Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
از دیشب تا الان حدود سی دست با پسر عمم بازی کردیم اون فن فیفا بود و من هم پیشکسوت فیفا و فن فعلی پی ای اس البته تا ۲۱ بعد از ۸ سال که اومدم فیفا واقعا تعجب کردم که چقدر تغییر کرده نسبت به نسخه های قبل شده بود یه چیزی تو مایه های فیفا۱۳ و ۱۴ واقعا هایپرموشن بی نظیر بود همه چیز عالیه جالبه گیم پلی به شدت به پی ای اس نزدیک بود با اینکه پسر عمم فن فیفا بود و چند سالهفیفا میزنه و من پی ای اس بردامون ۱۵ به ۱۵ شد فقط تنها چیزی که بازی رو بد میکرد نتیجه های پر گل مثلا ۳ بر ۲ و ۴ بر۳ بود تازه کلی توپا رو هم گلر میگرفت حالا وای به حال اینکه گل بشه خدا کنه این مورد درست بشه و گرنه همین خودش بازی رو از حالت شبیه ساز دور میکنه

اقایون اساتیدی که FUT میزنین ، علی دایی تو fut هست؟ :D
بلاخره بهترین گلزن جهان بود یه دوره ای، جز لجند ها هستش؟

اوبافمی مارتینز رو یادمه داشت، دایی رو نداره؟ :D

چقدر دفاع هوش مصنوعی نسبت به نسل قبل بهتر شده
چقدر گیم پلی طبیعی تر و زیباتر شده
انیمیشن های جدید و هایپرموشن چقدر فوق العاده ان
بعد آپدیت عملکرد دروازه بان هم خوب بالانس شده
حیف و حیف و حیف نمیفهمم چرا چمن انقدر فاجعست
حداقل همون چمن FIFA21 نسل نهمی رو کپی میکردید اینجا!

دوستانی که از همراه اول استفاده میکنن واسه پینگ از چه DNS ایی استفاده میکنید؟
من تازگیا از این استفاده میکنم و پینگ رو تا 100 الی 110 پایین اورده:
208.67.222.222
208.67.220.220

پ.ن: پیشنهادم اینه DNS هاتونو به اشتراک بزارین که همه تست بزنیم
(از هر اپراتوری)

فدراسیون بین‌المللی فوتبال، فیفا در واکنش به اظهارات EA؛ "بازی خود را خواهیم ساخت و باید فضایی ایجاد شود تا انحصار لیگ ها به پایان برسد"​

روز جمعه هیئت رئیسه فدراسیون بین‌المللی فوتبال، فیفا در بیانیه ای در واکنش به اظهارات EA Sports که گفته بود در حال بررسی ایده تغییر نام بازی خود است گفته است "ما می توانیم بازی فوتبال خود را توسعه دهیم و در حال مذاکره با بازیکنان مختلف صنعت، توسعه دهندگان، سرمایه گذاران و کارشناسان هستیم"

اتحادیه بین المللی فوتبال همچنین اظهار داشته که " فدراسیون بین‌المللی فوتبال فیفا نسبت به آینده بازی ها و ورزش های الکترونیکی فوتبالی خوش بین است و واضح است که باید فضایی به وجود آورد تا بیش از یک طرف لایسنس ها را تحت کنترل خود داشته باشد"

مشخص است هدف مستقیم فیفا در این بیانیه EA Sports است و فیفا قصد دارد تا با استفاده از نفوذ خود لیگ ها و باشگاهها را وادار کند تا از بستن قرارداد های انحصاری با یک کمپانی به خصوص خودداری کرده تا هم راه را برای خود فیفا برای ورود به صنعت پر سود بازی های فوتبالی هموار کند هم برای رقیب دیرینه EA یعنی کونامی و رقبای جدیدی چون GOALS و UFL فضای رقابتی تری ایجاد شود

هنوز شروع نشده ترکش دو بازی فوتبالی Goals و UFL داره به بازی های فوتبالی در صنعت گیم خودش رو نشون میده. موضوع پول، پول و پول هستش. بازی فیفا 21 تونسته از بخش التیمیت تیم بالای یک میلیارد دلار درامد زایی کنه و همین باعث میشه که هر کمپانی و ... وسوسه بشه وارد ساخت بازی های فوتبالی بشه. در سویی دیگر، فدارسیون جهانی فیفا هم دیده که EA چه پول هنگفتی داره به جیب میزنه، مشخصه پول ( باج ) بیشتری از EA میخواد و در خبر جدید تر فقط بگم در سال 150 میلیون دلار ( رقم قبلی که اعلام شده بود 100 میلیون دلار بود ) کمپانی EA به فدارسیون فیفا بابت حق نام ( شما بذارید قرار داد های پشت پرده با لیگ ها و گرفتن حق انحصاری ) فیفا داره پول پرداخت می کنه.

