Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
نکته که من با دیدن چند گیم پلی متوجه شدم عملکرد دفاعهاست که بازم داغونه خیلی راحت جا میمونن فریب میخورن و ساختار دفاع بهم میریزه دروازه بانا چند تا سوپر سیو میکنن ولی سه چهار تا هم گل میخورن اینا همش به خاطر ضعف سیستم دفاعی بازیه.
امیدوار بودیم که تو نسل نه بهتر بشن که نشد. بازم تو هر بازی پنج شیش گل ردو بدل میشه طرف کریر میزنه شیش بازی نزدیک بیست گل زده انلاین که وضع بد تره .معمولا بهترین نسخه بازی همینه که الان دارن بازی میکنن با اپدیت معمولا بد تر میشه بازی . امید وارم سال بعد بازی کاملا نسل نهمی بشه دفاع ها بهتر بشه این همه گل مفت ردو بدل نشه دفاع تو فوتبال واقعی و گیم خیلی مهمه اینا همش به بخش حمله توجه میکنن این حرکت استارت انفجاری هم احتمالا مشکلات زیادی ایجاد بکنه.

ممنون ولی این نسخه ای هم که شما گذاشتید قیمتش ۱۰۰ AUD هست که از نسخه فیزیکی ۲۰ دلار بیشتره، جالبه که تو سرچ بازی از طریق خود ایکس باکس برای من فقط نسخه استاندارد ایکسباس وان رو میاره.

Sent from my SM-A705YN using Tapatalk
دلار استرالیا پایینتر از دلار آمریکاست. نسخه فیزیکی ای که گذاشتی. به دلار آمریکاست، فکر کنم.

دوستانی که مشکل سویچ اکانت دارن در ظرفیت 3 ps5 با دسته دوم میتونن با اکانت خودشون سویچ کنن و التیمیت بازی کنن. فقط نیازش یک دسته اضافه هست
دسته اضافه الان 1700 1800 هست، برای کسی داره خوبه، باز دم شما بابت hint گرم

من فیفا 22 رو برای استیم گرفتم میگه سه روز دیگه انلاک میشه خب کاش میذاشت حداقل دانلود کنیم!
میشه از جایی بکاپش رو بگیرم؟
+
ایا استیم قرار اوریجین رو باز کنه یا مستقیم میره داخل فیفا؟
+
برای شروع التیمیت توصیه هایی دارید؟ قبلا دو سال بازی کردم ولی اکثر اوقات در لول هشت و نه بودم

من فیفا 22 رو برای استیم گرفتم میگه سه روز دیگه انلاک میشه خب کاش میذاشت حداقل دانلود کنیم!
میشه از جایی بکاپش رو بگیرم؟
+
ایا استیم قرار اوریجین رو باز کنه یا مستقیم میره داخل فیفا؟
+
برای شروع التیمیت توصیه هایی دارید؟ قبلا دو سال بازی کردم ولی اکثر اوقات در لول هشت و نه بودم
با توجه به سبک بازیت و بودجه ات لیگ انتخاب کن، میتونی با فیفا پوینت پک بخری ولی اول بازی چندتا پک بهت میده

• Like
Reactions: N0OB
با توجه به سبک بازیت و بودجه ات لیگ انتخاب کن، میتونی با فیفا پوینت پک بخری ولی اول بازی چندتا پک بهت میده
مصطفی بی زحمت یه تیم واسه شروع از لیگ سری آ و پریمرلیگ و حتی بوندس و لالیگا اگر تونستی قرار بده تو تاپیک
همه استفاده کنیم🙏

مصطفی بی زحمت یه تیم واسه شروع از لیگ سری آ و پریمرلیگ و حتی بوندس و لالیگا اگر تونستی قرار بده تو تاپیک
همه استفاده کنیم🙏
علی من pcم کلا مرخص شده با گوشی هستم بازیکن‌های بهت داده رو بفروش بودجه رو بگو ببندم تیم هارو

• Like
Reactions: voldmort
علی من pcم کلا مرخص شده با گوشی هستم بازیکن‌های بهت داده رو بفروش بودجه رو بگو ببندم تیم هارو
جوایز و پوئن های نسخه ی التیمیت ادیشنو بهم نداد
فکر نمیکردم به ظ۲ هیچی نرسه:/
از طرفی تیم فوق شخمی بهم داد که انترد هم هستن
یکی دو روز دیگه که بیام off میشنم حسابی پاش که یه چندتا پک گیرم بیاد از ابجکتیوها و اسکواد بتل و رایولز و...
اونوقت هم یکم کوین جمع میکنم هم پک ها که داده شد ترد میکنم‌ بهت اطلاع میدم که چند k جمع کردم واس بستن تیم ابتدایی

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or