FIFA World Cup 2010 برای PC منتشر نخواهد شد.

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HDV 7

Time is the Fire, in which we burn
گرافیست سایت
525px-logo_fifa_world_cup_2010_south_africasvg.png

شرکت EA Sports نسخه 2010 جام جهانی را برای PC منتشر نخواهد کرد.
طبق خبر (یا شایعه) این بازی فقط برای پلتفرم های:
XBOX 360, PS3, Wii, PSP
منتشر خواهد شد.
سایت هایی که این بازی را پیش فروش کرده اند نیز خبری از نسخه pc نداده اند.
بازی FIFA World cup 2010 در 27 آوریل 2010 عرضه خواهد شد.
منبع

درود
======
همون بهتر که نزنه
=======
خلایق هر چه لایق
========
مسخره کردن pc گیمر ها رو
=======
حالا فیفا ساختنشون چی بوده که بخوان 2010 بسازند یا نسازند.
مهم اینه که کسی این افتضاح Ea رو بازی نمی کنه
===========

مثل اینکه EA داره به طور کلی PC رو فراموش میکنه البته چندان هم شوکه نشدیم چون دیر یا زود این اتفاق میفتاد و از نظر من هم به نفع گیمر هاست هم به نفع ناشر ها ( اقایون محترم گفتم که از نظر من حالا نیان بهم فهش بدین).
حالا فیفا ساختنشون چی بوده که بخوان 2010 بسازند یا نسازند.
مهم اینه که کسی این افتضاح Ea رو بازی نمی کنه
]انتخاب بهترین بازیه سال خیلی هم سخت نیست ولی انتخاب بهترین جک سال خیلی سخت شده.

بهتر که نزنن.بیشتر خودشونو و فیفای اصلی رو مسخره میکنن با نسخه پیسیشون.

امیدوارم سیاستشونو تغییر بدن و نسخه پیسی رو هم next gen کنن.

شاید براشون زور داره یک بازی بسازن که پیریت میشه و میره-(فکر نکنم 1 میلیونم روی PC ،روش داشته باشن)
شایدم زورشون میاد که بهشون گیر میدن اون نسخه اونجوریه- این یکی اینجوری!

ولی در کل من بعید میدونم EA آز اون یکم پول بگذره!مگه میخواد چی کار کنه؟4تا تیم رو میخواد ادیت کنه با همون گرا فیک رو PC ّده بیرون دیگه!چنتا ایرانی هم میتونن این کارو بکنن:biggrin1:با 15 تا استادیومی که طراحی میکنه!همین
بعدش 1 میلیون نسخه میفروشه- پولش در میاد!:biggrin1:
انتخاب بهترین بازیه سال خیلی هم سخت نیست ولی انتخاب بهترین جک سال خیلی سخت شده.
100% موافقم با این همه جوک من موندم کدوم رو JoTY کنم:biggrin1:

سلام دوستان.
خدا رو شكر ما كنسول خريديم و ديگه نگران نيستيم.
ولي بازم اين شركتا خيلي ناز ميكنند.خوب مردم رو 360 هم كپي ميزنند .چرا فقط به اين pc گير دادند.؟؟

ولي بازم اين شركتا خيلي ناز ميكنند.خوب مردم رو 360 هم كپي ميزنند .چرا فقط به اين pc گير دادند.؟؟
جدا از مسئله ی نسخه ی کپی شده و دزدی، مسئله ی فروش کم ورژن PC نسبت به بقیه ی پلتفرم ها هم مطرحه.

البته دوستانی که میگن مگه چه قدر براش کار میبره این رو در نظر بگیرید که وقتی ببینه فروش نداره به جز اینکه نمیاد برای طراحی بازی پول صرف کنه یه هزینه سنگینی رو هم برای منتشر کردن بازی خرج نکرده

ویرایش:

برای PC هر کسی میتونه بازی غیر اصل تهیه کنه و بازی کنه مخصوصا اون طرف که سرعت اینترنتشون خیلی بالا تر از اینجا هست. ولی برای اجرا کردن بازی کپی روی کنسول باید توی کنسول دست برده بشه که این کار باعث میشه خیلی از امکانات موجود مثل گارانتی بپره برای همین این کار رو هر جایی انجام نمیدن

آخرین ویرایش:
ea sports با نسخه های پی سی فیفا و وورلد کاپ به فیفا نکست اش هم لطمه میزنه. مثلا با کسی که راجع به فیفا صحبت میکنیم (اگه نسخه نکستشو ندیده باشه) تصورش همون آشغال پی سیه:biggrin1:.
اگه اونا بعدا هم مثلا 360 گرفتن با همین تصور دست به فیفا نمیزنند.

چرا فکر میکنید ea داره به pc تو هین میکنه؟به سال 2008 برگردید و بازیهایی که سال 2008 روی تمام پلتفرم ها منتشر شد دقت کنید.EA با دادن 32 بازی روی pc نشون داد که هنوز بهش توجه ویژه ای داره.در ضمن این 32 بازی روی pc از همه ی کنسول ها ییشتر بوده.منظورم اینه که ps3 و 360 به مقدار قابل تو جهی کمتر از pc از بازیهای EA بهره بردند.فکر میکنم حدود 28 تا عنوان داشتند.پس pc با 32 عنوان پیشتاز بوده.توی مجله بازیرایانه هم ذکر شده بود.ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or