FIFA Street 3

دیشب از وست گرفتم بازی بسیار جذابه.گرافیکش هم راضی کننده اس.موزیک های بسیار بسیار زیبایی داره.ولی تیم هاش مسخرس مثلا تیم ملی نیوزلند باید بین 18 تیم باشه.یونان و چین هم هستن.البته ارژانتین نداره;)
گرچه تقصیر Ea نیست چون لیسانس هر تیمی رو برای اینکار ندادن بهشون
پیشنهاد میکنم بگیریدش حتما

فکر نکنم Story Line ـی در کار باشد.آخر مگه Guitar Hero است که بشود برایش یک داستان فانتزی و کامیک تعریف کرد ؟
با شماره 1 و 2 که خیلی حال کردم.حتما" سری اولش که وارد اهواز بشود را گیر میارم.

به نظر من که اصلا اینطور که شما میگید نیست .
این که منویسم صرفا نظر شخصیمه و بس ( نظر همه ی دوستان محترم هست )

===
مروز این بازی رو با شک و تردید گرفتم . روزی که اولین عکس های این بازی منتشر شد من خیلی ناراحت شدم چون فکر میکردم که اصلا بازی خبی از آب در نمیاد ولی بعد از یه دست بازی کردن نظرم کاملا عوض شد واقعا بازی از جهاتی عالی عمل کرده و ممترین عامل موفقیت بازی گیم پلی بسیار خفنش هست .
واقعا گیم پلی بازی بسیار عالی کار شده و هیچ نقصی نداره ضمن اینکه درش از المان های محیط هم استفاده شده .
گرافیک بازی هم خوب کار شده اما عالی نیست نقطه قوت گرافیک طراحی عالی محیط بازی هست با جزییات بسیار اما مدل برخی از بازیکنان مثل دکو کمی ضعیف کار شده ولی زیاد محسوس نیست .
ولی مهمترین ضعف این بازی ( که صد البته تقصیر EA ست ) کمبود تیم های بازی هست . واقعا خیلی سخته که نشه با تیم آرژانتین و ستاره های این تیم مخصوصا مسی بازی کرد و دوم اینکه من نمیفهمم فلسفه ی حضور تیم بسیار ضعیف نیوزلند در بازی چیه؟؟؟؟
در کل باید بگم بازی واقعا عالیه و اصلا نباید به امتیاز های سایت های مختلف اطمینان کنید که واقعا ناجوانمردانه به این بازی رای دادن .
در کل به تمامی بچه هایی که نگرفتن و تردید دارن تو خریدنش شدیدا توصیه میکنم که بگیرین ولی مواظب باشید بازی به شدت اعتیاد آوره !!!! و تکراری هم نمیشه یعنی به نظر من به این زودی ها نمیشه .
پس همین الان برید بشینید و بازی کنید و حالش رو ببرید .
(ببخشید دیگه زیاد شد اومدم همینا رو بگم رو برم بازیم رو ادامه بدم ):cheesygri:laughing:
===

من که در انتظار نمره gamespot هستم. ولی من که به یاد ندارم هیچ بازی معروفی از IGN نمره 4.8 را بگیرد که در نوع خودش رکورد محسوب میشود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or