FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
کسایی که دارن بازی میکنن در مورد دفاع کردن یه امتحانی بکنید
رو حالت مثلا کیک اف مثلا بازی بکنید
وقتی توپ دست حریفه و میخواد حمله بکنه روی مهاجم سوییچ بکنید بزارید سیستم دفاع بکنه ببینید مثل فیفا 19 خودش دفاع میکنه قطع توپ و کارهای دفاعی رو انجام میده یا نه
سیستم دفاعی جدید که از 19 اعمال شده خیلی رندومی و غیر دستیه باید دید تو 21 چیکار کردن

دوستان عزیز من الان دانلود ظرفیت ۲ نسخه استانداردم تموم شد . فقط نمیدونم چرا هنوز عکس قفل روی آیکون بازیه ؟ و اینکه توی نوتیفیکیشن هام نوشته نشده که دانلود تموم شده ! رفتم توی استوریج دستگاه دیدم نوشته فیفا ۲۱ با حجم ۴۱ نصب شده در صورتی که اگه خاطرم باشه حجم بازی بیشتر از ۵۰ گیگ بود ؟؟ تا اینجا همه چیزو درست انجام دادم ؟عکسها رو هم میفرستم براتون راهنمایی کنید ممنونم 20201007_182620.jpg 20201007_182546.jpg 20201007_182756.jpg

دوستان عزیز من الان دانلود ظرفیت ۲ نسخه استانداردم تموم شد . فقط نمیدونم چرا هنوز عکس قفل روی آیکون بازیه ؟ و اینکه توی نوتیفیکیشن هام نوشته نشده که دانلود تموم شده ! رفتم توی استوریج دستگاه دیدم نوشته فیفا ۲۱ با حجم ۴۱ نصب شده در صورتی که اگه خاطرم باشه حجم بازی بیشتر از ۵۰ گیگ بود ؟؟ تا اینجا همه چیزو درست انجام دادم ؟عکسها رو هم میفرستم براتون راهنمایی کنید ممنونم View attachment 171884View attachment 171885View attachment 171887
نسخه استاندارد از روز جمعه ساعت ده صبح به وقت ما قابل بازیه و اگه درست اکتیو کرده باشید قفل برداشته میشه و میتونید بازی کنید . اگه بازم قفل داشت با پشتیبانی جایی که ازش خریدید در تماس باشید تا مشکل شما رو برطرف کنه

• Like
Reactions: Seventy One
خیلی سرعت دانلود کنده .

با کنسول سرعت کلا زیاد جالب نیست....

اگه جایی تو شهرتون میشناسی ببر برات دیتارو انتقال میدن...اگرم نه که میتونی لینک دیتارو که تو فروم ها باید باشه پیدا کنی و دانلود کنی و با برنامه PSX که بازم تو فروم هستش انتقال بدی...

ULTIMATE TEAM@ به نظرم لینک دیتارو به پست اول اضاف کنی خیلی بهتر میشه...(حداقل برا این چند روز که همه درگیر دانلود کردن و این چیزا هستن)

• Like
Reactions: ehsas1 and zerio
نسخه استاندارد از روز جمعه ساعت ده صبح به وقت ما قابل بازیه و اگه درست اکتیو کرده باشید قفل برداشته میشه و میتونید بازی کنید . اگه بازم قفل داشت با پشتیبانی جایی که ازش خریدید در تماس باشید تا مشکل شما رو برطرف کنه

الان وقتی میزنم رو عکس بازی که قفل داره مینویسه که باید بری تو استور بازی رو خرید کنی ! میخواستم بپرسم اصلا طبیعیه اینا ؟

الان وقتی میزنم رو عکس بازی که قفل داره مینویسه که باید بری تو استور بازی رو خرید کنی ! میخواستم بپرسم اصلا طبیعیه اینا ؟
طبیعیه روز عرضه جمعه صبح قفل بازی باز میشه، اگه قفل باز نشد باید اکانت رو اکتیو کنید
حجم بازی همین حدود 40 گیگه

• Like
اونطور که تو سایتا خوندم یه گزینه ای مثل اینکه وجود داره اول کریر مود که میتونه یه مبلغی رو دلخواه برای شروع فصل نقل و انتقالات به تیمت اضافه کنه ؟ این دقیقا چیه ؟ بر چه اساسیه ؟ اینجوری باشه که همه یه تیم ضعیف بر میدارن و کلی پول ترانسفر یه جورایی بالانس مالی بهم میریزه ! خواستم سوال کنم کارکرد و علت اینکه این گزینه رو اضافه کردن چیه ؟؟
---------
بازی درجه سختی جدید هم داره ؟؟

آره زمان شروع کریر تا مبلغ 500 میلیون پوند میتونید با بودجتون اضافه کنید.

ممنون بابت توضیحاتت ولی اگه یه کار وقت گیری باشه که هر دفعه بخوایم دستی تنظیم بکنیم بشدت اذیت کننده و حوصله سر بره
بی زحمت درجه سختی آلتیمیت رو یه تست بزن ببین مثل فیفا20 شخمی و تخیلی سخته یا نرمال شده

راجب درجه سختی چشم شب برسم خونه تست میزنم ولی از اونجایی که متوسط اورال تیمم 70 هستش و بعید میدونم نتیجه ای جز آبکش شدن داشته باشه.
آخه تو لیگ انگلیس همون هفته های اول با top four انداخته نامرد ?
راجب تمرینات دستی و خسته کننده بودنش هم چون رندوم بازیکن میندازه احسان منم دقیقا همین نظر رو دارم بعضی مواقع بازیکنای نیمکت هم تمرین میکنن با ده تای اصلی بعضی مواقع هم تمرین نمیکنن همین باعث میشه هر سری مجبور شی یکی دو نفر رو چک کنی و دستی ادیتشون کنی

آره مشکلی نیست بازی عرضه که بشه برات قفل رو برمیداره نگران نباش

با کنسول سرعت کلا زیاد جالب نیست....

اگه جایی تو شهرتون میشناسی ببر برات دیتارو انتقال میدن...اگرم نه که میتونی لینک دیتارو که تو فروم ها باید باشه پیدا کنی و دانلود کنی و با برنامه PSX که بازم تو فروم هستش انتقال بدی...

ULTIMATE TEAM@ به نظرم لینک دیتارو به پست اول اضاف کنی خیلی بهتر میشه...(حداقل برا این چند روز که همه درگیر دانلود کردن و این چیزا هستن)
لینک بدین خب

آره زمان شروع کریر تا مبلغ 500 میلیون پوند میتونید با بودجتون اضافه کنید.

اونوقت این پولی که اول فصل میتونیم به تیممون اضافه کنیم در مقابلش تو جریان فصل چیزی ازمون کم نمیکنه ؟ یعنی باعث نمیشه در مقابلش چیزی رو در جریان کریر مود از دست بدیم ؟

اونوقت این پولی که اول فصل میتونیم به تیممون اضافه کنیم در مقابلش تو جریان فصل چیزی ازمون کم نمیکنه ؟ یعنی باعث نمیشه در مقابلش چیزی رو در جریان کریر مود از دست بدیم ؟

والا الان یه کریر اینطوری استارت کردم چیزی نگفت حتی گزینه 500 میلیون پوند هم فعال کردم توقع داشتم حداقل پیام بده رو تروفی ها تاثیر میذاره اما همچین پیامی نداد!
حالا اگر کسی ادامه بده بخواد اتفاقی بیوفته نمیدونم اما بعیده.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or