Attachments
آخرین ویرایش:
r2 رو نگهدار ب اون جهتی ک توپ داره میرهدوستان چطوری وقتی به بازیکنم پاس میدم اون بازیکن لاییشو باز کنه بچرخه. تو نسخه های قبلی میشد.
نشد، یکم واضحتر توضیح میدی؟ قبل اینکه توپ برسه؟ یا لحظه ای که میرسه؟!r2 رو نگهدار ب اون جهتی ک توپ داره میره
کسی میتونه ادیت پلیر کریر رو بهم گیفت بده و منم یه دعای خیر براش بکنم ؟ 
توپ ک داره ب طرفت میاد توام نرو طرف توپ r2 رو نگهدار در جهتی ک توپ داره میرهنشد، یکم واضحتر توضیح میدی؟ قبل اینکه توپ برسه؟ یا لحظه ای که میرسه؟!
آی دیم تو امضام هست همین زیر مشخصه.اد کن کنسولو روشن کردم برات بفرستم.چیزای دیگه هم خواستی بگو گیفت کنمکسی میتونه ادیت پلیر کریر رو بهم گیفت بده و منم یه دعای خیر براش بکنم ؟
چون انلاین بازی نمیکنم کوین ندارم و لولم هم ۶ از فیفا ۱۷
id : Befitwithamir
بعد از کلی بازی کردن آلتیمیت و کریر و دوستانه و بازی با شخص دوم کنار دستم و بقیه حالت های آفلاین وآنلاین./
هنوز هم که هنوزه به یه دوربین مناسب نرسیدم!
Coop خیلی دوره حتی با بالاترین زوم
tele خوبه ولی با کاستومایز هم نمیشه به فرار بازیکن ها پاس داد و کلا رو مخه نگاه به رادار هم جواب نمیده
هر کدوم شون یه همچین مشکلاتی دارن البته یعنی من باهاشون دارم
فعلا گذاشتم رو کلاسیک ...
میخوام بدونم فقط من اینطوری ام؟

رزولیشن رو بزار آخر co op کن هم بازیکنا رو خوب میبینی هم همرو میبینیبعد از کلی بازی کردن آلتیمیت و کریر و دوستانه و بازی با شخص دوم کنار دستم و بقیه حالت های آفلاین وآنلاین./
tele خوبه ولی با کاستومایز هم نمیشه به فرار بازیکن ها پاس داد و کلا رو مخه نگاه به رادار هم جواب نمیده
ش احسان دمت گرم من دارم شما رو تو لیستم یادته منوآی دیم تو امضام هست همین زیر مشخصه.اد کن کنسولو روشن کردم برات بفرستم.چیزای دیگه هم خواستی بگو گیفت کنم
سلام
من کلا یه مرضی دارم که دست به تنظیمات دیفالت نه فقط بازی بلکه هر چیزی بزنم عذاب وجدان میگیرم
که دوربین فیفا هم از این امر مستثنی نیست![]()
بعد از کلی بازی کردن آلتیمیت و کریر و دوستانه و بازی با شخص دوم کنار دستم و بقیه حالت های آفلاین وآنلاین./
من دقیقا نقطه مقابل شماام!سلام
من کلا یه مرضی دارم که دست به تنظیمات دیفالت نه فقط بازی بلکه هر چیزی بزنم عذاب وجدان میگیرم
که دوربین فیفا هم از این امر مستثنی نیست![]()
آیکون ادیشن نسخه فیزیکی نداره فکر کنمسلام رفقا من همیشه فیفا معمولی میخرم امروز دیدم یه ورژن به اسم آیکون هستش که عکس رو جلدش رونالدو هستش و اشک تو چشمام حلقه زد.
اگر این ورژن رو بخرم از ابتدا میتونم رونالدو رو بردارم؟
رونالدو تو چه تیمی هستش؟
ببخشید مبتدیانه بود.