FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
جواب داد تا دومین ترند بریتانیا هم پیش رفت از ترند خود فیفا و بقیه هم گذشت
View attachment 118213
View attachment 118214
View attachment 118216
View attachment 118221
فیفا به این سرعت نابود نمیشه . قبلا دلیلشو گفتم. ولی حالا که اینقدر ناراحتی @Lord Stark
چرا نیومدی یه توییت بزنی ،ایراداشو بگی،اگه جواب میداد که چه بهتر ،اگه نه. که حداقل سعیمونو کردیم.
اینکه بشینیم و ببینیم تهش میشد همون قبلی.
الان داره نشون میده چقدر براشون کریر بی اهمیت بوده که بدون رفع ایرادات کریر پچ رو بستن و میخوان بدن بیرون . یعنی تو پچ جدید ایرادات کریر رفع نشدن. ممکن هم بود اگه اینجوری نمیریختن ،تو آینده هم درست نمیشد. حداقل الان میدونن که کریر طرفدار داره. از دیروز شروع کردن با تعدادکم ،که خودم هم تو رددیت بودم تا ظهر اومدن ،یه چرت و پرتی تحویل دادن.
_________
تو رددیت گفتن بریزین تو توییتر . به ترند دوم بریتانیا رسیدیم تا بالاخره جواب دادن. 46 تا خودم فقط توییت زدم.
یه جاهایی حق گرفتنی است . ea آدم نیست.جایی هم نداریم بریم توش کریر و اینا بزنیم. رقیبش واقعا ضعیفه.پس مجبوریم همینو زورش کنیم از ترس آبروش ،پاشه بیاد و اینو درست کنه
وقتی قطع امید میکنی از بازی دیگه توئیت زدن اهمیتی پیدا نمیکنه اینا تا همینجا هم یه قول ساده هم برای رفع مشکلات کریر ندادن! امسال قطعا فیفا امتیازات افتضاحی خواهد گرفت بازی رسما خراب و ناقصه! فیفا نابود شدنی نیست؟ از این گنده ترش هم نابود شدن بازی که کرش میکنه و سازنده هاش هم به شخمشون گرفتن قطعا تو یکی دوسال نابود میشه رقیبش هم ضعیف باشه یا قوی مهم نیست هرچند همون بازی ضعیف این گندکاری های فیفارو نداره و داره به صورت نرمال ران میشه حالا خواهیم دید که چیکار میکنن ... کارگردان فیفا بیشتر به روسای کارتل های مواد مخدر مکزیک شباهت داره تا یه توسعه دهنده نمیتونه 2 کلمه انگلیسی حرف بزنه! میری توئیت میزنی که مشکل حل بشه؟! همونطور که مدل مدیریتی ایران خودرو این شرکت رو به نابودی و ورشکستگی رسونده EA هم به زودی به همین سرنوشت دچار میشه فقط باید صبر کنی مگر اینکه تغییر مسیر بدن و رویه شون عوض بشه.

• Like
Reactions: rahyarpaul
دوستان ممکنه ea بن کرده باشه ایرانو؟
من صبح کانکت میشدم ولی الان نمیشه.
همون اولش هم میزنه که کانکت نمیشه. ینی اصلا مکث نمیکنه. به لایو وصلم ولی سرور ea نه

دوستان ممکنه ea بن کرده باشه ایرانو؟
من صبح کانکت میشدم ولی الان نمیشه.
همون اولش هم میزنه که کانکت نمیشه. ینی اصلا مکث نمیکنه. به لایو وصلم ولی سرور ea نه
احتمالش هست، بله
مثه pes

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• Sad
Reactions: aslirezahddd
فکر نمیکنم فیلتر کرده باشن چون توی ps4 انگار مشکلی نداره apex کلا روی همه کنسولا مشکل داشت
من 2 تا از دوستام هم تو لایو دیدم تو اولتیمیتن دارن بازی میکنن ولی من نمیتونستم وصل شم به بازی
احتمالا از همون dns ها باشه

خب بعد از تجربه ۴ ساعته از آلتیمیت تیم نظرمو میگم:

نقاط منفی بازی :

سرعت بازی بالانس نیست و بعضی بازیها مثل موشکه بعضی بازیها نرمال و کند میشه !! این موضوع اصلا توی مودهای دیگه بازی مثل کریر مود نیست.
یک سری شوتها خیلی قوی و عجیب با موج و پیچش زیاد و غیر طبیعی در بازی از سوی بعضی بازیکنا زده میشد که احتمالا با آبدیت بعدی حلش کنن ! طوری بود این شوتها که از تعجب هاج و واج میموندم تا چند ثانیه:)