سازمان فیفا هم دیده EA داره چه پول نجومی بازی فیفا در میاره خب به طبع پول بیشتری ازشون میخواد. با اضافه شدن سر و کله دو بازی فوتبالی ( البته بذارید سه تا و یه بازی فوتبالی موبایلی به نام viva de le football هست که یه کمپانی چینی داره این بازی رو توسعه میده ) دیگه هم لیگ ها و تیم های مختلف مجاب میشن که با بازی های مختلفی قرار داد ببندن و پول بیشتری به دست بیارن. EA هم تا جایی میتونه پول انحصار درشتی به لیگ ها بده و دیگه از حدی بگذره توانایی پرداختش رو نداره و دقیقا اتفاقی هستش که با سازمان فیفا سر این موضوع با هم به مشکل بر خوردن. این وسط تلاش های مایکروسافت ( منابع موثق تایید کردن ) برای خرید بازی PES و این آی پی قدیمی دیده میشه و مایکروسافت سخت در تلاشه وارد ساخت بازی های فوتبالی بشه و برای سرویس گیم پس خودشون برنامه هایی دارن. سازمان فیفا هم گفته که اگر این طور باشه ما بازی فوتبالی خودمون رو میسازیم و شاید مایکرو و سازمان فیفا با هم قراردادی رو در این زمینه امضا کنن ! همین ماه پیش بود که مایکرو قرار داد هایی رو با فدارسیون فوتبال انگلستان بسته بود.

خلاصه این داستان ها اول و آخر سر پوله. باید دید این دعوایی که شروع شده یه دعوای کوتاه مدت هستش و با هم کنار میان و یه جنگ زرگری باقی میمونه و یا این که این داستان به جاهای باریک تر کشیده میشه.

کمپانی EA هم میگن اسمی به نام FC EA Sport رو ثبت کرده و شاید نام بازی بعدی فیفا این باشه و یا نام موقت !

خلاصه در سالی که داره میگذره و در سال های آینده میتونیم شاهد تغییر و تحولات و سر آخر انقلابی در بخش لایسنس ها و بازی های فوتبالی باشیم. البته تجربه نشون داده انقلاب ها دو روی متفاوت دارن. یا نتیجه مثبت با خودشون به همراه دارن و یا نتیجه ای فاجعه بار و حد وسطی در کار نیست.

آخرین ویرایش:
سلام عزیزان من نسخه استاندارد دستگاه رو دارم و دوستم دیجیتال متاسفانه فروشنده نسخه پلی ۴ فیفا رو برا من ریخته ولی برای دوستم نسخه پلی ۵ راهی هست که دوستم بازیشو بدون اینکه مشکلی برای خودش پیش بیاد به من بده

از دیشب تا الان حدود سی دست با پسر عمم بازی کردیم اون فن فیفا بود و من هم پیشکسوت فیفا و فن فعلی پی ای اس البته تا ۲۱ بعد از ۸ سال که اومدم فیفا واقعا تعجب کردم که چقدر تغییر کرده نسبت به نسخه های قبل شده بود یه چیزی تو مایه های فیفا۱۳ و ۱۴ واقعا هایپرموشن بی نظیر بود همه چیز عالیه جالبه گیم پلی به شدت به پی ای اس نزدیک بود با اینکه پسر عمم فن فیفا بود و چند سالهفیفا میزنه و من پی ای اس بردامون ۱۵ به ۱۵ شد فقط تنها چیزی که بازی رو بد میکرد نتیجه های پر گل مثلا ۳ بر ۲ و ۴ بر۳ بود تازه کلی توپا رو هم گلر میگرفت حالا وای به حال اینکه گل بشه خدا کنه این مورد درست بشه و گرنه همین خودش بازی رو از حالت شبیه ساز دور میکنه
اسلایدر ها رو تنظیم کنید،میشه شبیه ساز واقعی
از امین (رومل)و اروند و بقیه دوستانی که آموزشش رو گذاشتن کمک بگیرید

لذت بخش ترین قسمت بازی Champion هست زمانی که حریف از نظر کارت و بازی قویتره و تو بازی رو کم گل در میاری و با هزار مکافات بازی رو به پنالتی میکشونی و میبری. حریف میدونه تو ضعیفی و هرچه به پایان بازی نزدیکتر میشی عصبی تر میشه و بیشتر اشتباه میکنه!
خوش بحال اونایی که دفاع کردن بلدن و کم گل میخورن واقعا فیفا براشون لذتبخش میشه
خیلی دوس دارم دفاع یاد بگیرم به نظرم تو این بازی دفاع موفق ارزشش بیشتر از گل زدنه. هوش و بازیخوانی بالایی میخواد. گل زدن اما طبق باگهاست.
+
دوستان من در FUT جز DIVISION و CHAMPION و خرید و فروش بازیکن کار دیگه ای نمیکنم، کلا توی FUT این قسمت SQUAD BATTLES و SQUAD BUILDING و OBJECTIVES و غیره اصلا چیز مهمی هست؟ باید انجام داد؟

چجوری رنگ خط کشی دوره زمینو میشه تغییر داد؟
چون تو قسمت ادیت استادیوم برای من ادیت همه چیو داره جز خط کشی دور زمین ..
ایتماش هم دارم ،ولی نیست اصلا !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or