Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
ساعت ۷ اینا به بعد تا ۲ شب وضع نت واقعا خرابه پینگ ۷۰ هست ولی خیلی تاخیر داره جلوی بازیکن مبتدی هم نمیشه درست بازی کرد تا قبل عید بد نبود… یه بار با یکی خارجی چت میکردم گفتم وضع نتم خرابه نمیتونم بازی کنم بهم گفت ولی به بازیت میخوره پرو پلیر باشی. یعنی میگم اینجوری نیست که نتونم بازی کنم بگم زمین کجه. اخه چطور میشه با این عربا بازی کرد تیم توپ جمع کردن با اینترنت خدا دیگه چی میخوان

• Sad
Reactions: aslirezahddd
سلام . من یک ps5 تازه خریدم . و فیفا ۲۲ رو فیزیکی گرفتم ولی صداش مشکل داره . خش خش میکنه تو منو ها . و صدا گزارشگر و ورزشگاه نداره اصلا .
بازی پاک کردم دوباره نصب کردم . دیتا رو پاک کردم دوباره نصب کردم . بازی کامل پاک کردم و اصلا دیجیتالی نصب کردم بازهم مشکل داره .

صدا تو تمام بازی ها و کلا ps5 درسته فقط فیفا ۲۲ این مشکل داره . راهکاری ندارید واسش؟
بچه ها کسی راهکاری نداره واسه این قضیه ؟

با همراه اول بودم راه به راه داشتم میباختم! دو تا پاس سالم نمیشد بدم با ایرانسل رفتم دوتا برد دوتا مساوی با پینگ ۸۵ ۹۰ یعنی همراه اول سرطان شده با پینگ ۶۵ ۷۰ تاخیر دهنتو صاف میکنه

خواهش میکنم ...

درباره تغییر موتور گرافیکی شما اصلا منتظر چنین چیزی حداقل در کوتاه مدت نباشید. به صورت کلی EA تمامی بازی های ورزشی خودش رو به موتور گرافیکی Frostbite منتقل کرده و آخرین بازی ورزشی که به سمت موتور گرافیکی Frostbite بازی NHL بوده. دستور از بالا بوده و تمامی بازی های ورزشی باید بر روی این موتور گرافیکی ساخته بشن.

در ادامه اما شما میتونید منتظر باشید که بازی های ورزشی رفته رفته با ورژن های جدید تر موتور گرافیکی Frostbite به روز رسانی بشن و مشکلات ساخت و توسعه بازی های ورزشی کم تر بشه. متاسفانه گرفتاری های بسیار زیادی این موتور گرافیکی برای ساخت و توسعه بازی های ورزشی ( و بازی های سوم شخص و .. ) ایجاد کرده بود که بخشی از این مشکلات در به روز رسانی های جدید این موتور گرافیکی تا حدودی برطرف شده، اما نه به صورت کامل. مشکلات اصلی در طراحی انیمیشن ها هستش و نبود بخش ادیتور اختصاصی برای توسعه بازی های سوم شخص که بحث به شدت گسترده ای هستش.

هنوز از موتور گرافیکی Frostbite 4 اخباری خاصی منتشر نشده ولی شایعاتی هست که EA داره بر روی نسخه جدیدی از این موتور کار می کنه. هر وقت آماده بشه، بازی های ورزشی به سمت جدید ترین نسخه از این موتور گرافیکی منتقل میشن اما اصلا انتظار نداشته باشید EA حداقل در بخش بازی های ورزشی از موتوری غیر موتور گرافیکی Frostbite استفاده کنه. حداقل در کوتاه مدت اصلا انتظار چنین چیزی رو نداشته باشید و به صورت کلی در نسل نهم.​
دوستی از من پرسشی کرده بود در رابطه با این که آیا سری فیفا در نسل نهم، موتور گرافیکیش تغییر خواهد کرد یا خیر ؟!

