FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
بازیکنان level 30 که میده خودش
این روند رشد قیمت تو بعضی مواقع خیلی عجیبه . برای این پنجشنبه چون میدونستم من سیتی و یونایتد بازی دارن و تو marquee matchups چالشش میاد از بازیکنان ارزون هر دو تیم چندتا بازیکن گرفتم (ریسک نکردم و از هر کدوم 10 تا) . در حالی که در چالش بازیکن هر دو تیم رو می خواد براوو و فودن قیمتشون نجومی شد اما مگوایرر و شاوو قیمت تکون نخورد . چطوریه ؟ چرا فقط من سیتی کشید بالا؟

این روند رشد قیمت تو بعضی مواقع خیلی عجیبه . برای این پنجشنبه چون میدونستم من سیتی و یونایتد بازی دارن و تو marquee matchups چالشش میاد از بازیکنان ارزون هر دو تیم چندتا بازیکن گرفتم (ریسک نکردم و از هر کدوم 10 تا) . در حالی که در چالش بازیکن هر دو تیم رو می خواد براوو و فودن قیمتشون نجومی شد اما مگوایرر و شاوو قیمت تکون نخورد . چطوریه ؟ چرا فقط من سیتی کشید بالا؟
نمیدونم من تو کار اینوست و دلال بازی نیستم زیاد

• Like
Reactions: zerio
اونم عوض کردیم باز نشد.دروپ این مچ رو میره ولی از داخل کلاب نمیره
سرورای بازی رو چک کنید جای داغون نباشه. بعد موقعی که خواستید سرچ بزنید از آخرین پنجره ی سمت راست حالت بازی رو بزارید رو league match ممکنه اونو رو کاپ گذاشته باشید کاپم پلیراش کمن.

• Like
Reactions: AM!R and malek911
هیچ وقت فاز اونایی که میان ناله میکنن که دیلی داریم و لگ داریم و نت داغونه و نمیشه بازی کرد رو نمیفهمم! خب چرا میرین بازم پلاس یا گلد میخرین؟! :|:unamused:

این دیلی پدر ما رو در اورده
من اوایل فکر میکردم انلاین مشکل هست ولی تو کیک افم میبینم دیلی هست دسته یکی رفیقام قرض کردم درست نشد مانیتور یکی دیگه رو گرفتم همون بود نت عوض کردم فرقی نکرد
میتونه از کابل HDMI باشه ؟ میتونه از جریان برق خونه باشه ؟
ویکند نمیشه بازی کرد دیگه این اسکواد بتل چطوریه ؟ افلاینه ؟ عین ویکند 30 بازی باید کرد ؟

این دیلی پدر ما رو در اورده
من اوایل فکر میکردم انلاین مشکل هست ولی تو کیک افم میبینم دیلی هست دسته یکی رفیقام قرض کردم درست نشد مانیتور یکی دیگه رو گرفتم همون بود نت عوض کردم فرقی نکرد
میتونه از کابل HDMI باشه ؟ میتونه از جریان برق خونه باشه ؟
ویکند نمیشه بازی کرد دیگه این اسکواد بتل چطوریه ؟ افلاینه ؟ عین ویکند 30 بازی باید کرد ؟
داداش اگه منظورت تاخیر در پاس دادن و شوت و تکل و... هست، هیچ ربطی به این چیزایی که گفنی نداره. شاید به تنظیمات دسته ربط داشته باشه.

مگه‌شما با بازی های دیگه هم این مشکل رو داری؟

اما اگه کلا بازی کنده (مثل وقتی که گرافیک pc بازی رو نمیکشه) میتونه از اینایی که گفتی باشه یا کنسولت خراب شده باشه.

داداش اگه منظورت تاخیر در پاس دادن و شوت و تکل و... هست، هیچ ربطی به این چیزایی که گفنی نداره. شاید به تنظیمات دسته ربط داشته باشه.

مگه‌شما با بازی های دیگه هم این مشکل رو داری؟

اما اگه کلا بازی کنده (مثل وقتی که گرافیک pc بازی رو نمیکشه) میتونه از اینایی که گفتی باشه یا کنسولت خراب شده باشه.
بازی های دیگه تست نکردم کلا فیفا دارم فقط

دوستان لطفا یکی جواب بئه
در مورد کریر من اپدیت ها رو انجام دادم همه رو ولی اصلا جام باشگا های جهان نیست حالا چه لایسنس چه فیک اما بعد اپدیت از اول شروع نکردم پمیخواستم بدونم اصلا باید باشه این جام تو تقویم یا کلا نیست

وسط ناله های دوستان التیمت باز بگم که کریر جدیدی رو با تیم ویمبلدون از دسته سوم انگلیس شروع کردم با بودجه ۱/۵ میلیون پوند!:D کریر بازها میدونن چه حالی میده با این تیمها بازی کردن و رفتن بالا:x

• Like
Reactions: u.s.a and ehsas1
بازی های دیگه تست نکردم کلا فیفا دارم فقط
اگه فکر میکنی لگ و کندی از سمت کنسول و ایناست میتونی یه حافظه ssd بندازی بعد تست بزنی.حالا ما که کریر باز هستیم این مشکل برا ماها نیست
دوستان لطفا یکی جواب بئه
در مورد کریر من اپدیت ها رو انجام دادم همه رو ولی اصلا جام باشگا های جهان نیست حالا چه لایسنس چه فیک اما بعد اپدیت از اول شروع نکردم پمیخواستم بدونم اصلا باید باشه این جام تو تقویم یا کلا نیست
برا منم نیست.نمیدونم داستان چیه
وسط ناله های دوستان التیمت باز بگم که کریر جدیدی رو با تیم ویمبلدون از دسته سوم انگلیس شروع کردم با بودجه ۱/۵ میلیون پوند!:D کریر بازها میدونن چه حالی میده با این تیمها بازی کردن و رفتن بالا:x
والا ما الان سر قهرمان شدن با تیم های قوی مشکل داریم چه برسه اون تیمها :D
ولی اره درست میگی.تا پارسال از دسته 4 برمیداشتم و شروع میکردم.تیمه قشنگ له بود و با کاردک باید جمعش میکردم.اما امسال با اون تیمها رو درجه سختی آلتیمیت باید برای نیفتادن جنگید :))

والا ما الان سر قهرمان شدن با تیم های قوی مشکل داریم چه برسه اون تیمها :D
یه کم بازی کنی میاد دستت
من تو این یکی دوماه همه جامارو درو کردم خداییش خیلی حال داد
با بارسلونا و یوونتوس رو world class هرچی جام بود تو فصل اول گرفتم هیچ بازی ای رو هم ریست نکردم
به نظرم ادم اگه یه بازی رو هم ریست کنه بیمزه میشه و نزدیک بودنش به واقعیت از بین میره
بعد از اینکه ۸ تا جام پشت سر هم گرفتم دیگه سیر شدم گذاشتم کنار بازیرو :))

من ورلد کلاس بازی نمیکنم که داداش.هرفصل جر میخورم ولی بازم رو لجندری نمیارم چه برسه ورلد کلاس.اگه رو ورلد کلاس باشه که صمد مرفاوی هم با مانسفیلد تاون که تو دسته چهارم انگلیسه میتونه بیاد لیگ برتر و همه چیو درو بکنه :))
اونقدرم که میگی اسون نیست
اگه world class اسونه پس مد beginner و amateur و semi pro چین ؟
از professional به بالا یعنی حرفه ای به بالا
world class از professional هم بالاتره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or