FIFA vs PES

• Thread starter Thread starter Bax
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به نظر من فیفا امسال میترکونه گرچه PES امسال خیلی بهتر از سال های قبل شده

Fifa داره کلیشه ای میشه.... فقط میتونه کنترل 360درجش باحال باشه که اونم ساله بعد PES اضافه میکنه....

به نظر من فیفا از هر لحاظ سرتره...:-"
1- تو gameplay که فیفا خیلی حرفه ای تره و هیجان یه فوتبال سرعتی اروپایی رو حس میکنی در حالی که pes بیشتر شبیه فوتبالهای کند آسیاییه

2-از نظر گرافیک اگه تو pc مقایسه کنیم pes خیلی بهتره اما تو ps3 و xbox فیفا به نظر من بهتره

3-از نظر اینکه کدوم به فوتبال واقعی نزدیکتره و در واقع simulation بهتریه فکر کنم باز فیفا نزدیکتره و مثل pes نمیشه با داشتن 2 تا بازیکن سرعتی در جناحین و یه مهاجم قد بلند پیروزیتو تا حدود زیادی مسلم کنی

4-در مورد شبیه سازی حرکات بازیکنان و لیسانس تیمها و ورزشگاهها که کاملا مشخصه که کدوم بهتره

در اخر این رو بگم که فیفا از زمان fifa06 به بعد هرسال پیشرفت چشمگیری داشته ولی pes اینطور نبوده و مثل اینکه قافیه رو به فیفا باخته و فقط روی گرافیک بازیش کار میکنه

اینم که میبینیم طرفدارای pes زیاده به خاطر اینه که از زمانی که ps1 اومد با فوتبالی که تو اون زمان کونامی ارائه کرد به نوعی سبک خودش رو جا انداخت به طوریکه اکثرا کسانیکه فن pes هستند بلد نیستند فیفا بازی کنند میگن pes بهتره

در هر صورت امیدوارم هم pes2010 هم fifa10 موفق باشند چون به نفع هممونه:love:

دوست عزیزی که این تاپیک رو زدی و به نظر میرسه که تازه هم تو سایت عضو شدی:قبلا این تاپیک چندین بار زده شده بوده و به دلیل فن بوی بازی برخی ها بسته شده بوده.به نظر من تا کار به دعوا و فحش و فحش کاری نکشیده باید این تاپیک سریعا بسته بشه.

دوست عزیزی که این تاپیک رو زدی و به نظر میرسه که تازه هم تو سایت عضو شدی:قبلا این تاپیک چندین بار زده شده بوده و به دلیل فن بوی بازی برخی ها بسته شده بوده.به نظر من تا کار به دعوا و فحش و فحش کاری نکشیده باید این تاپیک سریعا بسته بشه.

دوست عزیز قبلا هم که گفتم قراره که در این تاپیک بحث ها منطقی باشه و دوستان نظرات خودشون رو بدن . بخاطر این که چند نفر فحاشی می کنند نباید امکان تبادل نظر را از دیگران گرفت . برای کنترول آن چند نفر می شود راهکار های دیگری را نیز بکار بست . ضمنا در صورتیکه دیدم داره تاپیک به دعوا رسید ، سریعا تاپیک رو منهدم می کنم ....!
ps.gamer اولین اخطار
ینم که میبینیم طرفدارای pes زیاده به خاطر اینه که از زمانی که ps1 اومد با فوتبالی که تو اون زمان کونامی ارائه کرد به نوعی سبک خودش رو جا انداخت به طوریکه اکثرا کسانیکه فن pes هستند بلد نیستند فیفا بازی کنند میگن pes بهتره
این نظر شما می تونه برای یک فرد طرفدار پرو یک توهین تلقی شود ... شما نمی توانید افرادی را که پرو بازی می کنند را به آماتور بودن متهم کنید .... این یک مسئله ی سلیقگی است .... برای بار صدم ، یاد بگیرید که به عقیده های هم احترام بگذاریم و گرنه دوباره مدیریت تصمیم میگیره که صورت مسئله رو پاک کنه و کلا تاپیک رو ببنده .... از دوستانی هم که بعدا میان تقاضا دارم که دیگه این مسئله رو کش ندن که مثلا شما هم چون این طوری هستید فیفا دوست دارید ...
نظر خودتون رو بدید و کاری به طرفداران دیگه نداشته باشید ...
در آخر یادآوری می کنم اگر واقعا حس کنم که تاپیک داره به جاهای باریک می کشه در بستنش شک نمی کنم ...
متشکرم

آخرین ویرایش:
این نظر شما می تونه برای یک فرد طرفدار پرو یک توهین تلقی شود ...

دوست عزیز من قصد توهین نداشتم ;)

من براساس دوستان خودم گفتم چون هیچکدوم فیفا بلد نیستند میگن پرو بهتره

در اینکه نظر هرکس قابل احترامه شکی نیست و دوستان pes باز نظرات من رو توهین تلقی نکنند :love:

آهان یاد بگیرید .... ps.gamer عزیز خیلی ممنون ...
اما اخطار داده شده پس گرفته نمی شود حتی شما دوست عزیز ...:biggrin1:
امیدوارم که درک کنی وگرنه همون طور که سایرین می گن اوضاع شیر تو شیر می شه ... :sick:خیلی ممنون از این که نظرت رو روشن کردی و امیدوارم که بقیه بچه ها هم مثل تو باشند ...:love:
با فرهنگ :cool:

Pes رو مظلوم گیر آوردین
خوب مسلمه تو بخش کنسولها کسی احوال pes رو نمیگیره
برو تو پی سی این تاپیکو بزن ببین چی میشه..........
من میگم Pes بهتره به یک دلیل:
Become a legend

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or