FIFA CREATION CENTER

حتما نرمافزار فلش پلير روي بروزرتون بايد نصب باشه وسط صفحه يه لوگوي فيفا ١٣ مياد كه بايد كامل لود بشه بعد صفحه cc مياد

Sent from my iPhone using Tapatalk

فراز جون شما با بی سی میری cc? یا کنسول؟با دلمون اب رفت.....بس کی باید cc بازی کنیم............عاشق تیم های نوستالژیکم...تیمی که توش هاجی باشه استویجکف باشه انزو شیفو باشه...والدراما باشه.....=((

آقا من بن شدم نمیتونم از طریق ایکس باکس برم لایو....نمیشه از کامپیوتر دانلود کنم بعد با فلش یا چیز دیگه ای بریزم رو ایکس باکس؟؟

حتما نرمافزار فلش پلير روي بروزرتون بايد نصب باشه وسط صفحه يه لوگوي فيفا ١٣ مياد كه بايد كامل لود بشه بعد صفحه cc مياد

Sent from my iPhone using Tapatalk
نه دارم اینو
در قسمت web app بخش های game face و FUT و بقیه باز میشن کامل اما این یکی همونطور که گفتم ناقص باز میشه و صفحه هم دائم در حال لودینگ هست
0rguf0r3735h5xo79bs.jpg

یه سوال
من تیمها رو دانلود کردم . تو قسمت creation center که میرم لیست تیمها میاد ولی برای انتخاب اونها برای بازی اصلا قسمت creation ceter به لیگهای دیگه اضافه نمیشه البته یه بار شد ولی حالا هر چی امتحان میکنم نمیشه . میشه کمک کنید .آیا باید کار خاصی انجام بدم ؟
ممنون

یه سوال
من تیمها رو دانلود کردم . تو قسمت creation center که میرم لیست تیمها میاد ولی برای انتخاب اونها برای بازی اصلا قسمت creation ceter به لیگهای دیگه اضافه نمیشه البته یه بار شد ولی حالا هر چی امتحان میکنم نمیشه . میشه کمک کنید .آیا باید کار خاصی انجام بدم ؟
ممنون
match day رو off بکنی قسمت CC به لیگ ها اضافه میشه.

من رفتم تو سایت c c یه تیمو بوکمارک کردم...ولی موقعی که به لایو وصل شدم ندیدم اون تیم مربوطه رو که دانلودش کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or