FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
فیفا هم اگه از این حرکات زده باشه، مسخرست. تعارف نداریم. مثل بعضیا هم ارث بابام نیست که بخوام چشم بسته دفاع کنم.
اگه نه ، واقعا زده ، کلا برام خیلی جالب بود که یه طرفدار فیفا میاد تو این زمینه به بازیه رقیب گیر میده ، التیمیت تیم یه شاهکاریه که اصلا تو این زمینه ها رقیب نداره

پس به درد این میخوره که وقتی مهمون اومد خونتون دیدی بچها شلوغ میکنن دسته رو بدی دستشون مشغول بشن سرو صدا بخوابه.از فیفا حمایت نمیکنم فیفا هم بازی بدیه ولی پسسس....

اگه نه ، واقعا زده ، کلا برام خیلی جالب بود که یه طرفدار فیفا میاد تو این زمینه به بازیه رقیب گیر میده ، التیمیت تیم یه شاهکاریه که اصلا تو این زمینه ها رقیب نداره
التیمیت واقعا شاهکاره ولی ea سیاست های بدی رو دنبال میکنه خود شما چرا فیفا بازی میکنی در حالی که pes شاهکاره؟ اگه فیفا بده چرا میگیری و توی تاپیک هی کامنت میدی؟

• Like
Reactions: Lord Stark
سلام رو پی سی فیفا 21 میزنم با بالاترین تنظیمات چمن یک زرد Screenshot (34).png ه بعد میرم کلوپ زمین چشم نواز سبز زیبا است در حالی که سیستم من دو نسل از اجرای فیفا در بالاترین بیشتره مثلا rtx 2600 یا سی پی در بالاترین به حد 4.5 گیگا هرتر میرسه دوستان راحلی ندارین بازی کاملا روونه حتی وقتی CONFIG در بالاترین حده

• Like
Reactions: Lord Stark
سلام رو پی سی فیفا 21 میزنم با بالاترین تنظیمات چمن یک زردView attachment 180615ه بعد میرم کلوپ زمین چشم نواز سبز زیبا است در حالی که سیستم من دو نسل از اجرای فیفا در بالاترین بیشتره مثلا rtx 2600 یا سی پی در بالاترین به حد 4.5 گیگا هرتر میرسه دوستان راحلی ندارین بازی کاملا روونه حتی وقتی CONFIG در بالاترین حده
امسال قضای حاجت کردن تو زمین بازی ! ولی نسخه نسل بعد رو که نگاه میکنی چمن سبز و خوشرنگه ... مشخصه که عمدا بازی رو بی رنگ و رو درآوردن تا نسخه نسل بعدی به چشم بیاد

راستی در مورد آیکون ها در فیفا یه توضیحی بدم توی فیفا ما 4 نوع از هر آیکون داریم که هیچکدوم boost سرعت اونجوری ندارن که مثلا کارت اول 80 باشه کارت آخر بشه 95 یا 99، اون کارتی هم که امین گذاشته از بوسکتس کارت اسکریم هست که معمولا برای هالوین میاد توی این فیفا eaدیگه اون مناسبت رو برداشت و یه مناسبت دیگه جایگزین کرد که کارتهای این چنینی خیلی امسال کم بودن فقط هری کین اونجور بوستی گرفت کارتش که البته خیلی هم گرونه

راستی در مورد آیکون ها در فیفا یه توضیحی بدم توی فیفا ما 4 نوع از هر آیکون داریم که هیچکدوم boost سرعت اونجوری ندارن که مثلا کارت اول 80 باشه کارت آخر بشه 95 یا 99، اون کارتی هم که امین گذاشته از بوسکتس کارت اسکریم هست که معمولا برای هالوین میاد توی این فیفا eaدیگه اون مناسبت رو برداشت و یه مناسبت دیگه جایگزین کرد که کارتهای این چنینی خیلی امسال کم بودن فقط هری کین اونجور بوستی گرفت کارتش که البته خیلی هم گرونه
سلام من میخوام بدونم من که نسخه ULTIMATE شو دارم چه فرقی میکنه ؟ تو FUT بهم گفت زیدان ماردونا گیرت اومده ولی من اصلا بلد نیستم برم کجا پیداشون کنم :-?:-?:-?:-?

