و قابلیت بازیکنی مثل ابراهیموویچ یا دروگبا به مراتب بیشتر از مسی هست و بیشتر مفید واقع میشن
در کل به عنوان یه زنگ تفریح واسه فیفا خوب بود.فقط همین.کلا واسه کسایی که هر روز اگه 2 ساعت فیفا بازی نکنن نمیشه بعد 3 روز شایدم 1 روز به علت آسونی زیاد بی مزه میشه ولی حداقل میشه مطمئن شد فیفا 11 چند تا مزیت اینو داره و چند تا عیب 10 رو نداره .

آخرین ویرایش:
من توی بازی مشکل دارم.رفتم و یک سری شماره از بازیکنان و کفش هاشون رو عوض کردم و سیو هم خودش کرد و هم من.باراول که دستگاه رو خاموش می کنم و دوباره لود می کنم هستن ولی بار دوم یا سوم دیگه نمیان و همون شماره های قبلی و کفش های قبلی هستن.کسی می دونه باید چیکار کرد؟

خیلی بده که نمیتونیم یه تیم ملی بسازیم؟؟
بعد یه سوال نمیشه یه بازیکن بسازیم و به تیم ملی وارد کنیم و بتونیم بازی کنیم البته بجز captain your country

خیلی بده که نمیتونیم یه تیم ملی بسازیم؟؟
بعد یه سوال نمیشه یه بازیکن بسازیم و به تیم ملی وارد کنیم و بتونیم بازی کنیم البته بجز captain your country
اگه می خوای تیم بسازی بهت پیشنهاد می کنم بری Pure Futbol بازی کنی.
نه این کار رو هم نمیشه انجام داد و فقط به صورت Be a Pro میشه بازی کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or