چند سال پیش یه چند دست بازی کردم، یادمه مثلا پک که میداد، بازیکن برا چند بازی در اختیارمون بود، دیگه بازی نکردم از اون موقع. بازیکنا که از پک در میان قرضین؟ بعدش چی میشه؟

کلا نوب نوبم در این زمینه
اگرم یه توضیحات اولیه اینجوری بدین ممنون میشم.
برم این سایتی که معرفی کردیو چک کنم.
ببین بذار خیلی ساده و ابتدایی بگم

بچه بودنی کارت بازی کردی؟

کانسپت کلی بازی مث کارت بازی هستش

هر بازیکن کارت داره و شما کارت بازیکنا ر جمع میکنی، باهاش ترکیب میچینی و بازی میکنی با ترکیب بقیه تو بخش ها و حالت های مختلف.
حالا باید بپرسی چه جوری کارت بازیکنا رو جمع کنم؟ چند تا راه داره. یا پک باز میکنی (مث همون بچگی که پک کارت میخریدیم

) یا تو مارکت بازیکن رو که توسط بقیع گیمرا برا فروش گذاشته شده با کوین میخری. حالا بعضی کارتا هم هستن که چلنج و ابجکتیو انجام میدی و به دستشون میاری که بازی کنی خودت میفهمی.
حالا با خودت میگی، با کارتایی که دارم چیکار کنم؟ شما با بن کارتا تیم میچینی و با بقیه بازی میکنی. اما چیدن تیم یه محدودیت داره، به اسم کمیستری. تیمی که شما میچینی با کارتات باید کمیستری کامل رو پر کنه ترجیحا. که میگم به چه دردی میخوره.
کمیستری تیم رو چند تا چیز تعیین میکنه. اول پست بازیکن هستش. شما مسی رو مثلا که وینگر راسته، اگر بذاری وینگر راست، کمیستری پستش کامل میشه، بذاری وینگ چپ، کمیستری نصفه میگیره، و اگه بذاریش دفاع وسط، کمیستریش خیلی کم میشه.
دومین فاکتور کمیستری، بازیکن های اطراف هستن. بازیکنای مختلف با سه تا معیار با هم لینک میشن. ملیت، لیگ و باشگاه. مثلا اگه شما همین مسی رو بذاری وینگ راست، مهاجم نوک امباپه باشه، به مسی لینک سبز میده، اگه اگوئرو که تو یه لیگ دیگه اس ولی ملیتش یکیه با مسی رو بذاری نوک، لینک نارنجی میده. و در اخرم اگر رونالدو رو بذاری نوک به مسی لینک قرمز میده که خوب نیس.
پس مهمترین عوامل تعیین کننده کمیستری بازیکن پستش و بازیکنای اطرافش هستن. یه سری موارد جزئی هستش که یه بوست کمی میکنه کمیستری بازیکن رو که حالا بعدا یاد میگیری.
کمیستری تک تک ۱۱ تا بازیکن با هم جمع میشه و میشه کمیستری مجموع ترکیب که سقفش صد هستش.
حالا میگی که گیریم کمیستری همه ۱۰ و کمیستری تیم ۱۰۰ شد به چه دردی میخوره؟ من اصلا میخوام هر ۱۱ تا بازیکنم به هم لینک قرمز بدن. جوابش کمیستری استایل هستش.
بازی یه بحثی داره به اسم کمیستری استایل، که اونا هم کارت هستن مث بازیکنا و شما روی بازیکنا اپلایشون میکنی. مثلا یه کمیستری استایل داریم که همه ی استتس های شوت و سرعت بازیکن رو، وقتی کمیستریش فول باشه ۱۰ ۱۵ تا بیشتر میکنه. یعنی اگه شما این کمیستری استایل رو روی مسی با کمیستری ۱۰ اپلای کنی، سرعت و شوتش خیلی قوی تر میشه. این کمیستری استایلا هم دائمی هستن و مث بازیکنا از پک یا مارکت به دست میان.
اون بازیکن قرضی هم که میگی اسمش روشه دیگه، قرضیه. همون تعدادی که نوشته پایینش به رنگ ابی میتونس بازیشون بدی و بعدش بلا استفاده میشن. بقیه کارتا که قرضی نیستن، برا خودتن و میتونی هر چقد خواستی بازی کنی باهاشون.
این سه تا بحث مهمترین و پایه ترین بخشای بازی هستن، که خیلی کلی توضیحشون دادم وگرنه خیلی عمیق تر و جزئی تر از این هستن که باید بازی کنی تا یاد بگیری.
Sent from my SM-A305F using Tapatalk