Attachments
آخرین ویرایش:
دیمه ای دقیق ترین تعریف بود ...اين هافبكها توي كارشون موندم هركار ميكنم درست بالا نميان كل 433 ها رو ميذارم ديمه اي بعضي وقتها بالا ميان موندم برا chi دستكاري كردن توي سيستمشون؟

15 هم همينجور بود كلي update دادن اخرشم درست نشد بنظرم 15 از يه لحاظهايي سر داره نسبت به 18 اون تكليفش معلوم بود هافبكها هم ادموار رفتار ميكردن متاسفانه بخاطر وورلد cup و اون نسخه بازيو اركيد كردن كه حسابي براي world cup نوب جزب بشه 13 و 15 فيفاهاي سرعت محور بودن 17 هم بايد سرعت محور ميبود ايني كه يهو 18 ميشه سرعت محور هست بخاطر تغيير سياستهاشونه ميخوان هم 18 خوب بفروشه شصت دلار هم world cup به قيمت 40 دلار سرجمع صد دلار بزنن ب جيب دليل dg اي ندارهدیمه ای دقیق ترین تعریف بود ...
ولی ربطی ب سیستم نداره کل گیم پلی از اون زیر بناشمشکل داره و قطعا نمیتونن حلش کنن
روش انتقالت چطوریه که بن نمیشی؟کوین نمیخوام.جهت اطلاع میپرسم4 میلیون کوین برای التیمیت ps4 موجوده کسی خواست تو خصوصی یا psn بهم بگه
قیمتا هم خیلی راه میام اگه کسی زیاد بخواد..
از قیمت سایتا و کانالا که میبینید خیلی پایینتر حساب میکنم
اگ پول داری ک زاها اینفورم ولی واردی ارزونتر و ب صرفه تره بنظرمدوستان برای پست st واردیا بگیرم یا زاها اینفورم؟
Zaha skilesham balatare valy mitars mese bazi bazikonaye inform ke ba mamolishon farghi nadaran inham haminjori basheاگ پول داری ک زاها اینفورم ولی واردی ارزونتر و ب صرفه تره بنظرم
زاها اینفورم بگیر جلو من حریفام باهاش بازی کردن از معمولیش قوی تر بودZaha skilesham balatare valy mitars mese bazi bazikonaye inform ke ba mamolishon farghi nadaran inham haminjori bashe
نميدونم چه تيمي بر مي داري ولي اگه دفاع هاي كنارت سريع نيستن تو تنظيمات تركيب اجازه نفوذ بهشون نده و موقع حمله هم بذار عقب بمونن . خيلي كمكت مي كنه اين اتفاق .از بس تیرک ها رو مخ بود برداشتم شوت ارور خودم 2 تا کم کردم و یک شوت ارور ب سی پی یو اضافه کردم بازی بهتر شد
تو هر بازی نزدیک 5 تا تیرک رو حتما میزدم و بر عکس سی پی یو تمام تیرک هاش ب شکلی عجیب گل میشد!!!!!
مشکل هافبک ها رو هم از وقتی ب وظایفشون اضافه کردم تو حمله شرکت کنن بهتر شدن ولی مشکل اصلی ضد حمله هاست ک تیم حریف میزنه با توجه به دفاع ها ک انگار بشون وزنه وصله 100 درصد گل میخوری