من مدتی پیش در این رابطه صحبت هایی کرده بودم و گفته بودم چنین چیزی در نسل نهم امکان پذیر نیست و توضیحاتی هم در این رابطه ارائه دادم. :Arrowu:

حالا امروز ماتیاس از انجمن های معروف فیفا و کسی که اخبار،لیک ها و اطلاعات دسته اولی همیشه منتشر کرده و منبع واقعا قابل اطمینانی هستش به یک باره اومده گفته : !!!
یکی از قابلیت های جدید تیم توسعه دهنده فیفا برای FIFA 23 استفاده از موتور Unreal Engine است. Unreal Engine برنامه‌ای برای حضور در Madden، NHL و UFC در سال 2023 دارد. انتقال این موتور گرافیکی در تیم توسعه دهنده فیفا در سال 2020 آغاز شد و هدف آن گسترش فوتبال به سطوح جدید است.​

من اول این رو بگم ایشون این خبر رو در ماه آپریل گذاشته و خودتون دروغ آپریل رو خبر دارین و نیازی به گفتن من اصلا نیست. پس این خبر میتونه دروغ آپریل باشه. اما، اما داستان اینه که دقیقا سال قبل ماتیاس در همین ماه اومده بود گفته بود که نسخه بعدی PES رایگان خواهد بود و سرویس محور هستش و همه فکر میکردن دروغ آپریل هستش !

بعد که گذشت و خبر رسمی منتشر شد دقیقا صحبت های ایشون درست از آب در اومد.

حالا امسال دقیقا در همین ماه ایشون یه خبر ( شایعه ) شوکه کننده گذاشته.

من یه توضیحی هم بدم و قبلا هم گفتم، یه چیزی که برای من جای پرسش داره و اگر، اگر فرض رو بر این بذاریم این صحبت هایی که ماتیاس کرده و درست باشه، دروغ آپریل و این صحبت ها نباشه یک جایی درباره بازی NHL صحبت کرد. بازی NHL در همین نسخه 22 موتور گرافیکیش به frostbite engine تغییر پیدا کرده و منتقل شده و بعد بازم تیم توسعه دهنده بخواد موتور گرافیکی این بازی رو تغییر بده و به انریل منتقل کنه ؟ واقعا با منطق اصلا جور در میاد ؟! اونم قبل این که ماتیاس گفته از سال 2020 بخش ورزشی EA دارن روی انریل کار میکنن ( البته این اشاره رو منظورش به بازی فیفا بود که دارن از سال 2020 روش کار می کنن و باقی بازی هایی که نام برده مثل این که دیر تر شروع به تولید و توسعه شده ) در بازی های مختلف ورزشی خودشون !!! اگر این طور باشه که دیگه نمیومدن بازی NHL رو در نسخه 22 به موتور گرافیکی frostbite منتقل نمی کردن ! نمیدونم والا و شاید برنامه های بلند مدتی دارن در این رابطه !!! صحبت های من همگی حدس و گمان هستش به صورت کلی.

البته ماتیاس گفته :
Unreal Engine برنامه‌ای برای حضور در Madden، NHL و UFC در سال 2023 دارد.​

سال 2023 اگر منظورش خود سال 2023 باشه، خب به طبع منظورش اینه که Madden، NHL و UFC در نسخه های 24 قرار هستش به این موتور گرافیکی منتقل بشن و بازی فیفا در نسخه فیفا 23

خلاصه گفتم این خبر رو شنیدم و با شما دوستان در میون بذارم. اما باز هم شما فقط و فقط و فقط این خبر رو به یک شایعه در حد دروغ آپریل بسنده کنید تا ضد حالی چیزی نخورین و فیفا 23 معرفی بشه و همین موتور گرافیکی frostbite بمونه ( منظورم اینه هایپ بی مورد ایجاد نشه که ضد حالی چیزی بخورن دوستان )

هیچ جایی هم من ندیدم در این رابطه صحبتی بشه و حتی بهش اشاره ای بشه در این ماه های اخیر. اگر این اتفاق رخ بده برای من نوعی دقیقا شوکه کننده هستش و اگر چنین چیزی رخ بده یک تغییر سیاست کلان در بخش ورزشی EA به وجود اومده، حداقل در بخش تولید و توسعه بازی های ورزشی این کمپانی با موتور گرافیکی جدید.

