Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
دو تا باگ خیلی بد تو کریر وجود داره

اولی اینه که بازیکن تعویضی شما هر چقدرم خوب باشه (حتی اگر مهاجم باشه سه تا گل بزنه و بهترین بازیکن زمین بشه) بازم تو قسمت Development بخش Form بازیکن منفی میخوره و این باعث میشه پروسه پیشرفتش کند بشه.

دومی هم اینه نمیدونم چرا خوشحالی بعد گل بازیکن و اون قسمت بعدش بعضا اسکیپ میخورن
نمیدونم بخش های دیگه هم همینطوره یا نه
ولی تو کریر اتفاق بدی که میوفته اینه که تو اون قسمت رکوردهای تاریخی رو یادآوری میکنه و وقتی اونا اسکیپ میخورن شما نمیتونی اون آمار رو ببینی.

من بازی واسه مدتی میزارم کنار چون رسما اعصاب نذاشته برام
پاس با ضربدر میدی آرومه پاس با مثلث میدی محکمه
نمیدونم این فوتبال درسته یا اون آشغال میگ میگ پارسال که به خوردمون داد
تا میای به اونیکی عادت کنی نسخه جدید میده کلا بهم میریزی
همه هم که از دم psg
آرزو به دل موندم مثلا یه آرسنال ببینم

• Smile
Reactions: emaad.mir
من بازی واسه مدتی میزارم کنار چون رسما اعصاب نذاشته برام
پاس با ضربدر میدی آرومه پاس با مثلث میدی محکمه
نمیدونم این فوتبال درسته یا اون آشغال میگ میگ پارسال که به خوردمون داد
تا میای به اونیکی عادت کنی نسخه جدید میده کلا بهم میریزی
همه هم که از دم psg
آرزو به دل موندم مثلا یه آرسنال ببینم
ضربدر و مثلث معمولی به زور میرسه ، من که ۹۰ درصد پاس هام دوتا مثلث و دوتا ضربدر میندازم، تضمین بیشتری واسه رسیدن به هدف داره .

دوتا مثلث به هیچ وجه جواب نمیده.بهتره فیفا اینو حذفش کنه
تو با من مشکل داری چکار به بازی داری ،
ببین توی بازی چه با هوش طبیعی چه با AI ، روی پروفشنال هم که درجه سختی راحتیه و فکر نکنم کسی پلی بده، حریف همه توپا رو قطع میکنن ،
فقط اینطوری میشه رسوند .
بعدش دوتا مثلث بندازی لامصب لقمه میکنه برا شوت زن و اکثرا سر ضرب هاش گله.
دوتا ضربدر و دوتا مثلث اندکی ارتفاع داره و ضرب توپ بیشتره ، برای مواقعی خیلی خوبه ارتباط بازیکن پاسور و بازیکن هدف رو یه بازیکن از حریف قطع کرده باشه ، اینطوری پاسور توپ رو طوری میده که حتما به هدف برسه .
توی فوتبال واقعی هم از این دست پاس های زیاد میدن، دقت کنی میبینی .
بعدش شما من میدونم ۲۲ نسل ۹ چند دست بتا اونم با خودم پلی دادی ، بیشتر پلی بدی به حرفم میرسی .
همیشه واسه تغییر مقاومت نشون دادن توی طبیعت انسان عه ولی کم کم بهش عادت میکنه.
موفق باشی.

