Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
هندیکپ
امروز با طرف بازی کردم. مالکیت ۷۲ به ۲٨، شوتها ۱۳ به ۳ به نفع من. با ۳ تا تیرکی که زدم. آخرش ۲-۱ باختم :lol: :eek:
این چه سیستمیه؟ من از قدیم اعتقاد داشتم بعضی وقتا فیفا تصمیم میگیره که من ببازم مهم نیست چقدر خوب کار کنم میگفتند پارانویدی :دی

این چه سیستمیه؟ من از قدیم اعتقاد داشتم بعضی وقتا فیفا تصمیم میگیره که من ببازم مهم نیست چقدر خوب کار کنم میگفتند پارانویدی :D
نه پارانویید نیستی ... دقیقا همینجوریه و متاسفانه خیلی هم رو مخه ... امیدوارم یه فکری به حال این قضیه بکنن

• Like
Reactions: Amir09
از بچه های فروم کسی التیمیت میزنه؟ چندتا سوال در رابطه با بخش transfer بازی
اول اینکه بهترین راه برای کوین در اوردن چیه؟

سوال بعدی اینکه مثلا من بیل و خریدم. حتی به همون قیمت هم بخوام بفروشم کسی نمیخره. راه و روش خاصی داره؟ به جز بیل با خیلی های دیگه هم این داستان و دارم
فقط Mount و خوب خریدن:D

بازی ۹ میلیون پلیر فعال داره یه نفر تو این فروم نیست راهنمایی بکنه؟:|
عزیزم وقتی دیدی کسی جواب نداد نیاز نیست همچین متنی بنویسی
میتونی از Youtube و Reddit و امثال اینا استفاده کنی
هم تخصصی تره هم سریعتر به جواب میرسی

از بچه های فروم کسی التیمیت میزنه؟ چندتا سوال در رابطه با بخش transfer بازی
اول اینکه بهترین راه برای کوین در اوردن چیه؟

سوال بعدی اینکه مثلا من بیل و خریدم. حتی به همون قیمت هم بخوام بفروشم کسی نمیخره. راه و روش خاصی داره؟ به جز بیل با خیلی های دیگه هم این داستان و دارم
فقط Mount و خوب خریدن:D
بهترین راه کوین در اوردن از نطر من بازیه .. شما میتونی از دیویژن و فوت چمپیون هفته ای تقریبا ۲۰۰ ۳۰۰ کا تو بدترین حالت در بیاری ! ... البته باید رنک خوب بزنی تو جفتش ... من منظورم از رنک خوب یعنی تو دیویژن شما الیت بشی و فوت چمپیون هم با ۹ یا ۱۱ برد تموم کنی .. با این سبک شما همینقدر که گفتم هفته ای در میاری،در کنارشم اس بی سی میری پک باز میکنی و کوین گیرت میاد اگه خوش شانس باشی

درفت هم هستش ولی من توصیه نمیکنم چون زیاد جوایزش ارزش نداره

راه های دیگه هم هست واسه کوین ولی بستگی به خودت داره،مثلا خیلیا میان خرید و فروش بازیکن میکنن کوین در میارن ولی این کار هر کسی نیس و تجربه میخواد

در مورد قیمتا هم همیشه ثابت نیس احتمال داره شما یه روز بخری ۱۰۰۰ تا فرداش همون کارت بشه ۷۰۰ .. حالا این مثال رو یکی مثه بیل زیاد خودشو نشون نمیده، کارتایی هست تو بازی یهو صد هزار تا کوین افت قیمت پیدامیکنه یا صد هزار تا میره روش ... خودت تو جو بازی باشی متوجه میشی

ولی اینو بدون هیچکدوم از این نوسانات قیمت بخصوص نوسانای بالا بی دلیل نیس،یعنی مثلا اگه میبینی یه کارت یهو گرون میشه بدون تقاضا زیاد شده رو اون کارت،حالا یا به دلیل اس بی سی بستن یا هزار تا دلیل دیگه... و افت قیمت هر کارتم هم همینطوریه

باید قلق این التیمیت دست بیاد اینم فقط زمان میبره،شما سعی کن امسالو تا روز اخر ادامه بدی ، اگه دیدی خوشت اومد و اعصابشو داشتی حتما سال بعد از روز اول شروع کن چون حتی یه روز ازدست دادن التیمیت باعث میشه تیمت از بقیه ضعیف تر باشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AM!R and Destro
عزیزم وقتی دیدی کسی جواب نداد نیاز نیست همچین متنی بنویسی
میتونی از Youtube و Reddit و امثال اینا استفاده کنی
هم تخصصی تره هم سریعتر به جواب میرسی
من reddit و youtube و همه اینارو خیلی قبل تر ازینکه شما ازشون استفاده کنی پیدا کرده بودم. حتما چیز درست درمونی پیدا نکرده بودم که اینجا سوال کردم در نهایت عزیزان جواب دادن ;)

• Like
Reactions: aslirezahddd
من reddit و youtube و همه اینارو خیلی قبل تر ازینکه شما ازشون استفاده کنی پیدا کرده بودم. حتما چیز درست درمونی پیدا نکرده بودم که اینجا سوال کردم در نهایت عزیزان جواب دادن ;)

هدفم فقط کمک بود اما با این برخورد کودکانه فکرکنم بهتر باشه شما رو ignore کنم
جسارتا اگه بازم ریپلای زدید اما جوابتون رو ندادم دلخور نشید
موفق باشید
روز بخیر

آخرین ویرایش:
آلتیمیت رو فقط باید sbc ها رو رفت و کوین ها رو فروخت و پول بازی ها رو در آورد، خود ea آلتیمیت رو ساخته واسه تیغ زدن. بازی کردن بخش آلتیمیت فقط اتلاف وقته.

• Like
Reactions: Destro
این سیستمی که تمام بازیکنان تو دفاع هستند و فقط سه تا بازیکن خط حمله به چه شکله؟
چطور اتومات بازیکنان سلکت(شماره) میکنند قبل از اینکه پاسم به بازیکنم برسه بازیکن حریفم سلکت کرده؟؟
پوست منو کندن با این سیستم مسخره

View attachment 250024

اگه دستگاه بن شه موقع ورود به التیمیت این ارور میاد
تشکر. پس باید حتما بازی و نصب کرد تا متوجه شد. با ساپورت ea هم صحبت کردم گفت نمیشه متوجه شد کنسول بن شده یا نه. باید حتما نصب کنی بازی رو

• Like
Reactions: aslirezahddd
تشکر. پس باید حتما بازی و نصب کرد تا متوجه شد. با ساپورت ea هم صحبت کردم گفت نمیشه متوجه شد کنسول بن شده یا نه. باید حتما نصب کنی بازی رو
اگه میخوای دستگاه جدید بخری و واسه اون میخوای تست کنی یه دیسک نسخه های قبلی فیفا هم بزاری تو کنسول معلوم میشه مثلا فیفا19 یا 20 رو میتونی از گیم نتیا واسه چند ساعت بگیری تست کنی، چون این بن شدن رو همه نسخه هاس چه قبلیا چه اینده، میشه فهمید این جوری

• Like
Reactions: hamdi113540

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or