FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
از یه طرف مدافعا رو Aggressive میکنی که به سمت توپ هجوم ببرن، از اون طرف از دقیقه ی 60 به بعد اصلا دیگه راه نمیرن و عین جنازه میشن! وقتی ام که Aggressive نباشی زرت و زرت توپ از عمق دفاعت رد میشه و گل میخوری. یه وقتایی توو انلاین یه گلایی میخورم که دوست دارم دسته رو بکوبونم توو دیوار یعنی :|
من همیشه روکنسرویتیو میذارم مشکلی هم فعلا ندارم.

دفاعهابعداپدیت90%بالانس شدن.فقط همون مشکل قفلشدن دفاع روتوپهای هوایی که هنوزرومخه.
من کاری با بالانسی ندارم میگم به صورت کلی پارسال خیلی دروازبانا قوی بود امسال ضعیف کردن ولی بازی یه مشکل کلی داره عدم هوش مصنوعی اگه یه هوش مصنوعی درست داشت این وضعش نبود الان هم دفاع ها تو عمق وا میدن با این که بهتر شده

خواهشا نگید اینا توهمه :| این آدم کل بازی با امثال کانته و گابریل خسوس و سان و 3 شوت زد ک 3 تاش گل شد :| کل بازی ام خار ضرب رو بله بله ... اینجوری بازی کردن به نظرم لذت نداره من تالا تو دفاع ضرب و نگرفتم :|

هوش مصنوعی فاجعه فقط مختص به دفاع و گلر ها نمیشه به جای گیری مهاجمین در باکس (هنگام ضربات کرنر) و مثلا فرار از آفسایدشون دقت کنید :|

مطمئنم باز اگه بخوان آپدیت بدن یه جای دیگه وا میده

دفاعهابعداپدیت90%بالانس شدن.فقط همون مشکل قفلشدن دفاع روتوپهای هوایی که هنوزرومخه.
اره این باگو هنوز منم دارم.بخصوص وقتی به بک های کناری میگی همیشه اوورلپ کنن اون موقع وضعیت بغرنج تر میشه و زرت زرت گل میخوری.
خواهشا نگید اینا توهمه :| این آدم کل بازی با امثال کانته و گابریل خسوس و سان و 3 شوت زد ک 3 تاش گل شد :| کل بازی ام خار ضرب رو بله بله ... اینجوری بازی کردن به نظرم لذت نداره من تالا تو دفاع ضرب و نگرفتم :|
داداش زاویه دوربینت رو دقیق میگی چیه؟اگه کاستوم هم کردی بگو
بعدش اینکه کنسولت پرو هست؟اگه پرو نیست چرا رنگ چمن و نورپردازی بازیت اینقد خوبه؟با توجه به اینکه خروجیی که گذاشتی خروجی کنسوله نه تی وی
نورپردازی کنسول منو ببینی بازیو میذاری کنار :)).به تی وی هم ربط نداره.درمورد خروجی کنسول صحبت میکنم

داداش زاویه دوربینت رو دقیق میگی چیه؟اگه کاستوم هم کردی بگو
بعدش اینکه کنسولت پرو هست؟اگه پرو نیست چرا رنگ چمن و نورپردازی بازیت اینقد خوبه؟با توجه به اینکه خروجیی که گذاشتی خروجی کنسوله نه تی وی
نورپردازی کنسول منو ببینی بازیو میذاری کنار :)).به تی وی هم ربط نداره.درمورد خروجی کنسول صحبت میکنم
رو pc ام زاویه دوربین هم co op
vkc3_1213.jpg

هوش مصنوعی فاجعه فقط مختص به دفاع و گلر ها نمیشه به جای گیری مهاجمین در باکس (هنگام ضربات کرنر) و مثلا فرار از آفسایدشون دقت کنید :|

مطمئنم باز اگه بخوان آپدیت بدن یه جای دیگه وا میده
داداش ب جای غز زدن ب همینی ک هست عادت کن مطمئنم جواب میگیری :|
اگه جا گیری بده برای همه بده اگه دفاعا بدن برای همه بده تنها چیز رو مخ این هندیکپ و ایناس ک کلا عدالتو زیر سوال برده :|
در مورد کرنر : شوک پایین و بزن و ب بازیکنای توی باکس بگو چیکار کنن من خیلی از رو کرنر گل زدم

کلی فیس جدید اضافه شده نمیدونم چرا میگید نه.
کلی فیس اسکن شده از 3 تیم جدید انگلیس. به همراه مربیشون.سه چهار تا جوونای منچستر.
گیلیک و آندره سیلوا و کوارشما و چند تا دیگه
دقیقاموافقم قیافه مستعفی مدافع ارسنال وخیلی چهره هاساخته شدن.که من دقیقاحضورذهن ندارم.مثلادروازه بان سوم بارسااگه اشتباه نکنم اورتولادرست شده وبازهم اپدیتهای دیگه فیسهادرست میشه.

کلی فیس جدید اضافه شده نمیدونم چرا میگید نه.
کلی فیس اسکن شده از 3 تیم جدید انگلیس. به همراه مربیشون.سه چهار تا جوونای منچستر.
گیلیک و آندره سیلوا و کوارشما و چند تا دیگه
داداش، یه سری بازیکن کم نام یا بی نام و نشون که من نوعی شاید سالی یبارم تیمشونو برندارم به چه درد میخوره؟ بازیکنانی مثه کاسمیرو آسنسیو کاراسکو اوبلاک مهمتره یا اینایی که گفتی؟ خدیرا چند ساله موهاش کوتاهه دست نزدن بش حتی با اینکه خودش مستقیما ea رو قهوه ای کرد که اقا من چندساله موهام کوتاهه...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

دوستان اگه بخواهیم منصفانه نگاه کنیم، بازی در حالت افلاین و مد لجندری واقعا سختر شده، و این میتونه چالش حالت کریر را بیشتر کنه، ولذت بازی تو این حالت چند برابر کنه، بعضی اوقات واقعا باید منصفانه حرف زد، واقعا نسبت به حالت قبل از اپدیت تغیر کرده

• Like
Reactions: Siamak61 and ehsas1
آقا امروز با یکی افتادم دیگه نمیدونم ایشون در حال س.ک.س بود یا داشت مسخره بازی در میاورد ولی صداهای مهیبی میومد :))
اگه خواستید آپلود میکنم :))
ویرایش : ویدیو رو گذاشتم تو کانال آپاراتم خواستید ببینید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or