Attachments
آخرین ویرایش:
داداش ایشون کنسول پلی ۴ داره نمایش نت تایپ تو پلی ۴ بصورت ۱_۲_۳ هستنت تایپ ک عدد نیس یا بازه یا بستس !!
این اپدیت حدید ۱.۶۶ گیگی چه مواردی شامل میشه؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
نتت up to 16mb هست؟راستی دوستان من یه مشکلی تواسکوادبتل دارم که باعث شده بیخیال التیمیت بخصوص افلاین اون بشم.هراستفاده ای ازاینترنت میکنم مشکلی نداره فقط سربتل ضدحال میزنه نت میپره بیرون وبازیرو3-0بازنده میشم.میخواستم ببینم شمابااین مشکل خیلی روبروهستیداصلاچکارکنم؟چون مال من زیادپیش میادکلا بیخیال فت شدم
12 تا برد الان کافیهآقا من شنیدم برای ویکند لیگ اگه به یه سطح خاص برسی لازم نیست دوباره سیزن 1 و hold کنی
درسته؟ اگه آره باید چی باشیم سیلور / گلد یا ...

من سر همین ویکندو از دست دادم یه ساعت مونده بود تموم شه دیدم واسم بازه. 14 تا برد داشتم فکر کردم مثل سال قبل باید gold باشی تا بتونی هفته بعد هم بری ولی مثل این که امسال silver 3 شده و جالبه توی بازی خبر نمیده که واسه هفته بعد انتخاب شدیآقا من شنیدم برای ویکند لیگ اگه به یه سطح خاص برسی لازم نیست دوباره سیزن 1 و hold کنی
درسته؟ اگه آره باید چی باشیم سیلور / گلد یا ...

در ps4 حداکثر همزمان چند پلیر آنلاین می شن؟ در xbox one من دیدم حداکثر ۱۰ هزار نفر همزمان آنلاین میشن و در PC هم تا ۲ هزار نفر.امار پلیر های PC با PS4 که خودم شخصا مقایسه کردم خیلی تفاوت داره!! ایرانی ها هم تو نسخه PC اصلا نیستن