FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
سلام
از بحث فیس که بگذریم سخن تغییرات گیم پلی در بخش آفلاین و آنلاین خوشتر است!
یه کم از تغییرات در گیم پلی بگید ببینیم بعد آپدیت بازی بهتر شده یا بدتر!؟
من احساس میکنم پاس ها، شوت ها و دروازبانی بهتر و بالانس تر شده...
شما چطور؟

• Like
Reactions: ehsas1 and Siamak61
سلام
شما چطور؟
بازی سرعتش متعادل شده وازپاسهای پینگ پنگی خبری نیست دروازه بانهاودفاع خیلی خوب شدن وبازی رولجندری بسیارسخت ودرخورنام فیفاشده واکثرباگهای بازی گرفته وبازی بالانس شده.تازه شنیدم قراره یک اپدیت فقط مخصوص فیسها بخصوص تیمهای جدیدلیگ برترشامل میشه.

• Like
Reactions: ehsas1 and atzoriha
سلام
شما چطور؟
من چند دست که بازی کردم خیلی بهتر شده.بخصوص پاسکاری
البته حس میکنم لجندری یکم سخت تر شده.بازم باید بیشتر بازی کنم ولی تو همین چند دست خوب بود
شوت و گلرها هم تغییر محسوسی نداشتن بنظرم
البته هرچی بگی بازم یه عده هستن بیان بگن بازی عین روز اوله البته در مورد فیس خیلی کم کاری کرده و قابل گذشت نیست.بقول دوستمون اگه اپدیت فیسم بدن دیگه اوکی میشه
اساتید فیفا چند تیم خوب زیر اورال 80 یا خود 80 معرفی کنید یعنی دفاع و هافبک و اتک زیر 80 یا 80 باشه:D
برو دسته 4 انگلیس با اورال 60 شروع کن وگرنه اونجوری صمدمرفاوی هم میتونه قهرمان چمپیونزلیگ بشه :))

تازه شنیدم قراره یک اپدیت فقط مخصوص فیسها بخصوص تیمهای جدیدلیگ برترشامل میشه.
جدی!؟
اگه همچین آپدیتی بیاد که بسی خوشحالتر هم خواهیم شد...8->
!البته به شرطی که فقط مخصوص لیگ جزیره نباشه!

بگذریم

ازکجا شنیدی؟
موثقه؟

مهمترین تغییری که داشته به نظرم رو لجندری با سی پی یوو بازی خیلی سختتر شده
دفاع ها کمتر فضای خالی میدن ولی همچنان کمی ماست عمل میکنن
دروازه بانهاا خیلی خوب شدن دیگه هر موقعیتی رو الکی گل نمیخورن
پاسکاری نرمال تر شده..شوتها تغییری نداشتن
در کل بازی لذت بخش تر شده من تازه دارم ارتباط برقرار میکنم

هعییییییییییی
میشه ی روز با این بازی کنم ؟ #:-S:x:x
ipid_1.jpg

این همه سال فیفا بازی کردیم آخرشم نفهمیدیم باید چجوری دفاع کنیم که مدافعا مثل ماست جا نمونن و ضد حمله نخوری! توو هر نسخه تغییرش میدن و تا میای یاد بگیری باز توو نسخه ی بعدی تغییر میکنه. با راموس 91 میری جلوی مهاجم 80 تیم، عین برق دریبل میخوره. واقعا دفاع توو فیفا معضلی هست که هنوز نتونستن حلش کنن. خدانکنه حالت بازیتو بزاری روی های پرس و هجومی (Ultra Attack) هم بازی کنی، دیگه خدا بهت رحم کنه اگه ضد حمله بخوری.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Bianconeri1
این همه سال فیفا بازی کردیم آخرشم نفهمیدیم باید چجوری دفاع کنیم که مدافعا مثل ماست جا نمونن و ضد حمله نخوری! توو هر نسخه تغییرش میدن و تا میای یاد بگیری باز توو نسخه ی بعدی تغییر میکنه. با راموس 91 میری جلوی مهاجم 80 تیم، عین برق دریبل میخوره. واقعا دفاع توو فیفا معضلی هست که هنوز نتونستن حلش کنن. خدانکنه حالت بازیتو بزاری روی های پرس و هجومی (Ultra Attack) هم بازی کنی، دیگه خدا بهت رحم کنه اگه ضد حمله بخوری.

دقیقا مخصوصا وقتی تیمت عقب باشه و دقایق آخر باشه یعنی کافیه توپو ازت بگیرن کارت تمومه

• Like
Reactions: Los Galacticos
دقیقا مخصوصا وقتی تیمت عقب باشه و دقایق آخر باشه یعنی کافیه توپو ازت بگیرن کارت تمومه
از یه طرف مدافعا رو Aggressive میکنی که به سمت توپ هجوم ببرن، از اون طرف از دقیقه ی 60 به بعد اصلا دیگه راه نمیرن و عین جنازه میشن! وقتی ام که Aggressive نباشی زرت و زرت توپ از عمق دفاعت رد میشه و گل میخوری. یه وقتایی توو انلاین یه گلایی میخورم که دوست دارم دسته رو بکوبونم توو دیوار یعنی :|

• Like
Reactions: VICE
من دیگه موندم چیکار کنم 7-8 تا بازی بود پشت سر هم میبردم تو یه بازی جلو بودم نت قطع شد افتادم رو دور باخت الان
الان مثل جنازه ها هستن بازیکنا اصلا گیج میزنن تو بازی . ی بار من وانیاما بودم اون هندرسون ی تنه زد وانیاما داشت از هوش میرفت :|

معضل کلی فیفا دفاعست که اینقدر گل رد و بدل میشه باید یه هوش مصنوعی قوی واسه دفاع بذارند

• Like
Reactions: Los Galacticos

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or