Attachments
آخرین ویرایش:
بازی سرعتش متعادل شده وازپاسهای پینگ پنگی خبری نیست دروازه بانهاودفاع خیلی خوب شدن وبازی رولجندری بسیارسخت ودرخورنام فیفاشده واکثرباگهای بازی گرفته وبازی بالانس شده.تازه شنیدم قراره یک اپدیت فقط مخصوص فیسها بخصوص تیمهای جدیدلیگ برترشامل میشه.سلام
از بحث فیس که بگذریم سخن تغییرات گیم پلی در بخش آفلاین و آنلاین خوشتر است!
یه کم از تغییرات در گیم پلی بگید ببینیم بعد آپدیت بازی بهتر شده یا بدتر!؟
من احساس میکنم پاس ها، شوت ها و دروازبانی بهتر و بالانس تر شده...
شما چطور؟
من چند دست که بازی کردم خیلی بهتر شده.بخصوص پاسکاریسلام
از بحث فیس که بگذریم سخن تغییرات گیم پلی در بخش آفلاین و آنلاین خوشتر است!
یه کم از تغییرات در گیم پلی بگید ببینیم بعد آپدیت بازی بهتر شده یا بدتر!؟
من احساس میکنم پاس ها، شوت ها و دروازبانی بهتر و بالانس تر شده...
شما چطور؟
برو دسته 4 انگلیس با اورال 60 شروع کن وگرنه اونجوری صمدمرفاوی هم میتونه قهرمان چمپیونزلیگ بشهاساتید فیفا چند تیم خوب زیر اورال 80 یا خود 80 معرفی کنید یعنی دفاع و هافبک و اتک زیر 80 یا 80 باشه![]()

جدی!؟تازه شنیدم قراره یک اپدیت فقط مخصوص فیسها بخصوص تیمهای جدیدلیگ برترشامل میشه.

Hunter باشه رو كارتش خوبه. سريع تر از پيسش عه.ایسکو ارزش این پولو داره ؟ نمراتش ک خوب نیس نه pace داره ن فیزیک شوتم ک همه میتونن بزنن
![]()
این همه سال فیفا بازی کردیم آخرشم نفهمیدیم باید چجوری دفاع کنیم که مدافعا مثل ماست جا نمونن و ضد حمله نخوری! توو هر نسخه تغییرش میدن و تا میای یاد بگیری باز توو نسخه ی بعدی تغییر میکنه. با راموس 91 میری جلوی مهاجم 80 تیم، عین برق دریبل میخوره. واقعا دفاع توو فیفا معضلی هست که هنوز نتونستن حلش کنن. خدانکنه حالت بازیتو بزاری روی های پرس و هجومی (Ultra Attack) هم بازی کنی، دیگه خدا بهت رحم کنه اگه ضد حمله بخوری.
از یه طرف مدافعا رو Aggressive میکنی که به سمت توپ هجوم ببرن، از اون طرف از دقیقه ی 60 به بعد اصلا دیگه راه نمیرن و عین جنازه میشن! وقتی ام که Aggressive نباشی زرت و زرت توپ از عمق دفاعت رد میشه و گل میخوری. یه وقتایی توو انلاین یه گلایی میخورم که دوست دارم دسته رو بکوبونم توو دیوار یعنیدقیقا مخصوصا وقتی تیمت عقب باشه و دقایق آخر باشه یعنی کافیه توپو ازت بگیرن کارت تمومه

معضل کلی فیفا دفاعست که اینقدر گل رد و بدل میشه باید یه هوش مصنوعی قوی واسه دفاع بذارنداین همه سال فیفا بازی کردیم آخرشم نفهمیدیم باید چجوری دفاع کنیم که مدافعا مثل ماست جا نمونن و ضد حمله نخوری! توو هر نسخه تغییرش میدن و تا میای یاد بگیری باز توو نسخه ی بعدی تغییر میکنه. با راموس 91 میری جلوی مهاجم 80 تیم، عین برق دریبل میخوره. واقعا دفاع توو فیفا معضلی هست که هنوز نتونستن حلش کنن. خدانکنه حالت بازیتو بزاری روی های پرس و هجومی (Ultra Attack) هم بازی کنی، دیگه خدا بهت رحم کنه اگه ضد حمله بخوری.