سلام من میخوام بدونم من که نسخه ULTIMATE شو دارم چه فرقی میکنه ؟ تو FUT بهم گفت زیدان ماردونا گیرت اومده ولی من اصلا بلد نیستم برم کجا پیداشون کنم :-?:-?:-?:-?
نسخه التیمیت یه سری پک اضافه تر داره و چند هفته دوشنبه ها بهت پک میده، بری توی التیمیت زیدان یا مارودونا قرضی بهت میده

• Like
Reactions: Delux1
نسخه التیمیت یه سری پک اضافه تر داره و چند هفته دوشنبه ها بهت پک میده، بری توی التیمیت زیدان یا مارودونا قرضی بهت میده
قربون شکلت مشکل اینه که من اصلا تا FUT نرفتم :)) . الان تیم رو با راهنمایی خود بازی بستم کروس هم تو تیمه تیم آماده بازی اولشه ولی دقیق نمیدونم برم کدوم قسمت این عزیزان سفر کرده رو پیدا کنم کاش یک عکسی میزاشتی اگر وقت داشتی
الان رفتم ایکونا رو دیدم حاجی دهنم آب افتد جقد باید خرج کرد که 11 تا ایکون بخری؟

آخرین ویرایش:
سلام رو پی سی فیفا 21 میزنم با بالاترین تنظیمات چمن یک زردView attachment 180615ه بعد میرم کلوپ زمین چشم نواز سبز زیبا است در حالی که سیستم من دو نسل از اجرای فیفا در بالاترین بیشتره مثلا rtx 2600 یا سی پی در بالاترین به حد 4.5 گیگا هرتر میرسه دوستان راحلی ندارین بازی کاملا روونه حتی وقتی CONFIG در بالاترین حده
reshade
https://reshade.me/downloads/ReShade_Setup_4.7.0.exe
اینم تنظیمات

اینم راهنمایی ویدیویی نصب.اگه باهاش کار نکردی

• Like
Reactions: ehsas1 and Delux1
التیمیت واقعا شاهکاره ولی ea سیاست های بدی رو دنبال میکنه خود شما چرا فیفا بازی میکنی در حالی که pes شاهکاره؟ اگه فیفا بده چرا میگیری و توی تاپیک هی کامنت میدی؟
برای اینکه جواب دوستان داده بشه و ندانسته از موضوعی گذر نکنن

• Smile
Reactions: ULTIMATE TEAM
قربون شکلت مشکل اینه که من اصلا تا FUT نرفتم :)) . الان تیم رو با راهنمایی خود بازی بستم کروس هم تو تیمه تیم آماده بازی اولشه ولی دقیق نمیدونم برم کدوم قسمت این عزیزان سفر کرده رو پیدا کنم کاش یک عکسی میزاشتی اگر وقت داشتی
توی ذخیره و رزرو بازیکن ها رو بفرست توی کلاب روی کنسول روی هر بازیکن بری مربع بزنی میتونی بفرستشون کلاب بعد بزن ادد بازیکن های خوب تو بیار بازیکن هایی هم که trade هست نمیخوای باید بفروشی بجاش از لیگی دوست داری بخری، راهنمای التیمیت پست اول هست، دیگه توضیحش متنی مشکله تیم ساختی برو پلیسمنت هاتو بزن، کلا با آفلاین و خاله فرق میکنه بازی سفت بگیر همه بازیکن های شاختم بازی بده فک کنم امباپه هم داری حتما فیکسش کن باگ بازیه

• Like
Reactions: Delux1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or