FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
من جای تو بودم سه دفاعه میکردم
چپ رابرتسون وسط سانچز راست واکر
اینجوری عمرا جا بمونن

Sent from my iPhone using Tapatalk
اون اوایل یه مدت سه دفاعه بازی کردم ولی نمیدونم چرا خوب بازی نمیکردم شایدم اشکال از نحوه بازی من بود
البته اون موقع تیمم ضعیف تر بود باس الانم یه تست بزنم این چمپیون تموم شه از فردا ریوالز وقت خوبیه واس تست کردن

یکی از جالبی های کریر اینه که بازی های که فکر نمیکنی امتیاز از دست میدی ، من از این کریر فیفا ۲۰ خیلی راضی هستم ، خیلی چالشی و واقعی
اقا خیلی سخت شده لامصب.اصلا نمیشه قهرمان شد =))
9 امتیاز جلو افتادم الان 6 امتیاز عقبم.کاملا مشخصه از عمد میبازونه ادمو %-(
واقعا دیگه موندم چه حرکتی بزنم تا قهرمان بشم.سطح بازیم بذارم لجندری حال نمیده.همین سختیش حال میده
جالب اینه که این سختی فقط داخل لیگ هاست و داخل ucl نیست

الان میتونی بازی کنی نمیتونی پک بخری یا بازیکن خرید و فروش کنی؟
بقیه بخشها مثه سیزن چی؟
من که واقعا کلافم از بازی با این تیمای که مردم دارن اگه مشکلی پیش نیاد تا کمتر 1 ماه دیگه میفروشم کوینارو اکانت بن شه بهتر دیگه تکلیفم با خودم مشخصه این بازی تو مخیو بازی نمیکنم مگه سس خلم که بیام 60 دلار بدم بعد بشینم اعصاب و روان خودمو هر هفته اذیت کنم
بازی که هیچ بالانسی نداره طرف تیمش ریتش 90 بود با منی که تیمم ریت 84 بود انداخت خوب این چه منطقیه یارو صلاح 92 و فرمینیو 87 و و نیمار و .... داشت من خط حملم ورنر 83 و کومان 84 و قنبری 84 ـه خودمو مسخره کردم؟

الان من با بتل اسکوادو فوت چمپیونز و ریوالز (که زیاد بازی نمیکنم) تیم خوبی دارم...

اگه شما از اول بازی میکردی و تیمت خوب نیست دهنت سرویس میشه...چون همه تیماشون خرکیه...امسالم خو قیمت بازیکنا خیلی پایینه همه تیماشون خیلی خوبه مخصوصا تو ویکند لیگ...مگه یه تعئائ کمی که تو بلک فرایدی بازیو خریدن که اونم چون نتشون بهتر از ماست به احتمال بایلای 90% ...بازم دهنت سرویسه...

به نظزم اگه تیمت خوب نیست الکی اعصابتو خراب نکن و ویکند بازی نکن...

Attachments

• 5555.JPG
    5555.JPG
    134.9 KB · مشاهده: 29
  • Like
Reactions: VICE
الان من با بتل اسکوادو فوت چمپیونز و ریوالز (که زیاد بازی نمیکنم) تیم خوبی دارم...

اگه شما از اول بازی میکردی و تیمت خوب نیست دهنت سرویس میشه...چون همه تیماشون خرکیه...امسالم خو قیمت بازیکنا خیلی پایینه همه تیماشون خیلی خوبه مخصوصا تو ویکند لیگ...مگه یه تعئائ کمی که تو بلک فرایدی بازیو خریدن که اونم چون نتشون بهتر از ماست به احتمال بایلای 90% ...بازم دهنت سرویسه...