تو با من مشکل داری چکار به بازی داری ،
ببین توی بازی چه با هوش طبیعی چه با AI ، روی پروفشنال هم که درجه سختی راحتیه و فکر نکنم کسی پلی بده، حریف همه توپا رو قطع میکنن ،
فقط اینطوری میشه رسوند .
بعدش دوتا مثلث بندازی لامصب لقمه میکنه برا شوت زن و اکثرا سر ضرب هاش گله.
دوتا ضربدر و دوتا مثلث اندکی ارتفاع داره و ضرب توپ بیشتره ، برای مواقعی خیلی خوبه ارتباط بازیکن پاسور و بازیکن هدف رو یه بازیکن از حریف قطع کرده باشه ، اینطوری پاسور توپ رو طوری میده که حتما به هدف برسه .
توی فوتبال واقعی هم از این دست پاس های زیاد میدن، دقت کنی میبینی .
همیشه واسه تغییر مقاومت نشون دادن توی طبیعت انسان عه ولی کم کم بهش عادت میکنه.
موفق باشی.
تو واقعیت؟؟!! البته فقط تو لیگ ایران که زمین پره سنگ و کلوخه از این پاسا میدن ولی تو فوتبال اروپا همه پاسا رو زمینه چون استپ کردنشون برا هم تیمیت آسونتره 😉
در ضمن من با تو مشکلی ندارم آقا محسنِ اسکیل زن

• Smile
Reactions: Siavash_MH and AM!R
سلام دوستان شدیدا به راهنمایی نیاز دارم من تازگی فیفا رو گرفتم و شروع کردم و کلا تجربش رو نداشتم دو روزه میرم سیزن بازی میکنم ولی همه رو دارم میبازم ، تو دفاع شدیدا مشکل دارم و موقع حمله حریف دفاع من کلن جا میمونه و اصلا مهاجم های حریف رو تحت فشار نمیزارن در حالی که موقع حمله من دو سه تا از بازیکن های حریف قشنگ میان تو پای مهاجم من و حسابی تحت فشار میزارن و من هم مجبور میشم برگردم میخواستم خواهش کنم یکی از دوستان که اشنایی کامل با بازی داره کامل بهم توضیح بده ممنون میشم

ولی من وقتی دقیقه 80 عقبم میزارم رو اولترااتک و از سناریو هالیوودی بازی لذت میبرم
80 به بعد اوج هندیکپ هست . 80 به بعد تکل از پشت هم سازگار نیست رو بازیکنی که قراره در هر صورت گل بزنه .

لازم باشه گل بخوری توپ از جسم دروازبان ت هم رد میشه . لازم باشه گل نزنی از نیم متری دروازه خالی بارها میکوبی به تیرک

یوتیوب مصداق بارز هندیکپ زیاده . دیگه کسی نمونده که تجربه نکرده باشه . حتی 13ساله های گیم نت ها هم دیگه فهمیدن ولی ea همچنان تاکید در توهین به شعور و مهارت پلیر داره

80 به بعد اوج هندیکپ هست . 80 به بعد تکل از پشت هم سازگار نیست رو بازیکنی که قراره در هر صورت گل بزنه .

لازم باشه گل بخوری توپ از جسم دروازبان ت هم رد میشه . لازم باشه گل نزنی از نیم متری دروازه خالی بارها میکوبی به تیرک

یوتیوب مصداق بارز هندیکپ زیاده . دیگه کسی نمونده که تجربه نکرده باشه . حتی 13ساله های گیم نت ها هم دیگه فهمیدن ولی ea همچنان تاکید در توهین به شعور و مهارت پلیر داره
اتفاقا من از لطفی که EA وقتی عقبم در حقم میکنه سپاسگذارم و وقتی جلو ام....

سلام دوستان شدیدا به راهنمایی نیاز دارم من تازگی فیفا رو گرفتم و شروع کردم و کلا تجربش رو نداشتم دو روزه میرم سیزن بازی میکنم ولی همه رو دارم میبازم ، تو دفاع شدیدا مشکل دارم و موقع حمله حریف دفاع من کلن جا میمونه و اصلا مهاجم های حریف رو تحت فشار نمیزارن در حالی که موقع حمله من دو سه تا از بازیکن های حریف قشنگ میان تو پای مهاجم من و حسابی تحت فشار میزارن و من هم مجبور میشم برگردم میخواستم خواهش کنم یکی از دوستان که اشنایی کامل با بازی داره کامل بهم توضیح بده ممنون میشم

موقعی که توپ تو زمین خودت هست جهت پایین رو بزن ۴ تا گزینه میاد از اونجا تیم رو روی حالت پرس قرار بده .

• Like
Reactions: RaminZero21

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or