نقاط مثبت بازی :

من چند ساله آلتیمیت نزدم و الان میتونم با قاطعیت بگم آلتیمیت تیم فیفا ۲۰ خیلی متنوع و جذابه ، اینقدر آپشن و تنوع داره که اگه بخواین همه رو هر روز بازی کنید نمیرسید مگه از کار و زندگیتون بگذرید. چالش و چلنج های خیلی خوبی داره ، بخش های سینگل پلیر هم خیلی خوب ساختن و مسابقات اسکواد واقعا هیجان داره چون با تکمیلشون میتونی جایزه هفتگی بگیری ، قسمت آنلاین بازی هم واسه منی که ایران نیستم نظرم به دردتون نمیخوره چون اینجا اینترنتم عالیه و با پینگ ۲۰ بدون هیچ دیلی و لگ بازی میکنم. به نظرم آنلاین بازی خیلی کامله و در مقایسه با بقیه بازیهای ورزشی خیلی مچ میکینگ عالی و سریعی داره .

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

• Like
Reactions: aslirezahddd
دوستانی که مثل من واسه ورود به fut web مشکل دارند الان با ساپورت EA چت کردم و گفت که باید یه مقدار بیشتر بازی کنید تا بتونید وارد fut web app بشید. IMG_20190927_230712.jpg Screenshot_2019-09-27-23-06-41.jpeg

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

وقتی قطع امید میکنی از بازی دیگه توئیت زدن اهمیتی پیدا نمیکنه اینا تا همینجا هم یه قول ساده هم برای رفع مشکلات کریر ندادن! امسال قطعا فیفا امتیازات افتضاحی خواهد گرفت بازی رسما خراب و ناقصه! فیفا نابود شدنی نیست؟ از این گنده ترش هم نابود شدن بازی که کرش میکنه و سازنده هاش هم به شخمشون گرفتن قطعا تو یکی دوسال نابود میشه رقیبش هم ضعیف باشه یا قوی مهم نیست هرچند همون بازی ضعیف این گندکاری های فیفارو نداره و داره به صورت نرمال ران میشه حالا خواهیم دید که چیکار میکنن ... کارگردان فیفا بیشتر به روسای کارتل های مواد مخدر مکزیک شباهت داره تا یه توسعه دهنده نمیتونه 2 کلمه انگلیسی حرف بزنه! میری توئیت میزنی که مشکل حل بشه؟! همونطور که مدل مدیریتی ایران خودرو این شرکت رو به نابودی و ورشکستگی رسونده EA هم به زودی به همین سرنوشت دچار میشه فقط باید صبر کنی مگر اینکه تغییر مسیر بدن و رویه شون عوض بشه.
یکی از هفت گناه کبیره نا امیدیه.
به جایی یه هشتگ رسید
که یورو گیمر و give me sport و sport bible و realsport و ... خبرشونو زدن
ea ای که دیروز بعد از اینکه فهمید شروع کردن به اینکه ریفاند کنند ،قوانینو ریفاندو حذف کرد از تو فرومش ،بعد فروم کریر رو بست و تاپیکاشو حذف کرد
بالاخره بعد از اینکه ترند شد و ترند دوم بریتانیا شد و تو آمریکا جزء 20 تا شد
با یه لیست درخواست و بقیش هم خودمون مینوشتیم و همدیگه رو retweet میکردیم تا ea ای که اصلا براش کریر مهم نبود بخاطر اینکه دید خبرش بولد شد.اومد گفت باشه ،درستش میکنیم.
_________
ea یه التیمیت داره که قشنگ براش درآمد داره و بخاطر همونم نابود شدنی نیست ،یه غول بزرگ شده فیفا.
ماها که ریختیم همه به دنبال رفع باگ بودند کسی چیز اضافه نمیخواست.
بقیه همه اوکی و خوشحال بودند.
با همین ده میلیون فیفا سودشو عالی کرده . بقیه سود رو سود هست.
ea طرفدارای التیمیتشو امسال قشنگ راضی کرده،مشکلات سرور هم فقط به روز اول و ترنسفر خلاصه شد که چند ساعته حل شد .هیچکی نه دنبال فیزیکک بازیه ،نه دنباله توپه و نه بقیه چیزا.
اگه بودند عین همین بار قضیه رو بزرگگ میکردند ea یه تغییری میداد.بقیه هم به دنبالش نیستن ،یکی دو بار هم گفتم استقبالی نشد.
برا اون کم مخاطبا زده به کوچه علی چپ و ولشون کرده