به نظزم اگه تیمت خوب نیست الکی اعصابتو خراب نکن و ویکند بازی نکن...
والا من از روز اول بودم حتی اولین بازیا هم ورنر داشتم تیمم خوب بود ولی دیگه با هرکی بازی میکنم یه تیم خفن داره
میگم نکنه طرف یه تیم داره بد میرم تو نیمکتشو نگاه میکنم میبینم نه جفت تیمش کامله

منی که از 12 بعد از ظهر به اون ور نمی توستم انلاین بازی کنم و همش یه خط قرمز بود و دیلی فجیع داشتم ، ساعت 9 تا 11 امشب 11 تا ریوالز بازی کردم همش 4 خط سبز و 9 تا بردم و یه باخت و یه مساوی تو دیویژن 7 بودم اومدم 6

پینگ داخلی من از سرور تهران همش 34 بود در حالی که باید زیر 20 باشه ولی الان به صورت باورنکردنی 12 :o هست که این باعث شده کوچکترین دیلی نداشته باشم و همون بازیکنایی که تا دیروز راه میرفتن ولی الان مثل موشک شده بودن پشت هم ببرم به نحوی که هر عربی دو تا می خورد میزد بیرون . پس مشکل از همین اشغالای داخلی از بس مانع میذارن سر این نت یا کمفروشی می کنن وگرنه از نظر زیرساخت مشکلی نداریم و الانم معلوم نیست چی شده به صورت موقتی وضع خوب شده و تا فردا احتمالا بر گردونن همون حالت قبلی :-&

----------------------------------

برای این تیم دفاع چی بگیرم بهتره ؟ دفاعی باشه که دریبلش مثل چابکی و ری اکشنش خوب باشه تا کند نباشه و جا بمونه با توجه به نت داغون بنده . دزایی خوب هست ولی با توجه به انچه گفتم مشکل دارم باهاش . میلیتائو ucl live خوبه ؟ ترسم اینه رئال حذف شه فجیع قیمتش بیاد پایین :-" از طرفی کارلوس البرتو 87 هست اون چطوره ؟ بودجه هم 780 تا با فروش دزایی هست .

آخرین ویرایش:
دوستان من چند روزه بازی رو گرفتم سبک دفاعی بازی کاملا فرق کرده یجوری که حس میکنی بازیکنا شل و لش هستن یه مهاجم سرعتی اگه بره عمق دیگه تمومه مثل 18 و 15 حس میکنم ترکیبای خاصی بیشتر جواب میده اساتید چه ترکیبایی رو پیشنهاد میدن؟ اگه کسی توی دفاع کردن مخصوصا فیفا 20که دفاع کردن توش حتی سخت تر از قبل هم شده وارده لطفا توضیح بده که چکار کنیم که کمتر گل بخوریم و بهتر دفاع کنیم ممنون.

منی که از 12 بعد از ظهر به اون ور نمی توستم انلاین بازی کنم و همش یه خط قرمز بود و دیلی فجیع داشتم ، ساعت 9 تا 11 امشب 11 تا ریوالز بازی کردم همش 4 خط سبز و 9 تا بردم و یه باخت و یه مساوی تو دیویژن 7 بودم اومدم 6

پینگ داخلی من از سرور تهران همش 34 بود در حالی که باید زیر 20 باشه ولی الان به صورت باورنکردنی 12 :o هست که این باعث شده کوچکترین دیلی نداشته باشم و همون بازیکنایی که تا دیروز راه میرفتن ولی الان مثل موشک شده بودن پشت هم ببرم به نحوی که هر عربی دو تا می خورد میزد بیرون . پس مشکل از همین اشغالای داخلی از بس مانع میذارن سر این نت یا کمفروشی می کنن وگرنه از نظر زیرساخت مشکلی نداریم و الانم معلوم نیست چی شده به صورت موقتی وضع خوب شده و تا فردا احتمالا بر گردونن همون حالت قبلی :-&

----------------------------------

برای این تیم دفاع چی بگیرم بهتره ؟ دفاعی باشه که دریبلش مثل چابکی و ری اکشنش خوب باشه تا کند نباشه و جا بمونه با توجه به نت داغون بنده . دزایی خوب هست ولی با توجه به انچه گفتم مشکل دارم باهاش . میلیتائو ucl live خوبه ؟ ترسم اینه رئال حذف شه فجیع قیمتش بیاد پایین :-" از طرفی کارلوس البرتو 87 هست اون چطوره ؟ بودجه هم 780 تا با فروش دزایی هست .

ماشالله هرچی آبجکتیو و sbc بوده رو رفتی.... :D;)

واران بگیر بجای سانچز...

به نظرم اول قیمت پایینارو امتحان کن اگه اون چیزی که میخواستی نبود برو سراغ آیکنا...

