FIFA Street | Xbox 360

اقایون من تمام بازی هارو هارد رفت(تورنومنت) و تموم کردم اما یه محض اینکه اون پایین 99 شد یهو بازی قفل کرد و دیگه هرکاری میکنم تو نمیره
اومدم از یه سیو دیگه که از اول بود رفت تو بازی دیدم رفت
مشکل چیه؟
به نظر شما چون بارنرمکس رایت نشده این مشکل بوجود اومده؟

اقایون من تمام بازی هارو هارد رفت(تورنومنت) و تموم کردم اما یه محض اینکه اون پایین 99 شد یهو بازی قفل کرد و دیگه هرکاری میکنم تو نمیره
اومدم از یه سیو دیگه که از اول بود رفت تو بازی دیدم رفت
مشکل چیه؟
به نظر شما چون بارنرمکس رایت نشده این مشکل بوجود اومده؟
عزیز بازی XGD 2 هست و اصلا برنر مکس نمیخواد!
شما این رو هم میتونید روی هارد نصب کنید و Live برید!
شاید مشکل از دیسک باشه.

دوستان من تا lvl 70 رفته بودم دستگارو عوض کردم دیگه سیوم خراب شد مجبور شدم پاکش کنم! سیو این بازی رو کس داره بزاره رو لول 99 ممنون

همونجایی که نشون میده حرکات باز شده باید روی حرکتی که میخوایید برید و روش A بزنید تا بخرید!
درست ــه باز شده ولی باید خریداری بشه!

دوستان سلام!

من هرجاشو گشتم گزینه ای نداشت که بشه زمان فوتسالش روتنظیم کرد!! یعنی واقعا نداره همچین گزینه ای؟!! اگه نداشته باشه که واقعا مسخرس ...... .

اتفاقا خیلی باحالم هست
تنها بازی بود که از اینور عیده به بعد تونستم باهاش حال کنم همین بازی بود
مخصوصا مود فوتسالش که خیلی زمیناش و حوش و گزارشگراش( عرباشون =))) به واقعیت شبیه بود :d

بالاخره تونستم پس از سالها بازي رو تهيه كنم.خب مي ريم سراغ بازي . بازي رو داخل دستگاه قرار مي ديم........ زكي!!!!!!(نمي دونم با كدوم ز هست!)اين كونامي چيه نوشته؟؟؟!؟!؟!!؟!؟!؟!؟!.......... چي؟؟؟!؟!!؟!؟!!؟!؟!؟اين كه Pes 2012 هست!!! يعني چي؟! اين همه زحمت خريدنش رو كرده بودم.... نه!!!!!آخه من كي مي تونم اين بازي رو بگيرم. جايي كه خرديده بودم هم خيلي دور بود. حسرت بازي كردن تو دلم مونده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or