ir-dl کاربر سایت Jul 26, 2012 #301 سلام من الان لولم حدودا 60 هست. 4 تا نقشه دارم. همش هم اولم. همه رو تقربیا رفتم . دیگه مرحله باز نمی شه؟؟
سلام من الان لولم حدودا 60 هست. 4 تا نقشه دارم. همش هم اولم. همه رو تقربیا رفتم . دیگه مرحله باز نمی شه؟؟
ir-dl کاربر سایت Jul 27, 2012 #302 نوشته شده توسط ir-dl: سلام من الان لولم حدودا 60 هست. 4 تا نقشه دارم. همش هم اولم. همه رو تقربیا رفتم . دیگه مرحله باز نمی شه؟؟ بیشتر... مرسی از تمامی دوستان!
نوشته شده توسط ir-dl: سلام من الان لولم حدودا 60 هست. 4 تا نقشه دارم. همش هم اولم. همه رو تقربیا رفتم . دیگه مرحله باز نمی شه؟؟ بیشتر... مرسی از تمامی دوستان!
SHANSER کاربر سایت Sep 7, 2012 #303 سلام ,من میخوام با کسی دو نفره برم تورنمنتی یا جامی داره مثل فوتبال قسمت سالنیش,بتونیم دو تا تیم ورداریم بریم؟
سلام ,من میخوام با کسی دو نفره برم تورنمنتی یا جامی داره مثل فوتبال قسمت سالنیش,بتونیم دو تا تیم ورداریم بریم؟
mori923 کاربر سایت Sep 7, 2012 #304 نوشته شده توسط spanser: سلام ,من میخوام با کسی دو نفره برم تورنمنتی یا جامی داره مثل فوتبال قسمت سالنیش,بتونیم دو تا تیم ورداریم بریم؟ بیشتر... نمیشه فقط یکنفرست
نوشته شده توسط spanser: سلام ,من میخوام با کسی دو نفره برم تورنمنتی یا جامی داره مثل فوتبال قسمت سالنیش,بتونیم دو تا تیم ورداریم بریم؟ بیشتر... نمیشه فقط یکنفرست
hamdijam کاربر سایت Sep 7, 2012 #306 نوشته شده توسط spanser: کلا دو نفره نمیشه؟ بیشتر... چرا دونفره بازی تکی داره! یعنی یه دست بزنین! ولی جام و اینا دو نفره نداره!
نوشته شده توسط spanser: کلا دو نفره نمیشه؟ بیشتر... چرا دونفره بازی تکی داره! یعنی یه دست بزنین! ولی جام و اینا دو نفره نداره!
amir_k2m کاربر سایت Jan 1, 2013 #307 سلام من این بازی رو تا وسطش رفتم قسمت کریر اما الان دیسک رو میزارم توی دستگاه سیومو لود کنه گیر میکنه ایکس باکسم قفل میکنه میشه یکی بگه چیکار کنم؟اونهمه مرحله رفتم حیف.مشکل از دیسکه یا دستگاه؟
سلام من این بازی رو تا وسطش رفتم قسمت کریر اما الان دیسک رو میزارم توی دستگاه سیومو لود کنه گیر میکنه ایکس باکسم قفل میکنه میشه یکی بگه چیکار کنم؟اونهمه مرحله رفتم حیف.مشکل از دیسکه یا دستگاه؟
rametzio کاربر سایت Feb 4, 2013 #308 نوشته شده توسط dooste.man83: با سلام این بازی آیا 2 تا dvd داره و برای بازی آفلاین به هر دو dvd نیاز هست یا نه ؟ ممنون بیشتر... نه فقط یه دیسک داره و اون دیسک هم قفل xdg2 داره یعنی نیازی به برنرمکس نداره. پ.ن:دلم هوس بازیش رو کرده باید آخر هفته امتحانش کنم.
نوشته شده توسط dooste.man83: با سلام این بازی آیا 2 تا dvd داره و برای بازی آفلاین به هر دو dvd نیاز هست یا نه ؟ ممنون بیشتر... نه فقط یه دیسک داره و اون دیسک هم قفل xdg2 داره یعنی نیازی به برنرمکس نداره. پ.ن:دلم هوس بازیش رو کرده باید آخر هفته امتحانش کنم.