FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
من با اینکه هیچ دل خوشی از ea ندارم ولی برای امسال زیاد ازشون توقعی نمیره که اخر نسلی بخوان بازی رو متحول کنن . خیلی هوشمندانه بود اگر میومدن بیشتر رو مد های بازی مانور میدادن چون مشکلات فیفا خیلی اساسی تر از این حرفاست گیم پلی .مدلینگ بازیکنا. کلا دروازه بانا و خیلی چیزای ریز و درشت دیگه که به نظرم نیازمند یه برنامه منسجم هست از سوی ea و به یه تحول خیلی جدی مثل فیفا ۱۲ نیاز داره که کلا همه چی رو از اول بسازه . به خاطر همین اصلا عاقلانه نیست که تو نسخه ۲۱ بخوان تغییر بدن خیلی بازی رو . اگر برنامه دارن برای مشکلاتی که گفتم مطمئنا تا نسخه ۲۲ ۲۳ باید صبر کنیم تا با یه چیز کامل طرف بشیعم و اصلا انتظار تغییر تو ۲۱ نباید داشته باشیم .
آقا اینبازی ازدست رفته دیگه اونم بیشترازلحاظ گیمپلی من امسال مثل سالهای قبل دیگه نمیکنم ونمیگیرمش همون 20-19روکه بایه آپدیت میشد داد امسالم همونه. بنظرم کونامی نصف قیمت میده قبول کرده بازیش تغییرنکرده ولی فیفا هرسال میچاپه کل دنیارومتاسفانه کسی اعتراض نمیکنه وهمه امیدوارن هنوز امسال نشدسال بعد فقط دارن ما روهایپ نگه دارند هیچ کاریم نمیکنن .من تاوقتی eaاینراه رو بره ازسبدخریدش حذف میکنم.

یه سری اطلاعات درباره کریر:

طبق گفته‌ی توسعه‌دهندگان، در مجموع هشت تغییر کلیدی در حالت کریر بازی ایجاد شده تا تجربه‌ی این بخش به مراتب بهتر و هیجان‌انگیزتر از گذشته به نظر برسد. اولین تغییر عمده‌ی این بخش، به شبیه‌ساز بازی تعاملی (Interactive Match Sim) معروف است. ویژگی‌ای که به لطف آن می‌توانید در یک سری لحظه‌های حساس و مهم از جمله ضربه‌های ایستگاهی و یا پنالتی، کنترل بازیکن را به دست بگیرید. البته در سایر لحظه‌ها، کنترل بازیکنان برعهده هوش مصنوعی بازی خواهد بود. دیگر تغییر کرید مد، سیستم پیشرفت یا همان Revamped Growth System نام دارد که به واسطه‌ی آن می‌توانید توانایی‌های فوتبالیست‌های تیم خود را مطابق با سلیقه و نظر دلخواه خود تغییر داده و یا پست‌های جدیدی را برای آن‌ها تعیین کنید.
در ادامه می‌توانید فهرست تغییرات ایجاد شده در بخش Career Mode بازی FIFA 21 را مشاهده کنید:
  • هوشیاری مسابقه (Match Sharpness)
این یک ویژگی کاملاً جدید بازی برشمرده می‌شود که وضعیت عملکرد بازیکنان را در لحظه‌های مهم مشخص می‌کند. به لطف این ویژگی، بهتر از گذشته می‌توانید بازیکنان تیمتان را مدیریت و پست‌های بهتری را برای آن‌ها مشخص کنید.
  • تمرین فعال (Active Training)
به لطف این ویژگی جدید، شما می‌توانید چگونگی تمرین را برای بازیکنان خود مشخص کنید تا عملکرد آن‌ها در لحظه‌های تاثیرگذار بهبود پیدا کند.
بخش Career Mode بازی FIFA 21

• مدیریت فعالیت (Activity Management)
از این پس، مشابه یک مربی واقعی تیم فوتبال، می‌توانید تمرینات تیم خود را مدیریت کنید. برای مثال، می‌توانید مدت زمان تمرین و استراحت بازیکنان را تعیین کنید که این موضوع در روحیه، تناسب اندام و وضعیت عملکرد بازیکنان تاثیرگذار خواهد بود.
  • بهبود هوش مصنوعی تیم حریف (Enhanced Opposition AI)
شرکت الکترونیک آرتز مدعی است که سیستم هوش مصنوعی تیم حریف در بخش کرید مد به طور چشمگیری بهبود یافته و از این پس دفاع و حمله‌ی تیم حریف هوشمندانه‌تر از همیشه خواهد بود و در لحظه‌های حساس و تاثیرگذار، تصمیم‌های آگاهانه‌تری خواهند گرفت. این موضوع بی‌شک چالش‌هایی را برای تیم شما به همراه می‌آورد.
  • سیستم خرید و فروش بازیکن (New Ways to Sign Players)
به گفته‌ی سازندگان، بخش نقل و انتقالات بازیکنان در کرید مد با تغییراتی روبه‌رو شده و شما هم‌اکنون برای خرید بازیکن، نیازی نیست که تمامی هزینه‌‌های خرید آن را در اختیار داشته باشید، بلکه به کمک سیستم جدید وام، می‌توانید وام مربوطه را دریافت کنید.

با اینکه فن فیفا هستم ولی یه خبر(که شاید برای شما قدیمی باشه) امروز خوندم که کونامی پی ای اس 2021 رو در قالب یک آپدیت بر روی نسخه 20 عرضه خواهد کرد
خیلی حال کردم
ژاپنی ها خیلی جنتلمن هستن
اصلا مثل این عوضیا دنبال پول نیستن
وقتی میبینن بازی ورژن 21 شون کپیی از 20 هستش، این اجازه رو به خودشون نمیدم الکی ملت رو تلکه کنن
امان از دست فیفا، این شرکت پول پرست.
خدا فیفا و اعراب (اون قسمی که خودتون میدونید) رو با هم محشور کنه

• Like
Reactions: Siamak61 and zerio
با اینکه فن فیفا هستم ولی یه خبر(که شاید برای شما قدیمی باشه) امروز خوندم که کونامی پی ای اس 2021 رو در قالب یک آپدیت بر روی نسخه 20 عرضه خواهد کرد
خیلی حال کردم
ژاپنی ها خیلی جنتلمن هستن
اصلا مثل این عوضیا دنبال پول نیستن
وقتی میبینن بازی ورژن 21 شون کپیی از 20 هستش، این اجازه رو به خودشون نمیدم الکی ملت رو تلکه کنن
امان از دست فیفا، این شرکت پول پرست.
خدا فیفا و اعراب (اون قسمی که خودتون میدونید) رو با هم محشور کنه
دفاع نمیکنم از ea ولی کونامی سر یه آپدیت ۱۰۰ مگی که فقط قراره لباسارو عوض کنه داره ۳۰ دلار میگیره یعنی نصف قیمت بازی . ۳۰ دلار میدی که میلان و اینترت بپرن :D

دفاع نمیکنم از ea ولی کونامی سر یه آپدیت ۱۰۰ مگی که فقط قراره لباسارو عوض کنه داره ۳۰ دلار میگیره یعنی نصف قیمت بازی . ۳۰ دلار میدی که میلان و اینترت بپرن :D
درست . سگ زرد برادر شغاله . کار به کونامی ندارم چون خیلی وقته پی اس بازی نکردم اما این خساست های ea خیلی برام عجیبه . انگار با یوزرها دشمنه . دیگه اخرای بازیه به قول خارجیا تو جولای هستیم بعد اس بی سی ریت 88 حاضر نشده بگه ایکون مامنت میدم تا کاربر یکم رقبت کنه تا انجام بده (اونم که هر چی میدی چرته) زده مامنت یا پرایم . واقعا ک.... تو اون دهنشون :-&

دوست عزیز کی گفته 100مگ اینبازی مستقله بهترازفیفایه که هرسال داره همونو بامحتوا میکنه توپاچه من وتو ومیگه بریدتایسال بعد بالاهم گفتم فیفا اینراه روبرواگه همه گیمرهای دنیابخرن من کارخودمومیکنم نمطیخرم اطلاعات غلط به خورد مردم ندیم اون اوایل شایعه بومیگفتن آپدیت 100مگ مثل اینکه شما دوست عزیز خبرارودنبال نمیکنی. بخدا بتای فیفا رودودقیقه دیدم حوصلم سررفت فقط بازم روحواشی خوب کارکرد. من نمیگم کونامی خوبه نه هردو یجورایی شبیه به همن ولی اینومیدونم اونطورکه ازخبرها شنیدم کونامی راه روداره درست میره.

دوست عزیز کی گفته 100مگ اینبازی مستقله بهترازفیفایه که هرسال داره همونو بامحتوا میکنه توپاچه من وتو ومیگه بریدتایسال بعد بالاهم گفتم فیفا اینراه روبرواگه همه گیمرهای دنیابخرن من کارخودمومیکنم نمطیخرم اطلاعات غلط به خورد مردم ندیم اون اوایل شایعه بومیگفتن آپدیت 100مگ مثل اینکه شما دوست عزیز خبرارودنبال نمیکنی. بخدا بتای فیفا رودودقیقه دیدم حوصلم سررفت فقط بازم روحواشی خوب کارکرد. من نمیگم کونامی خوبه نه هردو یجورایی شبیه به همن ولی اینومیدونم اونطورکه ازخبرها شنیدم کونامی راه روداره درست میره.
فک نمیکنم مسئله حجم آپدیت باشه مهم محتواشه که تایید کردن دقیقا همونه فقط لباسا آپدیت میشه و منو رنگبندی منو عوض میشه و ۳۰ دلار برای این خیلی زیاده .
در ضمن من سنگ ea رو به سینه نمیزنم ولی اینکه شما میگی کونامی به فکر ماست و دنبال پول نیست رو قبول نمیکنم . هردوشون مثل همن و بازیشون کامل نیست

