FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
خامس و کروس چرا سرعتشون اینقدر کمه؟عملا به هیچ دردی نمیخورن که!!
این بیل با اینکه 85 شده از کریم 87 امارش بهتره!! :D:| مگه میشه.مسخره کردن خودشونو
کلا لالیگا رو ضعیف درست می کنن . من خودم پارسال نمی دونستم با لالیگا شروع کردم بیچاره شدم . فقط لیگ برتر. شما تو 19 فقط یه مقایسه بین tots لیگ برتر و لالیگا و سرعت بازیکنان لالیگا بکن همه چی دستت میاد .

• Like
Reactions: Siamak61
کلا لالیگا رو ضعیف درست می کنن . من خودم پارسال نمی دونستم با لالیگا شروع کردم بیچاره شدم . فقط لیگ برتر. شما تو 19 فقط یه مقایسه بین tots لیگ برتر و لالیگا و سرعت بازیکنان لالیگا بکن همه چی دستت میاد .
بنظرم برای اوایل بازی لالیگا بهتره.مضلا بیل و واران و مارسلو بازیکنای خوبین.قیمتشونم مناسبه

• Like
Reactions: zerio
پارسال چپ اصلا نداشت امسال هازارد هست، من 15 و 16 اسکواد رءال داشتم بدون کریس بهترین نتایجم مال اون سالهاست، البت امسال ایتالیا هم خیلی خوبه تازه یک سوم انگلیس هست، انگلیس کشکی بردنش بالا خیلی هم الکی گرونه ولی قبول دارم باگه الخصوص تو حمله‌

• Like
Reactions: zerio
دوستان این حرفی که گفتن داخل fut بتل پس هست بالاخره واقعیت داره یا شایعه بودش؟
و قیمت بتل پسش چنده؟طبیعتا" ea مفتی نمیذاره تو بازی

بی صبرانه منتظر فیفا 20 و مخصوصا بخش آلتیمیت هستم.منی که سالها فقط کریر بازی میکردم پارسال فقط آلتیمیت زدم حتی با انواع و اقسام ایرادها و هندیکپ ولی بازم منتظرم.
لامصب هیچی فیفا نمیشه.فقط امیدوارم مشکلات حل شده باشه.از الان یه ظ3 خریدم و روزشماری میکنم بازی بیاد.
پ.ن:از موسس محترم تاپیک عاجزانه خواهش میکنم فکری به حال این پست اول تاپیک بکنه:((یه ربع طول میشکه تا بیایم پایین صفحه!!

بی صبرانه منتظر فیفا 20 و مخصوصا بخش آلتیمیت هستم.منی که سالها فقط کریر بازی میکردم پارسال فقط آلتیمیت زدم حتی با انواع و اقسام ایرادها و هندیکپ ولی بازم منتظرم.
لامصب هیچی فیفا نمیشه.فقط امیدوارم مشکلات حل شده باشه.از الان یه ظ3 خریدم و روزشماری میکنم بازی بیاد.
پ.ن:از موسس محترم تاپیک عاجزانه خواهش میکنم فکری به حال این پست اول تاپیک بکنه:((یه ربع طول میشکه تا بیایم پایین صفحه!!

خداکنه بشه سوییچ یوزر کرد والا ول معطلیم

Sent from my iPhone using Tapatalk

کسی چرا اشاره ای به حدود ۵۰ تغییر عالی و جدید بخش کریر مود نمیکنه؟! تغییرات زیادی دادن اگه حال و حوصله دارین لیست وار بذارین اگه نه تا خودم بذارم سر فرصت با تصاویرش

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
کسی چرا اشاره ای به حدود ۵۰ تغییر عالی و جدید بخش کریر مود نمیکنه؟! تغییرات زیادی دادن اگه حال و حوصله دارین لیست وار بذارین اگه نه تا خودم بذارم سر فرصت با تصاویرش

تغییراتو گذاشتیم ولی پنجاه تا نمیشد.
نمیدونم چجوری حساب کردی
5 تا تغییر بوده .
مگه اینکه بشینی اینجوری بگی
1.تم لیگ برتر
2. تم لیگ فرانسه
3.تم لیگ امریکا
4.تم بوندس لیگا
و ....
-_____________________
یکسریهاش هم فقط رفع ایراد بوده که تغییرات محسوب نمیشه
دو تا تغییر دیگه هم اضافه شدن لیگ هند و رومانی بوده که قبلا گفتیم.

توو این ویدیو همون طور که بالا گفتم هر تغییری رو میاد به صورتهای مختلف بارها میگه
تم لییگها رو با 6 عنوان گفت یا مصاحبه مربیها رو 5 بار گفت
کاستومایز مربی رو به 5-6 حالت گفت و ...

آخرین ویرایش:
تغییراتو گذاشتیم ولی پنجاه تا نمیشد.
نمیدونم چجوری حساب کردی
5 تا تغییر بوده .
مگه اینکه بشینی اینجوری بگی
1.تم لیگ برتر
2. تم لیگ فرانسه
3.تم لیگ امریکا
4.تم بوندس لیگا
و ....
-_____________________
یکسریهاش هم فقط رفع ایراد بوده که تغییرات محسوب نمیشه
دو تا تغییر دیگه هم اضافه شدن لیگ هند و رومانی بوده که قبلا گفتیم.

• Like
Reactions: rahyarpaul
چند تا سوال از بخش کریر :

۱-مصاحبه قبل و بعد از بازی برای همه بازیها هست یا فقط بازیهای مهم؟
۲- میشه هر وقت خواستیم با بازیکن خاصی صحبت کنیم یا فقط وقتی بازیکنا چیزی بگن ما میتونیم جواب بدیم؟
۳- کاربرد روحیه تیمی چیه؟ تاثیر واقعی روی عملکرد تیم داره یا فقط جو و اتمسفر باشگاه رو تحت تاثیر میذاره؟
۴- پیشنهاد از سایر تیمها برامون میاد که مربیشون بشیم یا بازم مثل فیفا های چند سال اخیر خودمون باید بریم به تیمهای بی مربی درخواست و پیشنهاد مربی شدن بدیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or