آخه چیزی در مورد بازی فعلا واسه گفتن نیست.فعلا تاریخ ریلیزش اعلام شده که اونم 27,آوریل 2010 هستش.این همه پست دادید 2 کلمه در مورد بازی نگفتید ! :laughing:
معمولا حال و هوا و یه کمی هم گیم پلی جام ها نسبت به FIFA تغییر میکنند.اگه قراره مثل فیفا10 باشه همون بهتر که نیاد
عزیز من دستکاری تو کنسول باعث بن میشه،باعث باطل شدن گارانتی می شه،باعث......ویرایش:
برای PC هر کسی میتونه بازی غیر اصل تهیه کنه و بازی کنه مخصوصا اون طرف که سرعت اینترنتشون خیلی بالا تر از اینجا هست. ولی برای اجرا کردن بازی کپی روی کنسول باید توی کنسول دست برده بشه که این کار باعث میشه خیلی از امکانات موجود مثل گارانتی بپره برای همین این کار رو هر جایی انجام نمیدن
میخوای زنگ بزنم بپرسم.باگ های بازی رو میگیرن ؟ :confused:
مگه چی گفتم بهت بر خورد کلا اعصاب بچه های bc ضعیفهمیخوای زنگ بزنم بپرسم.
کمی صبر داشته باشین همه چی معلوم میشه.
دوست من بهم بر نخورد در کل من پست هام خالی و عاری از هرگونه Smile هست و فقط با شما کمی مضاح کردیم.مگه چی گفتم بهت بر خورد کلا اعصاب بچه های bc ضعیفه
1. اونجا عین نقل و نبات مغازه نریخته که همین جوری بری یه کله بگی بیا اقا اینو برا من کپی خور کنعزیز من دستکاری تو کنسول باعث بن میشه،باعث باطل شدن گارانتی می شه،باعث......
ولی دستگاه دچار هر کدوم از مشکل ها که بشه طرف می ره یه کنسول دیگه می خره چرا؟
چون شما فرض کن طرف بخواد 6 تا بازی بخره و بازی کنه ،مجموغ قیمتش می شه اندازه یه کنسول جدید. حالا فرض کنید یکی کنسولش کپی خور شده باشه و 7 بازی رو(از راه غیر قانونی) بازی کنه و بعد یه بلایی سر کنسولش بیاد و مجبور بشه یه کنسول جدید بخره. حالا به نظر شما کی سود کرده؟(منظورم مایکروسافت و سونی نیستا:biggrin1(البته اینایی که من گفتم در بدترین شرایطه)
به نظر من این قضیه piracy فقط و فقط بهانست و دیگر هیچ.
چرا مجوز نمیده ؟>>اگه ایران میرفت جام جهانی میخواستن چه کار کنند ؟ آخه فدراسیون ایران بهشون مجوز نمیده تیم ملی رو بسازن
مثل اینکه با PES امسال خیلی حال کردین !همون بهتر که نیاد میریم PES میزنیم.:biggrin1: