A Ashi-pc کاربر سایت Jan 19, 2008 #17 نوشته شده توسط Code 6: من فقط شماره ی 1 اش رو بازی کردم برام جالب بود ولی نشستم تمومش کنم چند تا کاپش رو گرفتم ولی بعد خیلی برام تکراری شد :cheesygri بیشتر... خوب گرفتی بازی رو تموم کردی چند تا کاپش رو هم گرفتی حتما کلی بازی کردی بعد میخوای تکراری نشه؟ اما در کل فکر کنم این FS3 چیز جالبی باشه دوش که خوب بود
نوشته شده توسط Code 6: من فقط شماره ی 1 اش رو بازی کردم برام جالب بود ولی نشستم تمومش کنم چند تا کاپش رو گرفتم ولی بعد خیلی برام تکراری شد :cheesygri بیشتر... خوب گرفتی بازی رو تموم کردی چند تا کاپش رو هم گرفتی حتما کلی بازی کردی بعد میخوای تکراری نشه؟ اما در کل فکر کنم این FS3 چیز جالبی باشه دوش که خوب بود
A anathema&sin کاربر سایت Jan 23, 2008 #20 منم شماره 2 رو روی پلی استیشن 2 بازی کردم... خیلی باحال بود......
M M.B کاربر سایت Feb 18, 2008 #22 عجب بازی جالبیه این FIFA Street .من که با یک و دوش خیلی حال کردم ببینم سه ش چند مرده............
Midpoorya کاربر سایت Feb 18, 2008 #23 منم1و2 رو ps2 بازی کردم یه سبک جالب بود اولاش که اومده بود کسی 3رو بازی نکرده هنوز بگه چطوریه؟
MGS کاربر سایت Feb 18, 2008 #24 کسی 3رو بازی نکرده هنوز بگه چطوریه؟ بیشتر... دمو قابل بازیش حرف نداشت. تا ببینیم خودش چی میشه
E eamir کاربر سایت Feb 18, 2008 #25 fifa street 3 فردا سه شنبه برای کنسول xbox وارد میادین می شود... coming soon
E Emin3mzizou کاربر سایت Feb 19, 2008 #26 fifa street 3 فردا سه شنبه برای کنسول xbox وارد میادین می شود... coming soon بیشتر... واسه چه ریجنایی و توسط کدوم شرکت پخش بازی ؟ پ.ن : فک کنم فقط نسخه ی PAL بازی تا الان ریلیز شده .
fifa street 3 فردا سه شنبه برای کنسول xbox وارد میادین می شود... coming soon بیشتر... واسه چه ریجنایی و توسط کدوم شرکت پخش بازی ؟ پ.ن : فک کنم فقط نسخه ی PAL بازی تا الان ریلیز شده .
pedramxxx کاربر سایت Feb 19, 2008 #27 من دموی این عنوان رو بازی کردم و باید بگم از لحاظ گرافیک و گیم پلی واقعا در سطح پائینی قرار داره.
bigam کاربر سایت Feb 19, 2008 #28 دمو هیچ وقت نسخه اصلی نمیشه گیم پلی هم که تغییر نیمدن مگه اینکه ea دیوونه باشه:cheesygri
A amirdevil کاربر سایت Feb 19, 2008 #30 Fifa street 3 pal And Jap فعلا فایل torrent Fifa street 3 برای ریجن پال و ژاپن امده می تونید از اینجا ببنید http://www.mininova.org/search/?search=fifa+street من که تا فردا ریجن زاپن رو دانلود می کنم. :biggrin1:
Fifa street 3 pal And Jap فعلا فایل torrent Fifa street 3 برای ریجن پال و ژاپن امده می تونید از اینجا ببنید http://www.mininova.org/search/?search=fifa+street من که تا فردا ریجن زاپن رو دانلود می کنم. :biggrin1: