Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
باتوجه به چیزی نشون دادن گیم پلی بازی بشدت فیزیک محوره و عین فیفا 14 بازیکنان فیزیکی و سرزن میتونن کار رو در بیارن، انیمیشن های بازی واقعا باعث شده بازی بیشتر بسمت واقعیت بره فقط 400تا انیمیشن استپ اضافه شده، انیمیشن های گلرها هم دستخوش تغییراتی شده خلاصه امسال واقعا بازی پیشرفت کرده بنظرم متای بالای 87 رو راحت میگیره
چمن بازی با اینکه تصاویر کیفیت پایینی داشتن اما مشخص بود خیلی بهتر شده
فیزیک توپ بنظر عالی میاد
و از همه بهتر دروازبان ها..
باید ببینیم فردا PES چکار میکنه

باتوجه به چیزی نشون دادن گیم پلی بازی بشدت فیزیک محوره و عین فیفا 14 بازیکنان فیزیکی و سرزن میتونن کار رو در بیارن، انیمیشن های بازی واقعا باعث شده بازی بیشتر بسمت واقعیت بره فقط 400تا انیمیشن استپ اضافه شده، انیمیشن های گلرها هم دستخوش تغییراتی شده خلاصه امسال واقعا بازی پیشرفت کرده بنظرم متای بالای 87 رو راحت میگیره
مصطفی هرچی بازی از سرعتی بودن فاصله بگیره خیلی بهتره فیفا دو نسخه اخرش بیشتر شبیه کلون میگ میگ بود تا فوتبال

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
کسایی که نسخه نکست جن رو‌‌ بازی کردن فکر کنم متوجه شدن‌ که از نظر بصری بازم مثل ۲۱ خواهد بود با کمی ویژوال بهتر..مخصوصا اگر توی تنظیمات چمن رنگ رو پررنگ میکردید چمن واقعا خوب میشد مثل همه ی این گیم پلی که الان‌ نشون دادن..امیدوارم‌ این‌چمن آشغال کم رنگ که توی آنلاین نمیشه تنظمیش کرد اول از همه حذف بشه و‌ چمن رنگش همیشه همین شکلی باشه..
نکته ی خوبی که توی تریلر بود سازماندهی دفاعی بود که خوب شده و امیدوارم این باگ سرعت که یه نفر سرشو با استرلینگ مثلا میندازه پایین و همینجوری میره جلو و‌ گل میزنه با این سازماندهی جدید برطرف شه
اما همچنان بزرگترین‌ مشکلات وجود دارن..فیزیک توپ به شکل غم انگیزی همچنان افتضاح به نظر میرسه..و بزرگترین مشکل هم همون قضیه ی پلیر آی دی هست...به شدت بدجور توی ذوق میزنه و‌ این‌ غوز‌ کردن بازیکنا موقع دویدن همچنان سرجاشه🤦🏻‍♂️
امیدوارم امسال دیگه نا امید نشیم

سایت تحلیل گر Hobbyconsolas بعد از تجربه ی FIFA22:

_ حرکت تیمی بازیکنان در مجموع بسیار واقع گرایانه تر شده ( با توجه به 4000 انیمیشن جدید )

_ جهت گیری بازیکنان سمت توپ پیشرفت کرده

_ با توجه به انیمیشن های جدید، نبرد های هوایی شکل بیشتری به واقعیت گرفته،
شاهد تلاش سخت بازیکنان برای رسیدن به توپ در هوا خواهیم بود ( مثلا از شونه ی بازیکن مقبل استفاده خواهند کرد )

_ بازیکنان در بازی برای گرم کردن حرکات نرمشی خواهند رفت، دعوا های طبیعی تر و خشن تر شاهد خواهبم بود، بازیکنان عرق خود را با استین خود پاک میکنند و حرکات صورت بسیار طبیعی تر شده

_ رفتار دروازه بانان به کلی تغیبر کرده. انها شخصیت متفاوتی خواهند داشت، سیو های درست بیشتری خواهند کرد و انیمیشن های حرکتشان افزایش یافته

_ در خوشحالی های پس از گل و اتمام بازی تغییراتی هم خواهیم دید. بازیکنان و مربیان با یکدیگر دست میدهند و ...

_ تا اخرین لحظه چمن بازی بسته به حرکات بازیکنان تغییر خواهد کرد

_ تحول زیادی در تماشاگران دیده شده،
شال های خود را در باد تکان میدهند، شیپور های خود را صدا در می اورند، هنگام پنالتی نیز انها را در حال دعا کردن خواهید دید و پس از زدن گل یکدیگر را بغل میکنند

_ مانند بخش Journey صحنه هایی سینماتیک از رختکن به بازی اضافه شده

سایت تحلیل گر Hobbyconsolas بعد از تجربه ی FIFA22:

_ حرکت تیمی بازیکنان در مجموع بسیار واقع گرایانه تر شده ( با توجه به 4000 انیمیشن جدید )

_ جهت گیری بازیکنان سمت توپ پیشرفت کرده

_ با توجه به انیمیشن های جدید، نبرد های هوایی شکل بیشتری به واقعیت گرفته،
شاهد تلاش سخت بازیکنان برای رسیدن به توپ در هوا خواهیم بود ( مثلا از شونه ی بازیکن مقبل استفاده خواهند کرد )

_ بازیکنان در بازی برای گرم کردن حرکات نرمشی خواهند رفت، دعوا های طبیعی تر و خشن تر شاهد خواهبم بود، بازیکنان عرق خود را با استین خود پاک میکنند و حرکات صورت بسیار طبیعی تر شده

_ رفتار دروازه بانان به کلی تغیبر کرده. انها شخصیت متفاوتی خواهند داشت، سیو های درست بیشتری خواهند کرد و انیمیشن های حرکتشان افزایش یافته

_ در خوشحالی های پس از گل و اتمام بازی تغییراتی هم خواهیم دید. بازیکنان و مربیان با یکدیگر دست میدهند و ...

_ تا اخرین لحظه چمن بازی بسته به حرکات بازیکنان تغییر خواهد کرد

_ تحول زیادی در تماشاگران دیده شده،
شال های خود را در باد تکان میدهند، شیپور های خود را صدا در می اورند، هنگام پنالتی نیز انها را در حال دعا کردن خواهید دید و پس از زدن گل یکدیگر را بغل میکنند

_ مانند بخش Journey صحنه هایی سینماتیک از رختکن به بازی اضافه شده
واقعا کی قراره آب و هوای پویا به بازی اضافه بشه فکر نکنم کار زیاد سختی باشه

من که خیلی خوشم اومد. از همه نظر عالی بود. گرافیک و انیمیشن های جدید هم خیلی خوب بود. فقط انیمیشن ها بازم اون مشکل چند ساله رو دارن و روون اجرا نمیشن و تیکه تیکه به قولی اجرا میشن. نمیدونم مشکل EA چیه که نمی تونه این مشکل رو حل کنه. فقط امیدوارم حرف مصطفی درست باشه و بازی بر اساس قدرت فیزیکی و ضربات سر باشه.
حرف اخر اینکه در کل راضیم. دم EA گرم.
#انرژی مثبت

2021-07-21_2-22-12.jpg

گزارشگران جدید بازی

2021-07-21_2-19-17.jpg

تو ولتا تنیس فوتبال و والی فوتبال اومده

2021-07-21_2-20-03.jpg

کات سنس رختکن تو کریر و سیستم ارتقا بازیکنان بر پایه امتیاز خواهد بود ( اطلاعات بیشتری نیست، باید صبر کرد دید چه مدلیه)

2021-07-21_2-20-37.jpg

اینم برا fut بازا

من تا خودم بازی نکنم مطمئن نشم اون بازیه سرعتیه غیر منطقی و فقط ضد حمله و پاسای کارتونی و پینگ پونگی حل شده نمیخرم!
EA هر سال با این تبلیغات و حرفای الکی گولمون میزنه آخرشم هیچی به هیچی!

آقا این تغییرات واقعا خوبه ها اما اگر بنا دارن بعد از مدت ها به Career برسن و اون داستان ساخت کلاب واقعیت داشته باشه باید این تغییرات رو به پایه ای ترین بازیکنا هم اضافه کنن
اللخصوص پلیرهایی که تو قسمت آکادمی یافت میشن و بعدا به تیم اصلی میان
الان رو نسخه نسل بعدی اختلاف بین بازیکن های اصلی که آپدیت نسل جدید رو گرفتن با بازیکن هایی که فیس ندارن انقدر زیاد شده که آدم دیگه دلش نمیخواد بره از آکادمی بازیکن بیاره!‌ تازه باگ های رنگارنگش بماند که مثلا من تو آکادمی بازیکن ۱۵ ساله دارم فیسش به ۴۰ ساله ها میزنه‌ :|

خلاصه که آقا این قابلیت ها فیزیکی، انیمیشن های جدید، نبردهای هوایی واقع گرایانه اگر قرار فقط رو بازیکن های مطرح باشه دوزار به درد Career بازا نمیخوره!
من شخصا به این چیزا امیدی ندارم
تنها چیزی که دلم میخواد تو FIFA22 اتفاق بیوفته به شدت سخت تر شدن فاز تهاجمی و ساده تر شدن کارای تدافعیه.
جوری که وقتی میشینیم بازی میکنیم همیشه نتایج عجیب غریب و بسکتبالی نبینیم. دلم لک زده واسه بازی های صفر صفری که با بدبختی و کاشته و پنالتی یکی یه توپ میکرد تو گل و کارو در میاورد دقیقا مثل دنیای واقعی!

