FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
یک یا خدای ویژه، اگه از باخت امتیاز گرفتی که خوشا به سعادتت، والله من تا همین دیشب هم باخت رو زیر 35 امتیاز کسر نکرده، برد رو بالای 30 امتیاز بهم نداده، و مساوی ها رو هم همه رو از دم بیت 1 تا 9 پوینت کم کرده
نه Skill Rating منظورم نبود... منظورم Weekly Score بود اونی که نوشته Points

ح
ینی 21.30 به وقت ما
کلا هرسال 10 تا ساعت اعلام میشه آخرش همون وسط مسطا دمو میاد .قفل ساعت خاصی نباید شد .اینو روال گذشته اومدن دمو میگه
کانال های فارسی گفتن که فردا ۶:۳۰ عصر میاد (قطعا فردا میاد ولی تایمی مشخص نیست

• Like
Reactions: Siamak61
اره،دو سه صفحه قبل گفته بودم که تاریخ عوض شده.اما فقط یکی دو سایت کار کردند ،برا همین ممکنه حالا قطعی نباشه.
اما دموهای نسخه پیشین عموما سه شنبه میومد برا همین احتمال عرضه فردا زیاده.

1.بازیهای مهم ،دربی.ابتدای فصل ،میانه فصل ،تو وضعیتهای مانند نتیجه نگرفتن و ....
2.نه.بازیکن مثل اینکه شروع میکنه
3.اورال رو پایین میاره،روحیه بازیکنها رو هم کاهش میده.مورال پایین میاد
4.قبلا هم پیشنهاد میدادن،زیاد نبود ولی میومد

هنوز تو سایتها میزنن 12
ولی اگه فردا بیاد همون 6:30 عصر میاد.
احتمالا با ریتینگها تاریخ بدن
مورد شماره ۴ ، من هر چقدر فیفا کریر زدم هیچ پیشنهادی به جز مربیگری تیم های ملی برام نمی اومد، فقط خودم باید میرفتم به تیمهای بی مربی پیشنهاد میدادم که غیر واقعیه!

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

نه بیا تم هم عوض نکنند :))
اخه تغییر یه تم و پوسته اینقدر سخته که جز تغییرات حساب میکنی؟
تم رو رندوم عوض نکردن که! مطابق با تم های واقعی لیگ جزیره انگلیس و لالیگا اسپانیا و ... هستش، همین چیزای جزئی رو هم نمیکردن در چند سال اخیر اما امسال به خیلی نکات ریز و درشت توجه کردن

طبق ممعمول دموی بازیخوبه و همه راضین بعد که خود بازی بیاد با چند تا اپدیت دوباره میشه فیفا 15
فیفا 15 باز خوب بود یه باگ داشت 18 که اول باگ بود بعد دست و پا در آورد 19 هم یه سری باگ قیچی و فینس شوت و هد همون روز اول داشت که یه سریا مرتفع شدن، یه سری دیگه مثل الدورادو و فینس شوت با تایم فینیشینگ با آپدیتها اضافه شدن

مورد شماره ۴ ، من هر چقدر فیفا کریر زدم هیچ پیشنهادی به جز مربیگری تیم های ملی برام نمی اومد، فقط خودم باید میرفتم به تیمهای بی مربی پیشنهاد میدادم که غیر واقعیه!

برا من پیشنهاد میاد ،زیاد نیست ولی هست.فصلی دو سه تا میاد.
پیشنهادات اصولا رو به بالا هست ممکنه رفتی یه تیمی مثل رئالی چیزی گرفتی ،خوب بالاتر نیست یا ممکنه ایمیلهات رو چک نکردی

