Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
دوستان میشه این سوال رو‌ پاسخ بدید؟👆 ممنون میشم

والا دقیق که نمیشه گفت ولی من الان تو گوگل یک نگاهی انداختم مثل اینکه تا FIFA 19 برای پلتفرم نسل هفتم ریلیز شده.
برای نسل هشتم هم حس میکنم حالا حالاها بازی میاد منتها هر سال فاصله دو نسخه همش بیشتر میشه
مثلا FIFA 21 تنها تفاوتش تو نسل قبل چمن بهتر و طراحی بهتر چهره ها (اللخصوص موی بازیکنا بود) و یک مقدار نه چندان چشمگیری نورپردازی استادیوم
اما FIFA 22 اومدن هایپرموشن رو اضافه کردن که برعکس پارسال واقعا تفاوت محسوسی بین دو نسخه ایجاد میکنه
من حس میکنم شاید حتی تا نسخه 30ام هم برای نسل هشتم عرضه بشه ولی خب بسیار متفاوت خواهند بود اللخصوص اگر زمانی انجین بازی تغییر داشته باشه.

دوستان میشه این سوال رو‌ پاسخ بدید؟👆 ممنون میشم
طبق تجربه ۲۰ ساله خودم روی کنسول و تجربه ۰۷ تا الان نه تنها فیفا ، اکثر بازی ها تا حدود ۳ سلل بعد از عرضه کنسول جدید برای قبلی ها هم میاد ، اما با کیفیت پایینتر و جزئیات کمتر ، بهتره کنسول جدید تهیه کنی و هزینه هارو با اشتراکی گرفتن بازی ها سرشکن کنی 🙏🏼

سلام
اگه بخاد مثل نسل 7 عمل کنه باید تا فیفا 26 برای نسل 8 هم بیاد...
فیفا های نسل ۷ بعد از اومدن نسل۸:
14-15-16-17-18-19
اگه برای نسل۸هم با همین فرمون بره میشه:
21-22-23-24-25-26

• Like
Reactions: a.rajabi
سلام
اگه بخاد مثل نسل 7 عمل کنه باید تا فیفا 26 برای نسل 8 هم بیاد...
فیفا های نسل ۷ بعد از اومدن نسل۸:
14-15-16-17-18-19
اگه برای نسل۸هم با همین فرمون بره میشه:
21-22-23-24-25-26
اصلا فرضا اینی که میگی اتفاق بیوفته ،
همین الان ۲۲ روی PS4 هیچ چیز جدیدی ارائه نکرده و اصلا اندازه پولش که هیچ دو زار نمی ارزه ،
دیگه حساب کن بخواد از نسخه بعدی چیزی به بازی اضافه شه که دیگه اوضاع بدتر هم میشه .

• Sad
Reactions: malek911
اصلا فرضا اینی که میگی اتفاق بیوفته ،
همین الان ۲۲ روی PS4 هیچ چیز جدیدی ارائه نکرده و اصلا اندازه پولش که هیچ دو زار نمی ارزه ،
دیگه حساب کن بخواد از نسخه بعدی چیزی به بازی اضافه شه که دیگه اوضاع بدتر هم میشه .
درسته،دیگه برای نسل 8 تغییری در کار نیست،فقط هرسال اسکوادها و کیت ها و اینجور مسائل آپدیت میشن.

سلام دوستان من میخوام ایکس باکس سری اس بگیرم تفاوت فیفا با نسخه پلی۵ هم داره یا نه من نود درصد برای فیفا میخوام
سلام نمیدونم منظورت از تفاوت چیه ولی جفت کنسولا نسل جدید هستن و موشن های جدید و دارن
ول به عنوان کسی که فیفا رو فقط تو پلی 4 زدم میگم ایکس باکس گیم پلیش یه نمه بهتره یا شایدم من اینجوری حس میکنم

آقا جدیدا یک اتفاقی که داره میوفته دیوانه کرده منو
توپ رو که پاس میدم تا میرسه به بازیکن مقصد یکدفعه توپ رو چند متر میندازه جلو و موقعیت از دست میره
اولش فکر کردم باگه ولی انقدر تکرار شده بعید میدونم باگ باشه
احتمالا یک قابلیت جدید باشه که با جهت ها یا دکمه سرعت فعال میشه
کسی میدونی چطور میشه خاموشش کرد؟ روانی کرد منو!

آخرین ویرایش:
سری آ رو فروختم رفتم سمت فغانسه:D
حاجی چقدر گروونه بازیکناش!!
راحت میشه چندتا تیم‌سری آ عه خفن به جاش بست:|
ولی خب واسه تنوع هم که شده چنج کردم اینور

View attachment 230017
گرونن ولی واقعا باگن ،این کیمبپه یکی از بهترین مدافع های بازیه .. یا اشرف حکیمی ..
ایتالیا خیلی خوبن از لحاظ قیمتی ولی جلو اینا کم میارن .. من بهترین بازیکنای ایتالیا رو دارم .. اس بی سی کولیبالی اینام ساختم ولی تو دیویژن الیت میفهمم یه تیم معمولی فرانسه یا انگلیس از تیم من بهتر عمل میکنه ..

بخصوص سمت جلوی تیمم کاملا مشخصه ضعیف تره ..میگم همه رو دارم جز دی نا تاله stاما بازم ضعیف ترن از بقیه لیگا
به نظرم باید رو همین فرانسه یا انگلیس تمرکز کرد ،گرون ترن ولی واقعا باگن و بازی رو در میارن .. تو انگلیس یکی مثه مانه استارت میزنه دیگه کسی نمیرسه بهش:D

• Like
Reactions: voldmort
طبق تجربه ۲۰ ساله خودم روی کنسول و تجربه ۰۷ تا الان نه تنها فیفا ، اکثر بازی ها تا حدود ۳ سلل بعد از عرضه کنسول جدید برای قبلی ها هم میاد ، اما با کیفیت پایینتر و جزئیات کمتر ، بهتره کنسول جدید تهیه کنی و هزینه هارو با اشتراکی گرفتن بازی ها سرشکن کنی 🙏🏼
دقیقا منم همین کار رو کردم و قید Ps4 pro رو زدم و فروختمش و ps5 خریدم و برای اولین بار اومدم سمت فیفا 22 و واقعا دارم لذت میبرم. خیلی به واقعیت نزدیکه هم از لحاظ بصری و هم گیم پلی. یکم با دفاع کردن مشکل دارم که شاید من هنوز خوب بلد نیستم در بقیه چیزها به نظرم عالی هست. خوشحالم که از PES اومدم FIfa دیگه نه مشکل پچ و .... ندارم. نسبت به مای کلاب PES که هیچی نداره قسمت Ultimate بی نهایت شخصی سازی میشه و خیلی لذت بخشه. هر چقدر گیم پلی فیفا بهتر بشه فاصلش با PES نجومی تر میشه.

• Like
Reactions: Afshin_grp
دوستان کسی هست اینجا روی سریز اس پلی بده بازیرو؟
پرفورمنس چطوره روی این کنسول ؟
سلام
من روی سریز اس دارمش و بازیش میکنم(البته آفلاین)
روی سریز ایکس و پلی ۵ بازی نکردمش
ولی با توجه به ویدیوهایی که ازش دیدم رو اون دوتا
گمون نمیکنم تو اجرای این بازی تفاوتی وجود داشته باشه بین سه کنسول نسل 9
ولی با این وجود
کسی که رو هر دو یا سه کنسول بازیش کرده باشه، بهتر می‌تونه نظر بده

• Like
Reactions: GMAER

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or