FIFA World Cup 2010 برای PC منتشر نخواهد شد.

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HDV 7

Time is the Fire, in which we burn
گرافیست سایت
525px-logo_fifa_world_cup_2010_south_africasvg.png

شرکت EA Sports نسخه 2010 جام جهانی را برای PC منتشر نخواهد کرد.
طبق خبر (یا شایعه) این بازی فقط برای پلتفرم های:
XBOX 360, PS3, Wii, PSP
منتشر خواهد شد.
سایت هایی که این بازی را پیش فروش کرده اند نیز خبری از نسخه pc نداده اند.
بازی FIFA World cup 2010 در 27 آوریل 2010 عرضه خواهد شد.
منبع

این همه پست دادید 2 کلمه در مورد بازی نگفتید ! :laughing:
آخه چیزی در مورد بازی فعلا واسه گفتن نیست.فعلا تاریخ ریلیزش اعلام شده که اونم 27,آوریل 2010 هستش.
ولی خوب طبق معمول استادیوم های میزبان (آفریقای جنوبی) و اکثر تیم های ملی در بازی قرار خواهند گرفت.:biggrin1:
اگه قراره مثل فیفا10 باشه همون بهتر که نیاد
معمولا حال و هوا و یه کمی هم گیم پلی جام ها نسبت به FIFA تغییر میکنند.

ویرایش:

برای PC هر کسی میتونه بازی غیر اصل تهیه کنه و بازی کنه مخصوصا اون طرف که سرعت اینترنتشون خیلی بالا تر از اینجا هست. ولی برای اجرا کردن بازی کپی روی کنسول باید توی کنسول دست برده بشه که این کار باعث میشه خیلی از امکانات موجود مثل گارانتی بپره برای همین این کار رو هر جایی انجام نمیدن
عزیز من دستکاری تو کنسول باعث بن میشه،باعث باطل شدن گارانتی می شه،باعث......
ولی دستگاه دچار هر کدوم از مشکل ها که بشه طرف می ره یه کنسول دیگه می خره چرا؟
چون شما فرض کن طرف بخواد 6 تا بازی بخره و بازی کنه ،مجموغ قیمتش می شه اندازه یه کنسول جدید. حالا فرض کنید یکی کنسولش کپی خور شده باشه و 7 بازی رو(از راه غیر قانونی) بازی کنه و بعد یه بلایی سر کنسولش بیاد و مجبور بشه یه کنسول جدید بخره. حالا به نظر شما کی سود کرده؟(منظورم مایکروسافت و سونی نیستا:biggrin1:)(البته اینایی که من گفتم در بدترین شرایطه)

به نظر من این قضیه piracy فقط و فقط بهانست و دیگر هیچ.

مگه چی گفتم بهت بر خورد کلا اعصاب بچه های bc ضعیفه

حرف جالبی زدی خوب..:biggrin1: سازنده ها معمولا سعی میکنن تمام باگ رو برطرف کنند اما بعضی وقتی باگ های پیش میاد که به عقل جن هم نمیرسه..

در کل تا بازی نیاد معلوم نمیشه آیا باگ هاش بهتر شده یا نه که قطعاً باید بهتر بشه..

اگر بعد ها هم برای پی سی تایید شود و مانند نسخه 2010 پی سی قرار باشد همان تکه زباله را تحویل ما بدن بهتر است اصلا نامی از آن هم به وسط کشیده نشود.
VIVA PES10:punk:
امیدوارم کونامی هم با یک نسخه مخصوص از بهترین بازی فوتبال کامپیوتری دنیا دوباره همگان را شگفت زده بکند.:-"

عزیز من دستکاری تو کنسول باعث بن میشه،باعث باطل شدن گارانتی می شه،باعث......
ولی دستگاه دچار هر کدوم از مشکل ها که بشه طرف می ره یه کنسول دیگه می خره چرا؟
چون شما فرض کن طرف بخواد 6 تا بازی بخره و بازی کنه ،مجموغ قیمتش می شه اندازه یه کنسول جدید. حالا فرض کنید یکی کنسولش کپی خور شده باشه و 7 بازی رو(از راه غیر قانونی) بازی کنه و بعد یه بلایی سر کنسولش بیاد و مجبور بشه یه کنسول جدید بخره. حالا به نظر شما کی سود کرده؟(منظورم مایکروسافت و سونی نیستا:biggrin1:)(البته اینایی که من گفتم در بدترین شرایطه)

به نظر من این قضیه piracy فقط و فقط بهانست و دیگر هیچ.
1. اونجا عین نقل و نبات مغازه نریخته که همین جوری بری یه کله بگی بیا اقا اینو برا من کپی خور کن
2. اونجا هر کسی وارد نیست که این کار رو خودش بکنه

در نتیجه انجام دادن بازی کپی روی PC برای اونها خیلی راحتتره. البته من منکر این نمیشم که اون طرف هم کسانی هستند که از بازی کپی روی کنسول استفاده می کنند ولی خب اگر خودتون یه مقدار فکر به خرج بدید می بینید که این همه بازی فروش میره پس یه سری ها دارند می خرند و اون یه سری جزو کسانی هستند که کنسولشون کپی خور نشده. در ضمن وقتی یه کنسول کپی خور نشه، خیلی امکانات وجود داره که زمانی که کپی خور میشه دیگه اونها وجود ندارن همین نکته در مورد یک بازی اصل هم صدق میکنه.

پ.ن:در ضمن خوشحال میشم به جای اینکه شروع به BS گفتن بکنی یه مقدار سعی کنی پستت به اون چیزی که نقل قول کردی ربط داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or