FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
اين هافبكها توي كارشون موندم هركار ميكنم درست بالا نميان كل 433 ها رو ميذارم ديمه اي بعضي وقتها بالا ميان موندم برا chi دستكاري كردن توي سيستمشون؟
دیمه ای دقیق ترین تعریف بود ...
ولی ربطی ب سیستم نداره کل گیم پلی از اون زیر بناشمشکل داره و قطعا نمیتونن حلش کنن
حس میکنم وقتی داشتم هسته ی گیم پلی رو میساختن پیش خودشون گفتن خب مهاجما ک گل میزنن مدافعا هم کدفاع میکنن پس هافبکام باید پاس بدن :D=D>

دیمه ای دقیق ترین تعریف بود ...
ولی ربطی ب سیستم نداره کل گیم پلی از اون زیر بناشمشکل داره و قطعا نمیتونن حلش کنن
15 هم همينجور بود كلي update دادن اخرشم درست نشد بنظرم 15 از يه لحاظهايي سر داره نسبت به 18 اون تكليفش معلوم بود هافبكها هم ادموار رفتار ميكردن متاسفانه بخاطر وورلد cup و اون نسخه بازيو اركيد كردن كه حسابي براي world cup نوب جزب بشه 13 و 15 فيفاهاي سرعت محور بودن 17 هم بايد سرعت محور ميبود ايني كه يهو 18 ميشه سرعت محور هست بخاطر تغيير سياستهاشونه ميخوان هم 18 خوب بفروشه شصت دلار هم world cup به قيمت 40 دلار سرجمع صد دلار بزنن ب جيب دليل dg اي نداره

4 میلیون کوین برای التیمیت ps4 موجوده کسی خواست تو خصوصی یا psn بهم بگه
قیمتا هم خیلی راه میام اگه کسی زیاد بخواد..
از قیمت سایتا و کانالا که میبینید خیلی پایینتر حساب میکنم

کسایی که season بازی میکنن. یه آیدی هست (elzanjusufi96). فقط وقتی دیدین با این افتادین سریع همون اول بیاید بیرون قبل از اینکه بازی شروع بشه. چون بعدش pause می کنه. یه کاری میکنه که دیگه تو بازی نمیره و گیر میکنه. مجبور میشید close application کنید. که واستون باخت رد میشه. الان رفتم لیست بازیهاشو دیدم، هشتا بازی اول ۳-۰ برده. احتمالا همینکارو کرده.

از بس تیرک ها رو مخ بود برداشتم شوت ارور خودم 2 تا کم کردم و یک شوت ارور ب سی پی یو اضافه کردم بازی بهتر شد
تو هر بازی نزدیک 5 تا تیرک رو حتما میزدم و بر عکس سی پی یو تمام تیرک هاش ب شکلی عجیب گل میشد!!!!!

مشکل هافبک ها رو هم از وقتی ب وظایفشون اضافه کردم تو حمله شرکت کنن بهتر شدن ولی مشکل اصلی ضد حمله هاست ک تیم حریف میزنه با توجه به دفاع ها ک انگار بشون وزنه وصله 100 درصد گل میخوری

من ک دیگه موندم چیکار کنم :|
a1lh_11111.jpg

الان هر کی بود از این 13 تا 7 تا گل زده بود مال ما چی داره ؟:|

4 میلیون کوین برای التیمیت ps4 موجوده کسی خواست تو خصوصی یا psn بهم بگه
قیمتا هم خیلی راه میام اگه کسی زیاد بخواد..
از قیمت سایتا و کانالا که میبینید خیلی پایینتر حساب میکنم
روش انتقالت چطوریه که بن نمیشی؟کوین نمیخوام.جهت اطلاع میپرسم

بخش journey رو تموم کردم و از الان ماراتن کریرها شروع میشه:D انصافا داستان هانتر رو خوب جلو بردن و دلم میخواست مثل یه سریال تمام قسمت هارو سریع ببینم! در کل با وجود نواقصی که وجود دارن و میتونستن نباشن درکل دارم از بازی لذت میرم

از بس تیرک ها رو مخ بود برداشتم شوت ارور خودم 2 تا کم کردم و یک شوت ارور ب سی پی یو اضافه کردم بازی بهتر شد
تو هر بازی نزدیک 5 تا تیرک رو حتما میزدم و بر عکس سی پی یو تمام تیرک هاش ب شکلی عجیب گل میشد!!!!!

مشکل هافبک ها رو هم از وقتی ب وظایفشون اضافه کردم تو حمله شرکت کنن بهتر شدن ولی مشکل اصلی ضد حمله هاست ک تیم حریف میزنه با توجه به دفاع ها ک انگار بشون وزنه وصله 100 درصد گل میخوری
نميدونم چه تيمي بر مي داري ولي اگه دفاع هاي كنارت سريع نيستن تو تنظيمات تركيب اجازه نفوذ بهشون نده و موقع حمله هم بذار عقب بمونن . خيلي كمكت مي كنه اين اتفاق .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or