FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
الان رسیدم خونه یه ساعت از اومدن فصل جدید نگذشته چرا سرورها دان هست ؟ با سه مدل نت تست کردم ولی نشد وصل شم به سرورها . برای شمام همین طوره ؟
آره، من یه دوست انگلیسی دارم اونم وصل نمیشه خداکنه فات چمپیونز رو تمدید کنن

• Like
Reactions: zerio
بازم سرورا ترکید !!!! تو بازی بخش التیمیت میشه رفت ولی تو همون التیمیت هیچ کاری نمیشه کرد همش ارور سرور میده هر قسمتی میخوای بری .
اینا چرا استعفاء نمیدن ؟
این همه ضرر به کاربرا وقتشونو تلف می کنی نه عذر خواهی نه دل جویی !!

---------------------------------------
هر کی اینو میده لطفا جواب بده . هر تنظیمی برای این مهاجما گذاشتم اخر به جواب نرسیدم. نشد که نشد

مشکل : با هافبک پاس تو عمق می خوام بدم به مهاجم ، مهاجم به جای حرکت به سمت بیرون 18 قدم و ایجاد فضای بیشتر ، پشت مدافع به سمت داخل فرارمیکنه که در این حالت احتمال قطع کردن توپ به وسیله ی مدافع بیشتر میشه و موقعیت از دست میره . چه تنظیمی رو مهاجم قرار بدیم که به سمت بیرون فرار کنه ؟؟؟؟؟؟؟

بازم سرورا ترکید !!!! تو بازی بخش التیمیت میشه رفت ولی تو همون التیمیت هیچ کاری نمیشه کرد همش ارور سرور میده هر قسمتی میخوای بری .
اینا چرا استعفاء نمیدن ؟
این همه ضرر به کاربرا وقتشونو تلف می کنی نه عذر خواهی نه دل جویی !!

---------------------------------------
هر کی اینو میده لطفا جواب بده . هر تنظیمی برای این مهاجما گذاشتم اخر به جواب نرسیدم. نشد که نشد

مشکل : با هافبک پاس تو عمق می خوام بدم به مهاجم ، مهاجم به جای حرکت به سمت بیرون 18 قدم و ایجاد فضای بیشتر ، پشت مدافع به سمت داخل فرارمیکنه که در این حالت احتمال قطع کردن توپ به وسیله ی مدافع بیشتر میشه و موقعیت از دست میره . چه تنظیمی رو مهاجم قرار بدیم که به سمت بیرون فرار کنه ؟؟؟؟؟؟؟
منظورت اینه مهاجمت به عمق نزنه پشت محوطه بمونه؟
اگه اینه بذار رو get in behind

• Like
منظورت اینه مهاجمت به عمق نزنه پشت محوطه بمونه؟
اگه اینه بذار رو get in behind
نه منظورم تو خود 18 قدم نیست . مثلا هافبک وسط یا دفاع راست و چپ وسط زمین توپ گیری می کنه ( نزدیک خط اوت طولی) دو قدم میرم جلو میبینی مهاجم داره فرار می کنه L2 رو می گیرم و مثلث رو می زنم البته زیاد پر می کنم که میشه پاس تو در زمینی ولی قدرتی برای مهاجمی که داره فرار می کنه . اما مهاجم به سمت داخل و پشت مدافع فرار می کنه و با این کار خودشو بیشتر محصور می کنه به جای اینکه همونو فرار کنه به سمت بیرون و جلوی دفاع وضعیت کلا عوض میشه و توپ لو نمیره و موقعیت بهتری هم پیش میاد

• Like
Reactions: omiid72
نه منظورم تو خود 18 قدم نیست . مثلا هافبک وسط یا دفاع راست و چپ وسط زمین توپ گیری می کنه ( نزدیک خط اوت طولی) دو قدم میرم جلو میبینی مهاجم داره فرار می کنه L2 رو می گیرم و مثلث رو می زنم البته زیاد پر می کنم که میشه پاس تو در زمینی ولی قدرتی برای مهاجمی که داره فرار می کنه . اما مهاجم به سمت داخل و پشت مدافع فرار می کنه و با این کار خودشو بیشتر محصور می کنه به جای اینکه همونو فرار کنه به سمت بیرون و جلوی دفاع وضعیت کلا عوض میشه و توپ لو نمیره و موقعیت بهتری هم پیش میاد
اینو اطلاعاتی ندارم :D

• Like
یه بروز رسانی ناقابل درست حسابی برای نقل و انتقالات ژانویه نمیتونن بدن! یه هفته باهاش لاس میزنن اخرش یه آپدیت شخمی میدن که نصف ترنسفرها هم توش اعمال نشده ...

• Like
Reactions: u.s.a
1- اینکه پک رار باشه یا انرار که مشخصه (اون دری که باز میشه اگه صاف باشه و تو رفتگی و ... نداشته باشه ، انرار هست و بالعکس)
2- حالا رار بود اینجا به دو خطی که به سمت در میرن (قبل باز شدن در) اگه نور معمولی داشتن و درخشان نبودن خوب بردان نیست چه برسه به واکات
اگه لحظه اخر نور شدیدی داشتن تا اینجای کار بردان هست یعنی کارت 83 تا 85 هست
3- به لامپی که او بالا از سمت چپ و راست روشن میشه توجه کن . اگه با هم تموم شدن که فقط بردانه ولی اگه لامپ سمت چپ بعد به هم رسدن یه بار دیگه چشمک زد پس واکات هست یعنی 86 به بالا
حالا مگه دونستن اینا چیزی رو عوض میکنه :)
من خودم 2 تا فش آماده میکنم که اگه کارت مزخرف داد یکی نثار فیفا بکنم یکی هم حواله بازیکنه :)

دوستان داخل سیزن آنلاین وقتی پنالتی میشه و فلش برای من نشون داده میشه آیا برای حریفم نشون داده میشه؟شاید سوال مسخره بنظر برسه ولی گفتم بپرسم :D

دوستان داخل سیزن آنلاین وقتی پنالتی میشه و فلش برای من نشون داده میشه آیا برای حریفم نشون داده میشه؟شاید سوال مسخره بنظر برسه ولی گفتم بپرسم :D
نه ولی نگاه به کله بازیکن کنه میفهمه جهتو باید قبلش یه جا بزنی موقع زدن عوض کنی جهتو وگرنه راحت save میشه

• Like
Reactions: u.s.a and ehsas1
حالا مگه دونستن اینا چیزی رو عوض میکنه :)
من خودم 2 تا فش آماده میکنم که اگه کارت مزخرف داد یکی نثار فیفا بکنم یکی هم حواله بازیکنه :)
من هرچی پک باز کردم هیچی نداد جز یه دروازبان که عکسش بالا گذاشتم تیمم /// اونم فکر کنم هواسش نبود! هرچند قیمتش 60 کا بیشتر نیست
خلاصه پک باز نمیکنم همون کوین میگیرم راحت ترم :))

تو قضیه پک من بعد از یه خاطره تلخ دیگه هیچوقت پولی به پک نداد
یه rare mega pack گرفته بودم باز کردم هازارد بود من از سر ذوق اومدم برای فروش بذارم starting bid با buy now price یکی گذاشتم به یک صدم ثانیه نکشید با 19k فروخته شد :((:((:D
بعد از اون هیچوقت پول به پک ندادم تنها پکای ک باز میکنم اونایی که خود بازی تو ویکند و بتلز میده

• Smile
Reactions: IMANOKA and u.s.a

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or