من ادامه میدم چون داری بازم اشتباه میکنی و اتفاقا پست هایی که گذاشتیم اسپم نیست و درباره لایسنس ها و این داستان ها هستش و شما شک نکن اسپم بود من خودم ادامه نمیدادم و کلا پست اسپم تو کار من یکی نیست .
خب دیدی !!! اینم شد مثل لیگ ایتالیا و یووه و .... و منتظر این پستت بودم که به شما نشون بدم سر یه چیزی اشتباه میکنی اصلا دوست نداری سر اون مورد ازش عقب نشینی کنی و الان دیگه آهسته آهسته کارت داره به افترا و .... میرسه . نگفتم تو همه چیز واردم و هیچ وقت هم چنین ادعایی نداشتم و تو هزار چیز هستش که اطلاعات ضعیفی دارم مثل ماشین و خیلی چیز های دیگه و وقتی برم تو تاپیکش به صحبت های کسایی که وارد هستن گوش میدم و یاد میگیرم !! این از این دوست گرامی .
ولی تو چیزی که مطمئنم این رو عقب نشینی نمیکنم به دلیل این که داشتی اطلاعات اشتباه میدادی سر یه مواردی و بازم داری برای خودت اون نوشته به اون راحتی رو ترجمه میکنی اون طوری که دلت میخواد و اصلا شوکه کنندست
و الان برات مصاحبه و ترجمه و ... دقیقا چیزی رو میذارم و میخوام بدونم دیگه چه چیزی برای گفتن داری ! داستان انحصار لیگ اسپانیای شما هم دقیقا مثل همون یوونتوس و ... شده !
و این هم منبع رسمی دیگه درباره لایسنس انحصاری لیگ اسپانیا و مصاحبه با مدیر بخش اروپا سری PES به نام Lennart Bobzien
منبع :
How EA And FIFA Beat Konami And PES To Football's Biggest Licenses
مصاحبه در زمان PES 2019 هستش دوستان . که همون جا کونامی سخت تلاش میکرد لیگ اسپانیا رو فول لایسنس کنه ولی EA دید کونامی میخواد این لیگ رو فول لایسنس کنه به همین سو EA رفت این لیگ رو انحصار کرد و کار رو تمام کرد .
متن انگلیسی :
View attachment 113107
ترجمه همین تیکه هایی که گذاشتم و امیدوارم دوستان دیگه هم استفاده کنن :
چرا کونامی ورژن رسمی آرسنال و لیورپول را در داخل بازی قرار داده اما خبری از دیگر تیم های لیگ جزیره نیست؟
Lennart Bobzien : لیگ جزیره به صورت رسمی قرارداد همکاری باEA امضا کرده است، برهمین اساس ما قادر به استفاده از تیمهایPremier League نیستیم. با این حال ممنوعیتی برای استفاده از لیگ اسکاتلند وجود ندارد، برهمین اساس هم ما از آن استفاده میکنیم هم EA. لیگ جزیره استثنایی در این مورد قائل شده است. آنها اعلام کردند ما میتوانیم لیگ را به صورت لایسنس نشده در بازی قرار دهیم. آن هم بدین صورت که تمام تیمها در بازی حضور دارند، اما نام اصلیشان را نمی توانیم به کار ببریم به عنوان مثال تیم منچستر یونایتد را با نام Man Red در بازی قرار دادیم. این محدودیت تنها مربوط به نام تیمها است و ما مشکلی از بابت نام بازیکنان نداریم. به عنوان مثال نام پوگبا، در بازی هم پوگبا است، لذا دیگر مانند روزهای PES 2 مجبور به قرار دادن نامهای فانتزی نیستیم. ما از لایسنس خود برای اسکن کامل چهره و ویژگی های بازیکنان استفاده میکنیم، زیرا Premier League این اجازه را به ما داده است. از سوی دیگر تیمها را به صورت لایسنس نشده میتوانیم در بازی داشته باشیم. بر اساس سیاستهای لیگ برتر ما تنها میتوانیم دو تیم لایسنس شده در اختیار داشته باشیم . این تعداد هیچ گاه در اختیار ما نبوده و نیست بلکه تصمیم گیری درباره آن مربوط به سیاست های لیگ برتر است. برهمین اساس کاری از دست ما ساخته نیست. محدودیت ها در بوندس لیگا چند قدم جلوتر است و حق لایسنس آن به صورت 100 درصد در اختیار EA است لذا ما حتی با استفاده از نام تقلبی هم نمیتوانیم بوندس لیگا را در بازی خود داشته باشیم. ما میتوانیم دست خود را به سوی تمام تیم ها دراز کنیم اما در رابطه با بوندس لیگا تنها سه تیم و در لیگ جزیره حق انتخاب دو تیم را داریم.
ترجمه این بخش همراه با متن انگلیسی
View attachment 113109
کونامی در این میان چه میتواند بکند؟ آیا قرارداد رقیب ( فیفا ) با لیگ جزیره موجب توقف کونامی در گرفتن حق لایسنس تیم های دیگر شود؟
Lennart Bobzien : در حال حاضر لیگ جزیره به صورت کامل خود را لیگ اختصاصی یک بازی نکرده است ( منظورش اینه نام بازیکن ها و اسم تیم فیک تیم ها در در بازی های دیگه ازشون استفاده کنن یعنی نام و قدرت بازیکنا فیک نیست و میشه هر تیم لیگ برتر رو به صورت نام فیک فیک در بازی گذاشت ) یکی از مهمترین دلایل آن هم این است که لیگ جزیره، بزرگترین لیگ فوتبال جهان است و تاحدودی طبیعی است که دست اندرکاران لیگ به طرفداران هر دو بازی با دید نسبتا برابر نگاه کنند. به عنوان مثال من به شخصه طرفدار تیم کریستال پالاس هستم و دوست دارم این تیم و بازیکنانش را به صورت کامل و دقیق در هر دو بازی ببینم.
ترجمه این بخش همراه متن انگلیسی
View attachment 113110
آیا چنین وضعیتی در لالیگا هم صادق است؟
Lennart Bobzien : دقیقا. در لالیگا هم وضعیت به همین منوال است. شما نمیتوانید لیگ را کاملا لایسنس کنید و میتوانید مشابه لیگ جزیره رفتار کنید و میتوانید به صورت نام های فانتری تیم ها را در بازی قرار بدهید .
خب پس به نظر میآید لالیگا قراردادی انحصاری با EA دارد اما در این میان شما هم می توانید برخی از تیم ها را به صورت رسمی در بازی خود قرار دهید
Lennart Bobzien : بله درست است.