FIFA 2009

سلام
gameplayش چقدر تغییر کرده ؟
13.gif

یا مثل 2008 اماتوره ؟
294.gif

برای چی این جی بیصاحاب دیرتر ریلیز میشه این چه کاریه من نمیفهمم؟:confused:
کسی نمیدونه ریجن جی کی ریلیز میشه؟

خیلی از بازیا پالشون زود تر میاد (جدیدا اینطور شده تغریبا از 2008) قبلا j زود تر میومد ;)
نباید خیلی از پال دور تر باشه فوقش 2 هفته یا یک ماه :biggrin1:

درود
بازی دیروز تو آلمان و انگلیس ریلیز شده، و امروز هم تو سوئد
یه گروه آلمانی داره بازی آپلود میکنه! قراره تا 4-5 ساعت دیگه لینک بده، ورژن آلمانی بازه که زبان های انگلیسی|فرانسه|اسپانیابی|... رو هم داره

اینم یه عکس از باکس بازی : اینجا
فروم مورد بحث : اینجا
لیست کسانی که تا حالا بازی رو بازی کردند : اینجا

احتمالا اینجا زودتر از جاهای دیگه میاد!

آخرین ویرایش:
خیلی از بازیا پالشون زود تر میاد (جدیدا اینطور شده تغریبا از 2008) قبلا j زود تر میومد ;)
نباید خیلی از پال دور تر باشه فوقش 2 هفته یا یک ماه :biggrin1:
سلام دوست عزیز البته من از موقعه ای که 360 گرفتم یادمه باسه fifa07,08 برای ریجن جیش حدود 23 روزی دیرتر از pal می امد که خیلی تو کف میموندیم
البته باسه uc هم همینه یادم برای fifa08 یه دو سه روزی جی زودتر از uc امد اگه اشتباه نکنم
منم حوصله صبر کردن ندارم fifa09 باسه ps3 پیش خرید کردم با یه دسته تا ps3 از خاک خوردن دربیاد هم وقتی با دوستامون میشینیم 8ساعت کلکل فوتبال بازی میکنیم ترس سه چراغ نداشته باشم
منم دموش گرفتم خیلی پیشرفت داشت اول از همه سرعت بازی خیلی زیاد شده و شوتها بهتر شدن پاسها خوب شده کلا اون کندی fifa07,08 نداره کنترل روی توپ هم خیلی خوب شده کلا تمام نکات مثبت شده و ارزش خریدن بازی داره حتی اورجینالش
موفق باشید

آخرین ویرایش:
بچه ها همونطور که میدونید (اگه نمیدونید هم بدونید :biggrin1: ) بازی امروز تو اروپا و چند
کشور رلیز شده :love:
با این که اینجا جاش نیست ولی میگم چون براتون جالبه :
بازی امتیازات فوق العاده خوبی گرفته (مخصوصا نسخه ی 360)
نسخه ی 360 به طور میانگین 90 % امتیاز گرفته :love: :
فعلا فقط این 2 امتیاز رو داره :
VideoGamer 9/30/2008 9 out of 10 90.0%
Games Master UK 11/1/2008 90 out of 100 90.0%
نسخه ی ps3 هم 2 تا 9 و یه 8.3 داره که میانگین 88% رو تا حالا کسب کرده !

اقا من دموی قابل بازی fifa 09 رو دانلود کردم اما وقتی از حالت زیپ خارج میشه دو تا فایل رو نداره یا مثل اینکه ایراد داره. کسی دانلود کرده.؟ حجمش 1 گیگابایت هست.
Group2.cab Group1.cab
این دو فایل رو مشکل داره.کمک.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or