تغییرات ظاهری خوبه ولی در کل خیلی چیز خاصی محسوب نمیشه یکسری از تغییراتی که بولد کردند مثل همین تم یا خبرهای لایو ،تغییرات ظاهری هستند اگه بخوایم تغییرات اصلی رو بگیم:
به همون مورال و کاستومایز مربی ،اضافه شدن چندین استادیوم ،یه بهبود نسبی و کم در منو ،دولیگ جدید،افزودن گزارشگر و قولی که دادن که لیگها شبیه سازی بشن
تو رفع ایرادات بود که (تو اون 50 تغییر و ویدیویی که مد نظرت بود اشاره نشد)لیگهای مثل اتریش که شکل مسابقاتشون متفاوته رو شبیه سازی کردن.
لیگهایی مثل اتریش و اسکاتلند (که این دومی رو pes پارسال بود و قول شبیه سازی داده بودن ولی اجرا نکردند)بعضا دو سه مرحله ای هستند و شبیه سازی و برنامه ریزیشون کمی سخته که امسال حداقل گفتن اتریش شبیهسازی شده
همچنین به رفع ایراداتی مثل برنامه ریزی درست مسابقات که ایراداتی داشت ،نرخ ترانسفر پایین مدافعین و ... هم اشاره شد
باید دید ترانسفر و هوش مصنوعیش رو بهبود دادن یا نه و ...
انشاالله که با یه کریر خوب و سخت امسال مواجه باشیم تو بحث نقل و انتقالات

برا من پیشنهاد میاد ،زیاد نیست ولی هست.فصلی دو سه تا میاد.
پیشنهادات اصولا رو به بالا هست ممکنه رفتی یه تیمی مثل رئالی چیزی گرفتی ،خوب بالاتر نیست یا ممکنه ایمیلهات رو چک نکردی

تغییرات ظاهری خوبه ولی در کل خیلی چیز خاصی محسوب نمیشه یکسری از تغییراتی که بولد کردند مثل همین تم یا خبرهای لایو ،تغییرات ظاهری هستند اگه بخوایم تغییرات اصلی رو بگیم:
به همون مورال و کاستومایز مربی ،اضافه شدن چندین استادیوم ،یه بهبود نسبی و کم در منو ،دولیگ جدید،افزودن گزارشگر و قولی که دادن که لیگها شبیه سازی بشن
تو رفع ایرادات بود که (تو اون 50 تغییر و ویدیویی که مد نظرت بود اشاره نشد)لیگهای مثل اتریش که شکل مسابقاتشون متفاوته رو شبیه سازی کردن.
لیگهایی مثل اتریش و اسکاتلند (که این دومی رو pes پارسال بود و قول شبیه سازی داده بودن ولی اجرا نکردند)بعضا دو سه مرحله ای هستند و شبیه سازی و برنامه ریزیشون کمی سخته که امسال حداقل گفتن اتریش شبیهسازی شده
همچنین به رفع ایراداتی مثل برنامه ریزی درست مسابقات که ایراداتی داشت ،نرخ ترانسفر پایین مدافعین و ... هم اشاره شد
باید دید ترانسفر و هوش مصنوعیش رو بهبود دادن یا نه و ...
انشاالله که با یه کریر خوب و سخت امسال مواجه باشیم تو بحث نقل و انتقالات
لیگ هند مگه فقط برای نسخه موبایل نبود؟

• Like
Reactions: rahyarpaul
فکر کنم دمو رفت واسه فردا گفتیم تعطیلیه دمو میزنیم حیف ..
دو سه تا کانال دیدم کار کردن این خبرو
دوستان اگه اطلاعات دارید خبر بدید ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

مگه اونجا با مناسبتهای قمری و شمسی کار میکنن مگه؟
من هیچ جایی ندیدم اینو.

خبر رسمی ای از ea منتشر نشده که امروز دمو میاد البته براندون اسمیت خبر داده امروز روزه عرضه دموعه.. اگر هم بیاد عصر یا غروب میاد

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

لیگ هند مگه فقط برای نسخه موبایل نبود؟
yes،گفتن از نسخه های بعدی میاد رو پلتفرم اصلی
تو اوایل گفتن رو پلتفرم های دیگه میاد بعد khelnow دوباره رد کرد حرفشو و گفتتایید شده رو موبایله و تو نسخه های بعدی میاد.
پیر شدیم و فراموشکار. :D

اگه بیاد امروزه.اگه نه،پنجشنبه
corey andress که تا حالا چیزی نگفته ،آخرین توییتش هم ماله یه ساعت پیش بود.
و هر کی هم میپرسه دمو ،جواب نمیده.
برنامه هر سال ea هست.یه تاریخ درست و ححسابی نمیده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or