FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
دادا بالوتلی؟! وات؟ ایتالیا تابستون خونس..

تو کاستوم میتونی برش داری.. من دوستم شب اومده بود پیشم میخواستیم کاپ بندازیم 8 تا تیم نفری 4 تا تیم برداریم نشد!! منم نامردی نکردم تو هر گروه 2تا تیم برداشتم تا 16 تا تیم رو بیارم تو یک هشتم و سیوش کنم که دوستام میان پیشم خواستیم کاپ بندازیم به مشکل نخوریم...

چون تعداد تیم های خوب 16 تا نبود ایتالیا رو جای سوئد و هلند رو جای عربستان اضافه کردم به کاپ ولی حیف که بالوتلی و روبن نیستن:((

ای کاش میشد بازیکنهای فیس شده ایرانی تو جام جهانی رو در بخش کریر هم استفاده کرد متاسفانه ea اومده گریزمان رو مثلا همون فیس جدید جام جهانی رو تو دیگر بخش ها آزاد گذاشته ولی مثلا سردار آزمون رو نه همون فیس داغون قدیمیه !!!!!

اصلا EA گند زده!! یه بار روشن میکنم ناینگولان هست فرداش نیست!! همون قدوس یه روز اومد فرداش نبود دوباره اومد!! عکس رویس تو تیم آلمان نیس درحالی که رویس رو جلد fifa17 بود!!!! تو بخش معمولی تمام ترفسفرهایی که کرده بودم پریده!! کلا قاطی کرده!! تو بخش معمولی آورال و حتی بعضی فیس ها فرق داره!! کاش یه ادیت ام تو بخش جام جهانی میذاشت بازیکنایی که دوس داریم رو دعوت میکردیم به تیم ها.. یه حرکت مفید ام این EA میکنه توش 100تا باگ درمیاد!! حالا اگه پول گرفته بود یه باگ ام نداشت!!

واقعا عجیبه یه سیستم رنک ساده هم نداره همه رو با هم میریزه یجا. نزدیک 40 تا بازی کردم یه حریف درست پیدا نمیکنه در حد دیویزن یک سیزن معمولی. کلا 2 بار با dc شدن باختم. نه این که بازیه من خیلی خوبه حریفا بیش از حد ساده پیدا میکنه چون اصلا سیستم رنک نداره:|

• Like
Reactions: Siamak61
بچه ها یه سوال داشتم.. من تازه از pes وارد فیفا شدم و دارم فیفا 18 رو با PC بازی میکنم.. سوالم اینه که تو اینترنت تکنیکای زیادی رو برای فیفا 18 آموزش میدن، اما تو کامپیوتر نمیتونم اجراش کنم. یعنی این تکنیک ها فقط برای Xbox و PS4 هست و برای کامپیوتر تعبیه نشده؟ اگه میشه راهنمایی کنید؟

بچه ها یه سوال داشتم.. من تازه از pes وارد فیفا شدم و دارم فیفا 18 رو با PC بازی میکنم.. سوالم اینه که تو اینترنت تکنیکای زیادی رو برای فیفا 18 آموزش میدن، اما تو کامپیوتر نمیتونم اجراش کنم. یعنی این تکنیک ها فقط برای Xbox و PS4 هست و برای کامپیوتر تعبیه نشده؟ اگه میشه راهنمایی کنید؟
نه عزیز فرقی نداره همه پلتفرما مثل همه
شما باید با یه کنترلر خوب بازی کنی تا تکنیکا اجرا بشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or