HDV 7 Time is the Fire, in which we burn گرافیست سایت Oct 9, 2012 #62 نوشته شده توسط mehran: عزیز کجا باید match day رو off کنم ؟ بیشتر... تو همون صفحه ی انتخاب تیمها Y رو بزنی off میشه.
نوشته شده توسط mehran: عزیز کجا باید match day رو off کنم ؟ بیشتر... تو همون صفحه ی انتخاب تیمها Y رو بزنی off میشه.
† Salvatore † کاربر سایت Oct 10, 2012 #64 هادی جان من هرچی سعی کردم نتونستم تو قسمت کریر ازشون استفاده کنم.جریان چیه؟
HDV 7 Time is the Fire, in which we burn گرافیست سایت Oct 11, 2012 #65 نوشته شده توسط Mk360: هادی جان من هرچی سعی کردم نتونستم تو قسمت کریر ازشون استفاده کنم.جریان چیه؟ بیشتر... من خودم تا حالا استفاده نکردم ولی ظاهرا برای استفاده ازش باید با پوینت از لایو پکش رو خرید.
نوشته شده توسط Mk360: هادی جان من هرچی سعی کردم نتونستم تو قسمت کریر ازشون استفاده کنم.جریان چیه؟ بیشتر... من خودم تا حالا استفاده نکردم ولی ظاهرا برای استفاده ازش باید با پوینت از لایو پکش رو خرید.
M Meysam کاربر سایت Oct 13, 2012 #66 من میخوام تو سایت ea لاگین کنم میگه email معتبر نیست ! میرم قسمت رجیستر هم میگه که این اکانت وجود داره فقط لازمه که لاگین کنید! کسی راه حلی داره؟
من میخوام تو سایت ea لاگین کنم میگه email معتبر نیست ! میرم قسمت رجیستر هم میگه که این اکانت وجود داره فقط لازمه که لاگین کنید! کسی راه حلی داره؟
sosolaz کاربر سایت Oct 13, 2012 #67 بچه ها فراز عزیز((صاحاب و شروع کننده تابیک))در حال حاضر در بست بیماریه...برای حالش دعا کنید!: