FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
علائم نشون میده زیاد نباید به نسل بعد امیدوار شد اینها راه پول دراوردن رو ادامه میدن نه بهبود بازی . اینو همه قبول دارن از وقتی که موتور فیفا عوض شده بازی پسرفت کرده امسالم با چیز خوبی مواجه نیستیم .به دو صورت میشه به نسل بعد امیدوار شد یک مشکل لایسنس حل بشه بقیه هم بیان فوتبال بسازن دو انتشار سالانه بازیها متوقف بشه شما میگی بازی موتور عوض میکنه من میگم این دو تا شرکت باز هم ایراد های تو مخی رو عمدا تو بازی میزارن که سال بعد کمو زیادش بکنن به عنوان نسخه جدید بفروشن.
فیفا وپس حد اقل سه سال یک بار باید منتشر بشن. به نظرم هیچکدوم از این شرایط رو حد اقل نسل بعد نخواهیم دید.پس بازها هم دست از حمایت هار کور کورانه و تخیلی بردارن هر دو تا بازی مشکلات بزرگی دارن . بازی پس هم ایرادات زیادی داره معدل کلی بگیری پس در نسل هشت از فیفا شکست خورد طوری که خیلی سخته جامعه امارای فیفا باز به این سادگی ها بیان سمت پس. پس در زمینه محتوا مد ها و مولتی پلیر از فیفا خیلی عقب موند نمیدونم شرایط وسیاست هاشون برای نسل بعد چطور باشه ولی من یکی زیاد امید وار نیستم به این دوبازی.

علائم نشون میده زیاد نباید به نسل بعد امیدوار شد اینها راه پول دراوردن رو ادامه میدن نه بهبود بازی . اینو همه قبول دارن از وقتی که موتور فیفا عوض شده بازی پسرفت کرده امسالم با چیز خوبی مواجه نیستیم .به دو صورت میشه به نسل بعد امیدوار شد یک مشکل لایسنس حل بشه بقیه هم بیان فوتبال بسازن دو انتشار سالانه بازیها متوقف بشه شما میگی بازی موتور عوض میکنه من میگم این دو تا شرکت باز هم ایراد های تو مخی رو عمدا تو بازی میزارن که سال بعد کمو زیادش بکنن به عنوان نسخه جدید بفروشن.
فیفا وپس حد اقل سه سال یک بار باید منتشر بشن. به نظرم هیچکدوم از این شرایط رو حد اقل نسل بعد نخواهیم دید.پس بازها هم دست از حمایت هار کور کورانه و تخیلی بردارن هر دو تا بازی مشکلات بزرگی دارن . بازی پس هم ایرادات زیادی داره معدل کلی بگیری پس در نسل هشت از فیفا شکست خورد طوری که خیلی سخته جامعه امارای فیفا باز به این سادگی ها بیان سمت پس. پس در زمینه محتوا مد ها و مولتی پلیر از فیفا خیلی عقب موند نمیدونم شرایط وسیاست هاشون برای نسل بعد چطور باشه ولی من یکی زیاد امید وار نیستم به این دوبازی.
فوتبال کلا پدیده ایه که هر نوع حرکتی روش بخوای بزنی جواب میگیری.از باشگاه داری واقعی بگیر تا بازی سازیش.اونقدری که مردم دنیا فوتبال دوستن زن خودشونو دوس ندارن.واقعا عوض کردن همسر خیلی راحت تر از عوض کردن تیم فوتباله.همین شدت علاقه باعث میشه بازی ساز هم با استفاده از همین نقطه ضعفی که انسان ها دارن هی بالا و پایین بکنه و بازیشو بکنه تو پاچه مردم.دوستمون چمن فیفا 15 رو گذاشت دیدیم دیگه.حالا تو 16 بهترم شد حتی نورپردازیش.تو نسل 9 دارن پالاز موکت تحویل گیمرا میدن.به من یکی حس تجاوز دست میده که اینقدر پول بدی کنسول بخری بعد بازی مورد علاقه ت اینطوری تر بزنه تو ذوقی که داری.
خاااااااک بر سرت ea.چقد از تو لجن من بدم میاد.تلفن کنین همین الان بهش بگین

کلا فیفا مشکلات عجیبی داره و بعید میدونم قصدی در کار نباشه!
من همیشه توی آنلاین مشکل دارم و گاهی اینقدر بازی ساده میشه که حریف هام حتی یه پاس نمیتونن بدن و گاهی هم برعکس من نمیتونم.
اوایل فکر میکردم اشتباه از منه و بعضی از رقبا واقعاً قوی هستن و ترکیب خوبی میچینن که همه فضا ها رو از من میگیرم اما یکبار خودم از دویژن سه تا دویژن یک رو بدون حتی یک شکست رفتم. همه حریف هام هم بدون استثنا انگار یک ثانیه از من عقب تر هستن و من تصمیماتشون رو زودتر میفهمم یا اینکه توپ خیلی راحت از بازیکن هاشون دور میشد یا اون چسبندگی لازم! رو نداشت! ولی فرداش که بازی کردم فقط باختم تا رسیدم دویژن دو. مشکل اینترنت و قطع و وصلی هاش هم که بدتر. همیشه هم نزدیک انتشار نسخه جدید که میشه احساس میکنم با آپدیت بعضی از عملکرد های بازی خراب تر میشن.طوری که الان چند ماهه دیگه اصلا حوصله فیفا بازی کردن رو ندارم.

کلا فیفا مشکلات عجیبی داره و بعید میدونم قصدی در کار نباشه!
من همیشه توی آنلاین مشکل دارم و گاهی اینقدر بازی ساده میشه که حریف هام حتی یه پاس نمیتونن بدن و گاهی هم برعکس من نمیتونم.
اوایل فکر میکردم اشتباه از منه و بعضی از رقبا واقعاً قوی هستن و ترکیب خوبی میچینن که همه فضا ها رو از من میگیرم اما یکبار خودم از دویژن سه تا دویژن یک رو بدون حتی یک شکست رفتم. همه حریف هام هم بدون استثنا انگار یک ثانیه از من عقب تر هستن و من تصمیماتشون رو زودتر میفهمم یا اینکه توپ خیلی راحت از بازیکن هاشون دور میشد یا اون چسبندگی لازم! رو نداشت! ولی فرداش که بازی کردم فقط باختم تا رسیدم دویژن دو. مشکل اینترنت و قطع و وصلی هاش هم که بدتر. همیشه هم نزدیک انتشار نسخه جدید که میشه احساس میکنم با آپدیت بعضی از عملکرد های بازی خراب تر میشن.طوری که الان چند ماهه دیگه اصلا حوصله فیفا بازی کردن رو ندارم.

البته من بیشتر مشکلات تاخیر در بازی به خاطر سیستم نظارت کلی بر اینترنت کشور می دونم که تمام اطلاعات احتمالا
از نرم افزاری یحتمل عبور میکنن و محدودیت های روی سرورها ورودی به کشور ایجاد میشه که باعث تداخل در پینگ
میشه مثلا کسی در انگلیس هست مشکلاتش خیلی کم هست از نظر پینگ این اشخاص تو کشورها اروپایی هستن اگه تو ایران بودن اصلا 1 برد هم نمی تونستن
کسب کنن اما طرف کانال یوتیوب زده هی گل میزنه و میذاره بقیه ببین و کسب درامد میکنه از یوتیوب در صورتی که اگه داخل ایران بود
الان داشت دور می دون سیگار می فروخت به جا اینکه تو یوتیوب از بازیش فیلم بگیره و ما ببینیم

///

نکته دوم پهنای باند کشور ما به دلیل تحریم یا سودجویی بعضی ها بسیار کاهش پیدا کرده وقتی بار پیک مصرف مردم
روی یک سرور و ای پی زیاد بشه شبکه دچار کندی سرعت شدید در پینگ میشه
به علت اینکه پهنای باند نمیخرن یا کاملا در دسترس قرار نمیدن باعث میشه بازی بسیار کند انجام بشه
گواه این حرف زمانی هست که شما 4 صبح بازی اجرا کنید حتما بازی خیلی نرم و روان تر از زمانی هست که شما
مثلا 5 غروب بازی اجرا کنید . چون در 4 صبح همه مردم خواب هستن و پیک مصرف پایین هست و سرورها پهنای باند
سبک تر هستن

البته من بیشتر مشکلات تاخیر در بازی به خاطر سیستم نظارت کلی بر اینترنت کشور می دونم که تمام اطلاعات احتمالا
از نرم افزاری یحتمل عبور میکنن و محدودیت های روی سرورها ورودی به کشور ایجاد میشه که باعث تداخل در پینگ
میشه مثلا کسی در انگلیس هست مشکلاتش خیلی کم هست از نظر پینگ این اشخاص تو کشورها اروپایی هستن اگه تو ایران بودن اصلا 1 برد هم نمی تونستن
کسب کنن اما طرف کانال یوتیوب زده هی گل میزنه و میذاره بقیه ببین و کسب درامد میکنه از یوتیوب در صورتی که اگه داخل ایران بود
الان داشت دور می دون سیگار می فروخت به جا اینکه تو یوتیوب از بازیش فیلم بگیره و ما ببینیم

///

نکته دوم پهنای باند کشور ما به دلیل تحریم یا سودجویی بعضی ها بسیار کاهش پیدا کرده وقتی بار پیک مصرف مردم
به علت اینکه پهنای باند نمیخرن یا کاملا در دسترس قرار نمیدن باعث میشه بازی بسیار کند انجام بشه
گواه این حرف زمانی هست که شما 4 صبح بازی اجرا کنید حتما بازی خیلی نرم و روان تر از زمانی هست که شما
مثلا 5 غروب بازی اجرا کنید . چون در 4 صبح همه مردم خواب هستن و پیک مصرف پایین هست و سرورها پهنای باند
سبک تر هستن
اگه اشتباه نکنم اون دوستمون توی آلمان زندگی میکنه

• Like
Reactions: graywolf

///

سبک تر هستن

آلمانم، سرعت دی اس الی که دارم هم ۱۰۰ مگ هست و با کابل مستقیم به مودم وصل میکنم اما توی بعضی فروم ها دیدم که طرف با سرعت یک گیگ هم همین مشکل رو داشته.
در مورد حرفتون بابت سرعت ایران کاملا موافقم، واقعا با اون پینگ پایین خیلی سخته که بازی ها رو ببرین، چون اصل مهارت در فیفا یا بازی های آنلاین حدس زدن حرکت بعدی حریفه که با اینترنت ضعیف این کار واقعاً سخت میشه.

آلمانم، سرعت دی اس الی که دارم هم ۱۰۰ مگ هست و با کابل مستقیم به مودم وصل میکنم اما توی بعضی فروم ها دیدم که طرف با سرعت یک گیگ هم همین مشکل رو داشته.
در مورد حرفتون بابت سرعت ایران کاملا موافقم، واقعا با اون پینگ پایین خیلی سخته که بازی ها رو ببرین، چون اصل مهارت در فیفا یا بازی های آنلاین حدس زدن حرکت بعدی حریفه که با اینترنت ضعیف این کار واقعاً سخت میشه.
یه چیزی فراتر از سخته داداش . غیر ممکن میشه . گیم پلی اصلا یه چیز دیگه میشه . نه اینکه فقط دیلی باشه و عکس العملت دیرتر بشه و نتونی حدس بزنی بلکه بازیکنات سوتی های عجیبی میدن . بازیکن ها کند میشن . هر موقعیتی ایجاد کنی یا بیرون میره یا تیرک یا دروازبانش میگیره و در عوض اون راحت گل میزنه . تیم فول ایکون از بهترین ها هم داشته باشی جلوی تیم گلد 100k هم میبازی و سوراخ سوراخ میشی .

این بازی هیچ امیدی بهش نیست حتی واس نسخه های ایندع و نسل بعد
از همین وضعیت پکای انترید معلومه که رسما دارن میگن بیا پول بده پک بزن کوین دراوردن واسم فوق العاده سخت شده
فک کنم تو سالای اینده بیان التیمیت و از فیفا جدا کنن به طور رایگان بدنش ولی واس هر خریدی مثلا کیت و ورزشگاه و توپ و شادی گل و ... رو باس پول واقعی بدی تا بتونی استفاده کنی با این وضعیتی که من میبینم همچین چیزی باور کنید بعید نیست:|

• Like
Reactions: dargon9090
واقعا هیچ امیدی به بازی نیست.اصلا چیزی به اسم تاکتیک وجود نداره.بعد از آپدیت به سختی میتونم گل بزنم و هر چی توپ میاد رو دروازم گل میشه!!
یه گلایی میخورم که خودم کف میکنم.هر چی هم میزنم یا گلر میگیره یا تیر میخوره.بازی فقط و فقط بر مبنای سرعت تنظیم شده و جالبه من وینگر سرعتی میذارم ولی دفاع با سرعت خیلی خیلی کمتر راحت
وینگرم رو مهار میکنن!!!بعد مهاجم با سرعت پایین از دفاع های سرعتی من رد میشن!!!!

واقعا هیچ امیدی به بازی نیست.اصلا چیزی به اسم تاکتیک وجود نداره.بعد از آپدیت به سختی میتونم گل بزنم و هر چی توپ میاد رو دروازم گل میشه!!
یه گلایی میخورم که خودم کف میکنم.هر چی هم میزنم یا گلر میگیره یا تیر میخوره.بازی فقط و فقط بر مبنای سرعت تنظیم شده و جالبه من وینگر سرعتی میذارم ولی دفاع با سرعت خیلی خیلی کمتر راحت
وینگرم رو مهار میکنن!!!بعد مهاجم با سرعت پایین از دفاع های سرعتی من رد میشن!!!!
نت کشور فاجعه ست، همه اینا مال نته

کسایی که به قدرت نت شک دارن یه بار ساعت 2 شب به بعد بازی کنن تا متوجه تغییرات بشن
من خودم تو این دو هفته قرنطینه ای یه شب بی خوابی زد به سرم ساعت 4 بازی کردم
از 5 تا بازی هر 5 تاشو بردم

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or