آقا این تغییرات واقعا خوبه ها اما اگر بنا دارن بعد از مدت ها به Career برسن و اون داستان ساخت کلاب واقعیت داشته باشه باید این تغییرات رو به پایه ای ترین بازیکنا هم اضافه کنن
اللخصوص پلیرهایی که تو قسمت آکادمی یافت میشن و بعدا به تیم اصلی میان
الان رو نسخه نسل بعدی اختلاف بین بازیکن های اصلی که آپدیت نسل جدید رو گرفتن با بازیکن هایی که فیس ندارن انقدر زیاد شده که آدم دیگه دلش نمیخواد بره از آکادمی بازیکن بیاره!‌ تازه باگ های رنگارنگش بماند که مثلا من تو آکادمی بازیکن ۱۵ ساله دارم فیسش به ۴۰ ساله ها میزنه‌ :|

خلاصه که آقا این قابلیت ها فیزیکی، انیمیشن های جدید، نبردهای هوایی واقع گرایانه اگر قرار فقط رو بازیکن های مطرح باشه دوزار به درد Career بازا نمیخوره!
من شخصا به این چیزا امیدی ندارم
تنها چیزی که دلم میخواد تو FIFA22 اتفاق بیوفته به شدت سخت تر شدن فاز تهاجمی و ساده تر شدن کارای تدافعیه.
جوری که وقتی میشینیم بازی میکنیم همیشه نتایج عجیب غریب و بسکتبالی نبینیم. دلم لک زده واسه بازی های صفر صفری که با بدبختی و کاشته و پنالتی یکی یه توپ میکرد تو گل و کارو در میاورد دقیقا مثل دنیای واقعی!
یه ویژگی ایی که تو این نسخه هستش مخصوص بازیکنای تاپ هستش مثل همین امباپه، می تونن حرکات انفجاری داشته باشند یعنی سریع تر از حالت عادیشونم باشن، اما وقتی این کارو می کنن کلی انرژی از دست می دن باید تو موقعیت های خاص انجام بدی. به این ویژگی می گن explosive sprint

من این موراد رو از این لینک که دوستمون بالاتر گذاشته بود خوندم برخیش رو اینجا با شما به اشتراک می ذارم:

- کنترل نرم و روان
- گرافیک خیلی زیر رو نشه، پیشرفت داشته اما نه به طور کلی
- گیم پلی پیشرفت کرده واقعا
- رفتار بازیکنا خیلی طبیعی تر شده به ویژه پس از گل ها رفتار ها خیلی عمیق تر و واقع گرایانه تر شده
- فیزیک توپ تغییر کرده
- پیشرفت تو رفتار و عکس العمل دروازبان ها
- چهار تا اسکیل جدید اضافه شده:
The Scoop Turn Fake, Four Touch Skill, Skilled Bridge and First Time Spin
- انیمیشن، انیمیشن، انیمیشن
یه سری مواردش هم بالاتر گفته شده بود من دیگه اجتناب کردم از تکرار

فقط امیدوارم با آپدیت اول سرعت بازی رو زیر رو نکنه، توی آنلاین هم، مشکلات همیشگی رو رفع کرده باشه اذیت نکنه.

تغییر موتور بازی از تغییر نسل مهم تره. چند ساله داریم با فراسبایت بازی میکنیم به همه ثابت شد فراسبایت به درد فوتبال نمیخوره.
فیفا هر سال اپشنهای کم و خوبی به بازیش اضافه میکنه اما اغلبشون بعد از مدتی با اپدیت ها محو میشن بعضی ها هم به باگ تبدیل میشن. بیشتر این اتفاقات به خاطر موتور بازیه بستر مناسب نباشه تغییرات به خوبی اعمال نمیشه تو بازی.
هایپر موشن میتونه یه انقلاب باشه در جهت شبیه کردن بازی به فوتبال واقعی در صورتی که به خورد گیم پلی بره ظاهری نباشه به بهبود گیم پلی واقعا کمک کنه باگ ها رو اضافه نکنه. امیدوارم این تکنولوژی باعث بشه در اینده نزدیک مجبور بشن موتور بازیو عوض بکنن یا بصورت کامل اپدیتش بکنن . از یک موتوری استفاده بکنن که فقط برای ساخت فوتبال باشه.شما الان گیم پلی که میینی تقریبا همون فیفاهای قبله با مقداری بهبود چند ساله همینا رو داریم میبینیم

• Like
Reactions: ehsas1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or