کونامی استودیوی pes سازش خیلی کوچیکه نمیتونن همزمان دوتا بازی بسازن، این نسخه 21 همون 20 هست با ترانسفر و کیت جدید اگه بفکر گیمرها بود 10$میداد نه 30$
کونامی اگه به فکر گیمرها بود trade میذاشت توی بخش مای کلابش الان چند سال این بخش رو ساختن trade نداره، بازیش بی محتواست برای دورهمی و کل کل جلوی فامیل و دوستان فقط خوبه،

کونامی استودیوی pes سازش خیلی کوچیکه نمیتونن همزمان دوتا بازی بسازن، این نسخه 21 همون 20 هست با ترانسفر و کیت جدید اگه بفکر گیمرها بود 10$میداد نه 30$
کونامی اگه به فکر گیمرها بود trade میذاشت توی بخش مای کلابش الان چند سال این بخش رو ساختن trade نداره، بازیش بی محتواست برای دورهمی و کل کل جلوی فامیل و دوستان فقط خوبه،
من هم همه اینهارومیدونم ولی دوستمون گفت آپدیت 100مگی اونو دارم میگم. EAهم داره فقط پول لایسنس هاشو میگیره من فقط اون آقا گفت آپدیت 100مگی من گفتم حرفهای من اینطور بودکه بحث متاسفانه به بیراهه رفت همه هم میدونن اون آپدیت 100مگی شایعه بودکه کونامی تکذیبش کرد بهرحال سلیقست دیگه شماهم امیدوارم ازبازیتون راضی باشیدوحالشوببریدماهم همینطورولی مطمعن بایداین دوبازی بایدیجاانقلاب کنن وگرنه همون بازی باهمون مشکلات ونقاط مثبت میدن بیرون .من که گیمپلی بتارودیدم دیدم همونه بهرحال

من هم همه اینهارومیدونم ولی دوستمون گفت آپدیت 100مگی اونو دارم میگم. EAهم داره فقط پول لایسنس هاشو میگیره من فقط اون آقا گفت آپدیت 100مگی من گفتم حرفهای من اینطور بودکه بحث متاسفانه به بیراهه رفت همه هم میدونن اون آپدیت 100مگی شایعه بودکه کونامی تکذیبش کرد بهرحال سلیقست دیگه شماهم امیدوارم ازبازیتون راضی باشیدوحالشوببریدماهم همینطورولی مطمعن بایداین دوبازی بایدیجاانقلاب کنن وگرنه همون بازی باهمون مشکلات ونقاط مثبت میدن بیرون .من که گیمپلی بتارودیدم دیدم همونه بهرحال
اون شایعه آپدیت 100 مگی بچه های خودتون چُ انداختن، والا بعیده انقلابی صورت بگیره، موتور هم همونه گیم پلی هم خب همونه، هردوتا کمپانی دارند تیغ میزنن گیمرها رو حالا کونامی اگه کمتر تیغ میزنه دلیلش کم بودن ابزارش هست کونامی نسل قبل کل AAA ساز هاشو کنسل کرد حتی تیم pes هم میخواست منحل کنه، بلند شدن گریه زاری آقا بودجه رو محدود کن ولی تیم رو منحل نکن، این دوتا کمپانی جفتشون عین همن

دوستان یه سری خبرها از بتای بازی اومده پوشش خواهم داد، پست اول زیاد سنگین نمیکنم چون توی فیفا 20 خیلی‌ها میگفتن صفحه سنگین شده

اولین خبر از بتا اینه هیس کشیدن بعد گل برداشته شده و crying جاش اومده
دومین خبر اینه میتونید رو با L2 R2 آوانتاژ رو کنسل کنید

Attachments

• IMG_20200726_172419_774.jpg
    IMG_20200726_172419_774.jpg
    37.8 KB · مشاهده: 25
  • سیستم خرید و فروش بازیکن (New Ways to Sign Players)
به گفته‌ی سازندگان، بخش نقل و انتقالات بازیکنان در کرید مد با تغییراتی روبه‌رو شده و شما هم‌اکنون برای خرید بازیکن، نیازی نیست که تمامی هزینه‌‌های خرید آن را در اختیار داشته باشید، بلکه به کمک سیستم جدید وام، می‌توانید وام مربوطه را دریافت کنید.
loan وام نمیشه میشه خرید قرضی.
همین اشتباهم پردیس کرده بود
بند قرضی با خرید دائم برگشتته که هم اجباری میتونه باشه و هم اختیاری

• Like
Reactions: ehsas1 and **AMIR**

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or