اگه آلتیمیت بازی میکنین باید خط حملتون فقط بازیکنای سرعتی باشن
دفاع کردن خیلی سخت شده من اولین بازی توو آنلاین 8 تا خوردم یکی فیلفرد زاها با جیمی واردی داشت خط حملش هر پاس توو عمقی میداد تک به تک میشد:|
ولی چند دست بازی کنین بهتر میشه بازیتون ولی اگه غفلت کنین گلو خوردین
اسکواد بتل هم نسبت به پارسال تیمای قویتری رو میزاره و دیگه اینجوری نیست که مثلا توو یه ترکیب ببینین یه مهاجم وایساده جای دروازه بان مث پارسال و اینکه درجه های سختی بالا واقعا سخته بازی کردن
خیلی اپشن های مختلفی اضافه شده به التیمیت که همش شمارو درگیر میکنه و خسته کننده نیس
یه نکته منفی اینه که شوت ها بعضی وقتا عجیب غریبن عین موشک
دیلی و تاخیر هم که همیشه واسه ما ایرانیا هست دیگه در حد صدم ثانیه هم باشه توو فوتبال تاثبر گذاره و بازیتونو اونجوری که باید باشه نمیتونین انجام بدین

آخه مگه مسئول فیلترینگ بیکاره بیاد بشینه از این همه چیز سرور بازی‌ فیفارو فیلتر کنه. اونم روز انتشار بازی:Rolleyes:
اصلا فیلترینگ پروسه داره تا بخواد فیلتر بشه کم کم یه هفته طول میکشه.

اگه بن کرده باشن، صد در صد از اونطرف بن کردن. مثل Origin

بیچاره اونایی که پیش خرید کردن

آخرین ویرایش:
آخه مگه مسئول فیلترینگ بیکاره بیاد بشینه از این همه چیز سرور بازی‌ فیفارو فیلتر کنه. اونم روز انتشار بازی:Rolleyes:
اصلا فیلترینگ پروسه داره تا بخواد فیلتر بشه کم کم یه هفته طول میکشه.

صد در صد از اونطرف بن کردن. مثل Origin
گویا یه سری ها وصل میشن.اگه بن باشه، همه باید مشکل داشته باشن.
بعضیا از کشور های اطراف عم کامنت گزاشته بودن.
خاورمیانه گویا مشکل داره فعلا

گویا یه سری ها وصل میشن.اگه بن باشه، همه باید مشکل داشته باشن.
بعضیا از کشور های اطراف عم کامنت گزاشته بودن.
خاورمیانه گویا مشکل داره فعلا
اره منظورم اینه مشکل از داخل کشور نیست.

کلا ایکس باکس برای ایرانیا زیاد کرم ریزی میکنه. بعید نیست بن کرده باشن.

اره منظورم اینه مشکل از داخل کشور نیست.

کلا ایکس باکس برای ایرانیا زیاد کرم ریزی میکنه.
نه اخه الان من به لایو وصل میشم. ولی به سرور ea وصل نمیشم. فک کنم مختل شده تو خاورمیانه سرور های ea. نه مشکل بن هستش نه فیلتر

نه اخه الان من به لایو وصل میشم. ولی به سرور ea وصل نمیشم. فک کنم مختل شده تو خاورمیانه سرور های ea. نه مشکل بن هستش نه فیلتر
خداکنه اینجوری باشه.
من چندوقت پیش میخواستم لاگین کنم میگفت توی منطقه غیرمجازید مجبور شدم دی ان اس عوض کنم. هنوزم که دی ان اس رو‌میبرم روی دیفالت همون ارور رو میده :|
دیگه خیلی بیکارن و‌ همچنین بیمارن که میشینن آی پی ایران رو‌ بن میکنن.

سلام
کسی مشکل با گیم پد ps4 داره ؟
فیفا 19 با کابل گیم پد ps4 رو وصل میکردم به pc هیچ مشکلی نداشت

اما الا فیفا 20 وقتی میره توی منو بدون اینکه کاری کنیم خودش شروع میکنه به چپ و راست رفتن توی منو ها و ...

راه حلی واسه این مورد کسی سراغ داره؟ مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or