FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
اصلا این خط های قرمز و سبز هیچ ارتباطی به داخل بازی نداره یا حداقل برای من اینجوریه چون بارها شده که خط قرمز بوده ولی تو بازی هیچ مشکلی نداشتم برعکس وقتایی هم بوده که سبز فول بوده ولی از دیلی شدید نمیشد بازی کرد.

• Like
Reactions: artour-2198
واقعا سیسوکو cm که نه به عنوان cm می تونه بازی سازی کنه و پاسش فاجعست و دریبلینگشم داغونه و اسکیل مووی و ویک فوتم هر دو 3 ستاره هست و به عنوان cdm هم دفاعش چنگی به دل نمیزنه و فقط مقداری سرعت و استامینا و قدرت بدنی داره ، ارزش 270 تا داره ؟؟؟؟؟؟؟

من بازیکنای به درد نخور تیمم رو + 80 هزار تا خرج کنم می تونم بگیرمش ولی واقعا ارزش داره به نظرتون ؟؟؟؟

امشب تو فیفا چه خبره
من پینگم همونه ولی لتنسی بهم قرمز یه خط میده یا دو خط نارنجی میده
اول فک کردم تقصیر پارس انلاین گور به گور شدست 4 تا فوش بهش دادم گفتم گور باباش به جاش میرم استریم میبینم
دیدم اونجا هم مال کاسترو داره یه خط و دو خط میاره برگای کاسترو ریخته
شب یلدا هست دوستان ول کردن رفتن یه شبم کنار زن و بچشون باشن :D:-"

امشب تو فیفا چه خبره
من پینگم همونه ولی لتنسی بهم قرمز یه خط میده یا دو خط نارنجی میده
اول فک کردم تقصیر پارس انلاین گور به گور شدست 4 تا فوش بهش دادم گفتم گور باباش به جاش میرم استریم میبینم
دیدم اونجا هم مال کاسترو داره یه خط و دو خط میاره برگای کاسترو ریخته
فقط با اروپا میندازه من یه فرانسوی و اسپانیایی بهم خورد، کلا از توی اروپا میندازه

• Like
Reactions: zerio and omiid72
دوستان راهی نیست من انبلاک بشم؟
ایمیلی چیزی
هر جا دکمه غلط کردم داره بگید من بزنم
حتی نمیشه فیتنس و کانترکت خرید خیلی ستمه

Sent from my iPhone using Tapatalk

ایمیلی چیزی

با ساپورت اوریجین حرف بزن ولی بعید میدونم بشه بعد اون اتفاقات پارسال شمشیر بازی با ک*ن برهنه و اینا گفتم امسال دیگه نفروشی :))

• Like
Reactions: samadi741
ایمیلی چیزی

منم به همون که گفتی فروختم نکنه به چوخ برم؟
به من گفت با بازیکنه 24 ساعت بازی کن بعد بفروش منم االان فروختمش

والا با این دیلی و طرف مقابلم بلانسبت شما هیچی بارش نیست و متوجه نمیشه شما چی میخوای هر دو حالت رو تست کردم ولی اصلا به حساب نمیاره
1- R2 رو گرفتم شوت رو زدم و بعد L2 رو گرفتم
2- هر دو رو همزمان گرفتم و شوت زدم

یا اینکه من متوجه نشدم دقیقا چطوره . بچه های این فروم هم نمی دونم چرا اینطوری هستن . از اینکه id بدن برای انجام همچین کارایی که مثلا تو یه بازی دوستانه هر دو طرف انجامش بدن ، ترس دارن (:|

والا با این دیلی و طرف مقابلم بلانسبت شما هیچی بارش نیست و متوجه نمیشه شما چی میخوای هر دو حالت رو تست کردم ولی اصلا به حساب نمیاره
1- R2 رو گرفتم شوت رو زدم و بعد L2 رو گرفتم
2- هر دو رو همزمان گرفتم و شوت زدم

یا اینکه من متوجه نشدم دقیقا چطوره . بچه های این فروم هم نمی دونم چرا اینطوری هستن . از اینکه id بدن برای انجام همچین کارایی که مثلا تو یه بازی دوستانه هر دو طرف انجامش بدن ، ترس دارن (:|
فیفا17 یکی گفت اد کن تروفی بگیرم، اد کردم گل میزد هیس می‌کشید منم دلیتش کردم دیگه کسیو هم اد نکردم

• Like
Reactions: zerio
برو ایمیلتو چک کن ببین اخطار نداده ea به من سه بار اخطار داده بوده ندیدم

الان چک کردم نبود 3 روز پیش فروختم بعد چند وقت از فروختن کوین برات email اومد؟
من کوتینیو 88 و خرید 580 تا در حالی که قیمتش 120 تا بود باهاش هم شاید 10 تا بازی کردم بعد از 24 ساعت فروختم
برای تبادل کوین به نظرت به خاطر 460 تبادل بن میشه برم پولامو و تیممو بفروشم یا نه؟

• Like
Reactions: samadi741
الان چک کردم نبود 3 روز پیش فروختم بعد چند وقت از فروختن کوین برات email اومد؟
من کوتینیو 88 و خرید 580 تا در حالی که قیمتش 120 تا بود باهاش هم شاید 10 تا بازی کردم بعد از 24 ساعت فروختم
برای تبادل کوین به نظرت به خاطر 460 تبادل بن میشه برم پولامو و تیممو بفروشم یا نه؟

نه فعلا کاریت ندارن اگه سه روز پیش فروختی
ولی قید فروش رو بزن امسال قفلی زدن روی انتقال کوین .
چند وقت پیش بود دروغ یا راستشو نمیدونم اکانت بازیکن یوونتوس رو هم بن کردن
یعنی یدونه فیتنس هم نتونی بخری خیلی ستمه
@mostafa682
مصطفی جان داداش یه نگا به این بنداز انگلیسیت خوبه ببین چه نوع چوبی کردن توی اکانتم دپرس شدم بخدا دستم به هیچی نمیره
95ab440f39c0d6c71d379932715d5995.jpg

دوستانی که قصد فروش کوین دارن طمع نکنین بازیتونو بکنین ارزش نداره حالتون مثل من بشه
cf2abfdd95c6bcfac3378fa7a5e2db9a.jpg

این تیممه ولی دیگه دست ودلم نمیره چون فقط باید پک باز کنم

• Like
Reactions: omiid72

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or