• Like
Reactions: zerio
دوستان من چند روزه بازی رو گرفتم سبک دفاعی بازی کاملا فرق کرده یجوری که حس میکنی بازیکنا شل و لش هستن یه مهاجم سرعتی اگه بره عمق دیگه تمومه مثل 18 و 15 حس میکنم ترکیبای خاصی بیشتر جواب میده اساتید چه ترکیبایی رو پیشنهاد میدن؟ اگه کسی توی دفاع کردن مخصوصا فیفا 20که دفاع کردن توش حتی سخت تر از قبل هم شده وارده لطفا توضیح بده که چکار کنیم که کمتر گل بخوریم و بهتر دفاع کنیم ممنون.

فعلا باید بازی کنی تا قلق دفاع کردن دستت بیاد...

تقریبا هرچی از قبل یادت مونده رو بنداز دور...کلا دفاع فرق کرده ...توی این فیفا اگه بتونی بازی حریف رو بخونی تمومه دیگه...در مورد ترکیب هم 4231 بچین هم دفاعیه و حمله ای...بعد که دستت راه افتاد ترکیبتو عوض کن و هرچی خودت باهاش راحتی همونو بازی کن...من یا هر کی دیگه بگه فلان ترکیب خوبه قبول نکن ببین خودت با کدوم ترکیب بهتر بازی میکنی...

• Like
Reactions: alexamir
اون اوایل یه مدت سه دفاعه بازی کردم ولی نمیدونم چرا خوب بازی نمیکردم شایدم اشکال از نحوه بازی من بود
البته اون موقع تیمم ضعیف تر بود باس الانم یه تست بزنم این چمپیون تموم شه از فردا ریوالز وقت خوبیه واس تست کردن
تو سه دفاعه، یکی از هافبک وسطهات باید دراپ بیتوین دیفندر باشه، اونیکی استی بک باید باشه، و اونی که استی بک هستش رو استی آن اج ش کن
بال ها کات این ساید و گت بیهایند باشن ولی تو دفاع شرکت نده، بگذار نرمال باشن

شاید بعضیها اینو ندیده باشن. اینجا میزارم
How to run UOTrace
  1. Download the UO Trace program if you do not already have it.
  2. Run the program.
    • If a pop-up box appears telling you "UO Server List not found," click No.
    • OU Server list not found
  3. Click the Options menu at the top of the window, then click Advanced.
  4. Options menu, click Advanced
  5. Type easo.ea.com in the window where you see the server list. This works for most EA titles.
    • If you're having trouble connecting to Star Wars™: The Old Republic™, choose your server location from this list and test your connection to it instead of easo.ea.com:
      • East Coast: 159.153.92.28
      • West Coast: 159.153.68.252
      • Europe: 159.153.72.252
  6. Click the Trace Route button.
  7. Traceroute button in UO Trace Utility
  8. Click the Poll button when it’s done.
  9. Under the Pkts r/s column, wait for the number of packets to get up to 100 then click Stop poll.
    • The Stop poll button is the same as the Poll button.
    • stop poll
When you’re done, the UOTrace will be filled out with information about packet loss and ping times.

Understanding your results
There are a few things to keep your eye out for when running these tests.
  • High ping times: If your average ping times are often above 150ms, you’ll see slower response times in-game. If they’re over 200ms, you’ll probably have connection drops.​
  • Packet loss: If you see numbers other than 0% or 100% in the % Loss column, it means data is being lost at that point in your connection. If you see it in more than one place, or if the numbers are high, this is probably what’s causing your connection issues. Make a note of the hops where packet loss is happening, and contact your ISP to let them know about it​
  • Big differences between the best/worst ping times: This is a good indicator of an unstable connection. The difference between your best and worst ping times should be 100ms at most. If it’s more than that, that means a jittery or spiky connection.This is what causes lag in games and is the source of frustrating inconsistencies in performance. If you see this in your UOTrace, talk to your ISP about that, too.​
If you contact EA Help and an Advisor asks to see your UOTrace results:

1. Click Edit, then Copy.
  2. Open Notepad by going to All Programs > Accessories in the Start menu.
    • You can also search for Notepad in the Start menu to find it.
  3. Paste the results into Notepad and save the file where you’ll remember you put it.
Run the trace twice, save and send both sets of results to us. That way we can compare the results to get a clearer picture of what’s happening.

Follow these steps to send the files to one of our Advisors.

• Like
Reactions: ehsas1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or