FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
منظورت ال اتك و اتك و ... ايناست؟
آره ولی با اینکار تو یه خط مستقیم فرار تو عمق میکنن و اصلا توجهی ب فضاهای خالی نمیکنن :)) هوش مصنوعی افتضاح یکی دیگه از مشکلای فیفا 18 س
خنده داره فک کن تو دنیای واقعی ب هم تیمیت بگی برو تو عمق اونم تو ی خاط راست فرار تو عمق کنه :))

آره ولی با اینکار تو یه خط مستقیم فرار تو عمق میکنن و اصلا توجهی ب فضاهای خالی نمیکنن هوش مصنوعی افتضاح یکی دیگه از مشکلای فیفا 18 س
خنده داره فک کن تو دنیای واقعی ب هم تیمیت بگی برو تو عمق اونم تو ی خاط راست فرار تو عمق کنه
منظورت همون Lt هست ارن كه اره ميزني مثه خر سرشو ميندازه زمين ميدووه

ترکیب خوبیه ؟
06hz_screenshot_۲۰۱۸۰۲۱۶-۱۴۳۴۲۸.png
آره ولی با اینکار تو یه خط مستقیم فرار تو عمق میکنن و اصلا توجهی ب فضاهای خالی نمیکنن :)) هوش مصنوعی افتضاح یکی دیگه از مشکلای فیفا 18 س
خنده داره فک کن تو دنیای واقعی ب هم تیمیت بگی برو تو عمق اونم تو ی خاط راست فرار تو عمق کنه :))
قبول دارم هوش مصنوعی فیفا18مشکل داره ولی من بخاطرهمین هوش مصنوعی ضعیف ازپیس کوچ کردم به فیفا.هوش مصنوعی پیس18حتی یعدازدیتاپک3فاجعست.

دوستان لطفا کسی اگه به این مشکل بر خورده راهنماییم کنه من الان 2 هفتست بازی اول ویکند لیگ تو بازی دکمه های جوی استیکم کار نمیکنه در صورتی که تو سیزن مشکلی نداره اخه چرا؟

ایمیل اومده که اکانتم به بسته شده (کوین خرید فروش شده)
کسی تجربه داشته؟؟
قابل برگردوندن هست؟؟

Attachments

• ۲۰۱۸۰۲۲۴_۱۰۵۲۱۳.jpg
    ۲۰۱۸۰۲۲۴_۱۰۵۲۱۳.jpg
    293.3 KB · مشاهده: 34
سلام
تو نسخه ی xbox one چند روز پیش دیدم که کفش رونالدو تغییر کرده به رنگ نارنجی٬ (مثل واقعیت)اما نسخه ی PC با اینکه آپدیت هست و به اینترنت وصل هستم کفش آپدیت نشده. می خواستم بدونم دلیل خاصی داره؟

جواب این سوال رو کسی می دونه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or