نظر شخصی من رو بخواید بازم به شدت شک دارم که این اتفاق بخواد رخ بده و امیدوارم که اشتباه کرده باشم و این خبر واقعا واقعیت داشته باشه. ولی بازم این خبر رو بذارید بر حساب یک خبری که دروغ آپریل هستش، تا در ماه های آینده ببینیم چی پیش میاد.​

آخرین ویرایش:
جام جهانی نسخه جدا داره یا رو همین نسخه میاد؟
با شناختی که از EA هست امکان اینکه تو فیفا 23 بدن و یه Fifa world cup توش بزارن و قیمتشو زیاد کنن بسیار بالاس.
البته من بیشتر احتمال میدم بدون WC بازی رو ریلیز کنن و دوباره پول بگیرن که شما بتونی دسترسی به جام جهانی داشته باشی.
کلا هرطوری که توش پول گیر ea بیاد محتمل تره.

• Like
Reactions: jaferpour
با شناختی که از EA هست امکان اینکه تو فیفا 23 بدن و یه Fifa world cup توش بزارن و قیمتشو زیاد کنن بسیار بالاس.
البته من بیشتر احتمال میدم بدون WC بازی رو ریلیز کنن و دوباره پول بگیرن که شما بتونی دسترسی به جام جهانی داشته باشی.
کلا هرطوری که توش پول گیر ea بیاد محتمل تره.
نه جام جهانی با فیفا ۲۳ میاد و پول اضافه ایی در کار نیست.
فیفا ۱٨ هم جام جهانی رو با آپدیت اضافه کرد و پولی هم نگرفت.

• Like
Reactions: jaferpour
نمیدونم من اشتباه میکنم یا نه ولی انگار بعد از اپدیت یک گیگابایتی خیلی فیفا تغییر کرد. دوباره داره حالت فیفا 21 رو پیدا میکنه و بازیهای 9-9 داره زیاد میشه! سوتی های دروازه بانا، گلهای خرکی زاویه بسته (که در واقعیت صد در صد غیر ممکنه). من یادمه قبل اپدیت اینطوری نبود.
نمیدونم شایدم من روز بدی داشتم تو فیفا

نمیدونم من اشتباه میکنم یا نه ولی انگار بعد از اپدیت یک گیگابایتی خیلی فیفا تغییر کرد. دوباره داره حالت فیفا 21 رو پیدا میکنه و بازیهای 9-9 داره زیاد میشه! سوتی های دروازه بانا، گلهای خرکی زاویه بسته (که در واقعیت صد در صد غیر ممکنه). من یادمه قبل اپدیت اینطوری نبود.
نمیدونم شایدم من روز بدی داشتم تو فیفا
نه اشتباه نمیکنی،این اپدیت اخرشون خوب نبود، من این چند روز شاید بالای دهتا گل این مدلی خوردم که دروازه بان رو سوییچ کردم درست و توپو گرفته امادقیقابعد بازیکن حریف کنار گلرم بوده توپ برگشتی زارت افتاده زیرپاش و گل شدع، این یه نمونه کوچیکشه ،این اپدیت اخری مشکل داره و قطعابه زودی اپدیت جدید میدن فیکسش میکنن

• Like
Reactions: ardalthebest
بعد ساعت ها sbc رفتن یه مسی میده که همش صد کاعه. یعنی باید فضولیجات جانوران گرفت بر سر در EA با این مارکت نادرست. میری ویکند بازی میکنی جایزه اونجا هم بزور صد کا میشه. گیم پلی اشغال و پر باگ. پلیرا تاکسیک و چیت زن. ربات خوردمون تو مارکت :|

دوستان من یه مشکل خیلی بدی پیدا کردم
اکانت ea وصل نمیشه توی بازی و میگه ریست پسورد شده
ایمیلمم برای تقریبا ۱۰ سال پیشه یادم نمیاد هرکاری کردم . الان با اکانت پلی استیشن خودم نمیتونم توی بازی آنلاین بشم
کسی میتونه منو یه راهنمایی بکنه که اگه بخام به پشتیبانی ea پیام بدم باید چیکار کنم و چجوری درست کنم این مشکلو ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or