Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
به هر حال میدونم که دستگاه بن شه این ارور میاد، همین چند وقت پیشم یکی از اشنا ها رو پلی ۴ بن داعم شد و همین عکس از ارور رو واسم فرستاد
ساسپند به معنی تعلیق موقته مدت زمان ساسپند رو به ایمیل میفرسته. توی ایمیلش نوشته دائم؟

منم همراه اولم اینجوریه. واسه شما از اول عید دیلی زیاد نشده؟
یه چیز عجیبیه با بقیه نت ها اوکیه ولی رو همراه اول و مبین نت گیر میکنه تو منو ها و باید بازی رو بست! هر‌چیز مسخره و چرتیه واسه ما پیش میاد تو این کشور...بله دیلی بیشتر شده ولی با این وضع جوری شده اگه گیر نکنه و بشه رفت تو بازیم نتیجه ها اخرش ثبت نمیشه و بازی رو ببری هم باخت میزنه موقع ثبت نتیجه .. نمیدونم واقعا از eaهست این مشکل یا نه ..

• Like
Reactions: mfa123
من از دیویژن ۶ راحت رفتم ۱ ولی الان چند روزه یه جوری دیلی داره گیر کردم تو دیویژن ۲.. پینگ ۷۰ ولی انگار داری با پینگ بالای ۲۰۰ بازی میکنی

جدیدا شوت ها بن یدر (88) برای من گل نمیشن واقعا عجیبه تو یک بازی بالا 10 شوت میزنم انگار شوتش جون ندارن یا ما بلد نیستیم یا سیستم خوابش گرفته بازی بدجور ادم عصبی میکنه دفاع کردن رو مخ هست پینگ افتضاحه

View attachment 250024

اگه دستگاه بن شه موقع ورود به التیمیت این ارور میاد
چنتا اکانت رو میشه روی دستگاه لاگین کرد؟
و اینکه فقط قسمت التیمیت بن میشه و بقیه مودها مشکلی ندارن یا کلا دیگه وارد بازی نمیشه برای کریر زدن حتی؟(اکانت اصلی خودم منظورمه)
و اینکه برای بازی نسخه جدید مثلا فیفا 23 هم این بنی میمونه یا رفع میشه؟
چون من اکانت مهمان لاگین میکنم

چنتا اکانت رو میشه روی دستگاه لاگین کرد؟
و اینکه فقط قسمت التیمیت بن میشه و بقیه مودها مشکلی ندارن یا کلا دیگه وارد بازی نمیشه برای کریر زدن حتی؟(اکانت اصلی خودم منظورمه)
و اینکه برای بازی نسخه جدید مثلا فیفا 23 هم این بنی میمونه یا رفع میشه؟
چون من اکانت مهمان لاگین میکنم
5 تا اکانت روی هر دستگاه هر کدوم 5 بار دیلیت کلاب میشه کرد (با درخواست از پشتیبانی میشه 5 تا دیلیت کلاب دیگه هم انجام داد)
فقط وارد آلتیمیت نمیشه برای بقیه مود ها مشکلی پیش نمیاد
اکانت بن دائم میشه کنسول ساسپند میشه مدت زمان ساسپند احتمالا به ایمیل ارسال میشه

• Like
Reactions: ehsas1
این دیلی توی التیمیت واسه خود ماست یا از سروراست؟ اشک آدم تو هر بازی در میاد همه حریفا هم احمد محمود عبود ماجد خلیل …x_x توی عید هم بدتر شده.

این دیلی توی التیمیت واسه خود ماست یا از سروراست؟ اشک آدم تو هر بازی در میاد همه حریفا هم احمد محمود عبود ماجد خلیل …x_x توی عید هم بدتر شده.
دیلی که همیشه بوده ولی تو نسخه های جدید به خاطر هایپر مویشن و انیمیشنای جدیدی که اضافه کردن حتی تو پاس دادنم دیلی پیدا کرده
من نسخه نسل قبل فیفا رو بازی کردم اینجوری نبود خیلی سریع بود

5 تا اکانت روی هر دستگاه هر کدوم 5 بار دیلیت کلاب میشه کرد (با درخواست از پشتیبانی میشه 5 تا دیلیت کلاب دیگه هم انجام داد)
فقط وارد آلتیمیت نمیشه برای بقیه مود ها مشکلی پیش نمیاد
اکانت بن دائم میشه کنسول ساسپند میشه مدت زمان ساسپند احتمالا به ایمیل ارسال میشه
اکانت اصلیم بن دائم میشه که خودم روش بازی میکنم؟
چون این لاگین رو برای بقیه انجام میدم و میدم دستشون.خودم استفاده نمیکنم

سلام . من یک ps5 تازه خریدم . و فیفا ۲۲ رو فیزیکی گرفتم ولی صداش مشکل داره . خش خش میکنه تو منو ها . و صدا گزارشگر و ورزشگاه نداره اصلا .
بازی پاک کردم دوباره نصب کردم . دیتا رو پاک کردم دوباره نصب کردم . بازی کامل پاک کردم و اصلا دیجیتالی نصب کردم بازهم مشکل داره .

صدا تو تمام بازی ها و کلا ps5 درسته فقط فیفا ۲۲ این مشکل داره . راهکاری ندارید واسش؟

اکانت اصلیم بن دائم میشه که خودم روش بازی میکنم؟
چون این لاگین رو برای بقیه انجام میدم و میدم دستشون.خودم استفاده نمیکنم
مشکلی برای اکانت اصلیت پیش نمیاد، اما اگه کنسولت ساسپند بشه نمیتونی وارد بخش آلتیمیت بشی.

دیلی که همیشه بوده ولی تو نسخه های جدید به خاطر هایپر مویشن و انیمیشنای جدیدی که اضافه کردن حتی تو پاس دادنم دیلی پیدا کرده
من نسخه نسل قبل فیفا رو بازی کردم اینجوری نبود خیلی سریع بود
من همراه اولم الان چند روزه بدتر شده تو‌ منوها هم روزی ۱۰ بار گیر میکنه باید بازی رو ببندی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or